Rosacea (růžovka)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
16.11.21 22:30

@1Bárka1 Ahoj, bohuzel tez se hlasim s timto problemem. Mam to po celem obliceji, distala jsem mast a leky a ry jsem ted dobrala, ale podle me vysledek zadny 😩jaky oresne pripravek mas prosim na mysli ze stranky co jsi sem dala? A cim se prosim odlicujes? diky za jazdou radu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.4.22 10:39

Zdravim, myslite ze to je ruzovka? Cerveny, trochu to pne, pali.. nebo jen podrazdeny? Ve stredu jdu na kozni.. nikdy jsem tohle nemela az ted v zime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
4.4.22 17:25

@Nikollll zinerit, nebo nejak takto, lokalni antibiotika, zabralo a mam po starostech 👍..jen je na predpis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4655
15.4.22 17:28
@Jane29 píše:
Jinak zkusila jsem vyfotit jen tak bez niceho, tak snad je to líp vidět

mám přesně totéž… našla jsi něco, co pomohlo? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
15.4.22 21:30

Rosaceu mi detekovali kolem třicítky. Podpůrný prostředek, co se týká životního stylu je u mě nepít kávu a alkohol, horký čaj, nechodit do sauny a nemýt se příliš teplou vodou, používat antidráždivou kosmetiku (ale kupodivu mi trochu stav růžovky docela zlepšuje retinol jsem náhodou zjistila, což není zrovna druh nedráždivé látky) a hlavně laser - V-Beam. Chodím na něj každý rok tak třikrát po měsíci a rozhodně to nefunguje tak, že mám pořád alabastrovou pleť, ale pro mě je dost velký rozdíl mít zpátky svou normální umřele bílou barvu a jemně na chvilku zrůžovět, když se napiju kávy nebo mít skoro pořád kůži jak opičí zadelku v říji. Rosacea totiž když se rozjede víc, tak prostě na obličeji je červený zánět, který pálí, píchá a mizí dost neochotně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
27.11.23 19:09

Ruzovka - fáze hledání kosmetiky

Zdravím, chtěla bych se zeptat přispívajících jak se jim osvědčili zminene kosmetické přípravky.
Diagnostikovali mi lehkou fázi ruzovky a vyfasovala jsem zatím rozex.
Hledám nějakou přírodní kosmetiku, kterou teď používat. Je jich hrozně moc a nejsou zrovna levné, tak bych byla ráda za konkrétní radu.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.11.23 21:36

Růžovka

Zdravím. Kosmetiku mám ruboril hydratační krém. Odlicovaci fluid Uriage je to přímo na růžovku a cc krém s spf 50 taky od uriage, který i kryje to červenání pleti. No a před 4 dny jsem byla poprvé na laser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.24 19:03

@Ivča59 a pomohl laser?

• Citovat
  • Upravit
1
1.4.24 21:42

Růžovka - Eucerin

Ahojky, na doporuceni jsem si koupila 2 kremy od Eucerinu, ale nejak mi nesedi. Mate nekdo zkusenost? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.4.24 19:05

AHOJ. Eucerin není dermokosmetika. Pomáhá mi na čištění Aquaruboril nebo Uriage mléko přímo na růžovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.24 15:16

Vím že se to nemá, ale zkusím. Neměl by někdo zájem o Soolantru na Rosaceu? Používáná týden, bohužel mi nesedla.

• Citovat
  • Upravit
25
25.4.24 12:08

Zdravím, já když jsem začala používat krém soolantra tak se mi to taka zhoršilo a po 14 ti dnech se to začalo lepšit. Ráno vyčistím obličej aquaruborilem po uschnutí nanesu maličko rozex a po zaschnutí dám cc kré s spf 50 uriage. Večer znovu vyčistím a nanesu soolantru taky maličko krému a dneska mám jen mírně růžový obličej. Záleží jestli máte vyrážku nebo jen červený obličej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.24 13:40

@Ivča59 mě se nezhoršila růžovka, tak jak popisují v letáku, ale udělala se mi všude krupička i v místech kde žádnou rosaceu nemám ( na lícních kostek, úplně celé čelo) měla jsem oblicej jak struhadlo. Dala jsem si lék na alergii a soolantru ráda pošlu dál, kdyby byl zájem…

• Citovat
  • Upravit
1
3.5.24 21:18
@Anonymní píše: Více

Měla bych zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.24 11:10

@p1305 máte sz