Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
Znovu po několika letech jsem oprášila svůj koníček do kterého bych se opět ráda vrhla
a tím je čtení knih z červené knihovny.
Včera jsem dočetla trilogii Bez dechu a zase jsem si řekla že stojí za to číst a vyprázdnit si hlavu trochou romantiky
Tak bych vás chtěla moc poprosit zda mi neporadíte jakou knížkou pokračovat, přece jenom jsem ztratila přehled
za každou odpověd děkuju ![]()
Juj..kde začít
za mě určo doporučuju sérii Božský bastard,…od Christiny Lauren, Alice Clayton - Nabíječ - ta je moje top…M. Sheridan - Archerův hlas - opravdu dojemná a krásná..
Takhle bych mohla pokračovat dál a dál ![]()
Já mám ráda Jennifer Cruise - Vítejte v Pokušení, Říkej mi lží, Vsaď se… Taky klasiku Jane Austen - Pýcha a předsudek…
Za mě určitě - Manželská smlouva a nebo Než jsem Tě poznala ![]()
@Didlinka33 jo série Božských.. jsou dobré, Nabiješ mno dejme tomu, ted mě tu čeká Hřebec.
@adika009 Četla jsem tež Vášnívého svůdníka, ale neívm na mě to bylo až moc sladké ![]()
@Glumka píše:
@Didlinka33 jo série Božských.. jsou dobré, Nabiješ mno dejme tomu, ted mě tu čeká Hřebec.
@adika009 Četla jsem tež Vášnívého svůdníka, ale neívm na mě to bylo až moc sladké
Hřebce jsem taky četla…byl dobrej, ty jejich hádky úžasný
,ale z týhle série vede nabíječ…četla jsem i roštěnku, ale ta mě teda nebavila ![]()
@Didlinka33 no já čekala, větší srandu
jako jo zasmála jsem se, ale že to bylo hodnoceno jako nejvtipnější kniha roku to nevím
Roštěnka mě tež moc nebavila, už to nebylo ono, tak jsem právě zvědava na toho Hřebce, ale je fakt, že už mi to vše splývá dokupy ty série Hřebec + Bastardi ![]()
Holky moc děkuju za tipy asi začnu „božskými“protože jsem kdysi četla prví díl a moc se mi líbil
a určitě pak kouknu i na hřebce, protože u nabíječe jsem se opravdu pobavila
nj budou Vánoce tak si napíšu Ježíškovi o pár knížek ![]()
Zrovna včera jsem začala číst: Jak zabít manžela a další šikovné tipy pro domácnost:
http://www.levneucebnice.cz/…o-domacnost/?… Dala jsem teda za včerejšek jen 100 stran ale musím říct, že od první stránky jsem se hrozně bavila, je to velmi vtipně napsáno, se spoustou hlášek typu: Kde je vůle, tam chci být zmíněna… Víte jak se říká, ženě která ví, kde je její manžel každou noc? Vdova! Už se těším večer do postele na pokračování ![]()
Ahoj, zkus knihu od Syrie James-Drakula, má láska. Název mne odrazoval, ale nemogla jsem se odtrhnoutw ![]()