Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@1Bárka1 Ahoj, bohuzel tez se hlasim s timto problemem. Mam to po celem obliceji, distala jsem mast a leky a ry jsem ted dobrala, ale podle me vysledek zadny 😩jaky oresne pripravek mas prosim na mysli ze stranky co jsi sem dala? A cim se prosim odlicujes? diky za jazdou radu ![]()
Zdravim, myslite ze to je ruzovka? Cerveny, trochu to pne, pali.. nebo jen podrazdeny? Ve stredu jdu na kozni.. nikdy jsem tohle nemela az ted v zime
@Nikollll zinerit, nebo nejak takto, lokalni antibiotika, zabralo a mam po starostech 👍..jen je na predpis..
@Jane29 píše:
Jinak zkusila jsem vyfotit jen tak bez niceho, tak snad je to líp vidět
mám přesně totéž… našla jsi něco, co pomohlo? ![]()
Rosaceu mi detekovali kolem třicítky. Podpůrný prostředek, co se týká životního stylu je u mě nepít kávu a alkohol, horký čaj, nechodit do sauny a nemýt se příliš teplou vodou, používat antidráždivou kosmetiku (ale kupodivu mi trochu stav růžovky docela zlepšuje retinol jsem náhodou zjistila, což není zrovna druh nedráždivé látky) a hlavně laser - V-Beam. Chodím na něj každý rok tak třikrát po měsíci a rozhodně to nefunguje tak, že mám pořád alabastrovou pleť, ale pro mě je dost velký rozdíl mít zpátky svou normální umřele bílou barvu a jemně na chvilku zrůžovět, když se napiju kávy nebo mít skoro pořád kůži jak opičí zadelku v říji. Rosacea totiž když se rozjede víc, tak prostě na obličeji je červený zánět, který pálí, píchá a mizí dost neochotně.
Zdravím, chtěla bych se zeptat přispívajících jak se jim osvědčili zminene kosmetické přípravky.
Diagnostikovali mi lehkou fázi ruzovky a vyfasovala jsem zatím rozex.
Hledám nějakou přírodní kosmetiku, kterou teď používat. Je jich hrozně moc a nejsou zrovna levné, tak bych byla ráda za konkrétní radu.
Dekuji
Zdravím. Kosmetiku mám ruboril hydratační krém. Odlicovaci fluid Uriage je to přímo na růžovku a cc krém s spf 50 taky od uriage, který i kryje to červenání pleti. No a před 4 dny jsem byla poprvé na laser.
Ahojky, na doporuceni jsem si koupila 2 kremy od Eucerinu, ale nejak mi nesedi. Mate nekdo zkusenost? Dekuji.
AHOJ. Eucerin není dermokosmetika. Pomáhá mi na čištění Aquaruboril nebo Uriage mléko přímo na růžovku
Vím že se to nemá, ale zkusím. Neměl by někdo zájem o Soolantru na Rosaceu? Používáná týden, bohužel mi nesedla.
Zdravím, já když jsem začala používat krém soolantra tak se mi to taka zhoršilo a po 14 ti dnech se to začalo lepšit. Ráno vyčistím obličej aquaruborilem po uschnutí nanesu maličko rozex a po zaschnutí dám cc kré s spf 50 uriage. Večer znovu vyčistím a nanesu soolantru taky maličko krému a dneska mám jen mírně růžový obličej. Záleží jestli máte vyrážku nebo jen červený obličej
@Ivča59 mě se nezhoršila růžovka, tak jak popisují v letáku, ale udělala se mi všude krupička i v místech kde žádnou rosaceu nemám ( na lícních kostek, úplně celé čelo) měla jsem oblicej jak struhadlo. Dala jsem si lék na alergii a soolantru ráda pošlu dál, kdyby byl zájem…