Romány pro ženy - jaké čtete?

69
12.11.15 15:19

Romány pro ženy:-)

Ahojky :)Znovu po několika letech jsem oprášila svůj koníček do kterého bych se opět ráda vrhla :) a tím je čtení knih z červené knihovny. :) Včera jsem dočetla trilogii Bez dechu a zase jsem si řekla že stojí za to číst a vyprázdnit si hlavu trochou romantiky :D Tak bych vás chtěla moc poprosit zda mi neporadíte jakou knížkou pokračovat, přece jenom jsem ztratila přehled :) za každou odpověd děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1354
12.11.15 15:25

Juj..kde začít :mrgreen: za mě určo doporučuju sérii Božský bastard,…od Christiny Lauren, Alice Clayton - Nabíječ - ta je moje top…M. Sheridan - Archerův hlas - opravdu dojemná a krásná..
Takhle bych mohla pokračovat dál a dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.11.15 15:38

Já mám ráda Jennifer Cruise - Vítejte v Pokušení, Říkej mi lží, Vsaď se… Taky klasiku Jane Austen - Pýcha a předsudek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.11.15 16:22

Za mě určitě - Manželská smlouva a nebo Než jsem Tě poznala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.11.15 19:54

@Didlinka33 jo série Božských.. jsou dobré, Nabiješ mno dejme tomu, ted mě tu čeká Hřebec.
@adika009 Četla jsem tež Vášnívého svůdníka, ale neívm na mě to bylo až moc sladké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.11.15 20:04
@Glumka píše:
@Didlinka33 jo série Božských.. jsou dobré, Nabiješ mno dejme tomu, ted mě tu čeká Hřebec.
@adika009 Četla jsem tež Vášnívého svůdníka, ale neívm na mě to bylo až moc sladké :D

Hřebce jsem taky četla…byl dobrej, ty jejich hádky úžasný :mrgreen:,ale z týhle série vede nabíječ…četla jsem i roštěnku, ale ta mě teda nebavila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.11.15 20:06

@Didlinka33 no já čekala, větší srandu :D jako jo zasmála jsem se, ale že to bylo hodnoceno jako nejvtipnější kniha roku to nevím :D Roštěnka mě tež moc nebavila, už to nebylo ono, tak jsem právě zvědava na toho Hřebce, ale je fakt, že už mi to vše splývá dokupy ty série Hřebec + Bastardi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
12.11.15 20:08

Monyova je ctiva dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
12.11.15 20:09

Nemáte radu na něco ve stylu Simony Monyové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
13.11.15 09:51

Holky moc děkuju za tipy asi začnu „božskými“protože jsem kdysi četla prví díl a moc se mi líbil :) a určitě pak kouknu i na hřebce, protože u nabíječe jsem se opravdu pobavila :D nj budou Vánoce tak si napíšu Ježíškovi o pár knížek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
13.11.15 09:58

Zrovna včera jsem začala číst: Jak zabít manžela a další šikovné tipy pro domácnost:
http://www.levneucebnice.cz/…o-domacnost/?… Dala jsem teda za včerejšek jen 100 stran ale musím říct, že od první stránky jsem se hrozně bavila, je to velmi vtipně napsáno, se spoustou hlášek typu: Kde je vůle, tam chci být zmíněna… Víte jak se říká, ženě která ví, kde je její manžel každou noc? Vdova! Už se těším večer do postele na pokračování :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.11.15 20:31

Ahoj, zkus knihu od Syrie James-Drakula, má láska. Název mne odrazoval, ale nemogla jsem se odtrhnoutw :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí