Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Už jsem psala SZ a jste i v uzavřené skupině. Jinak operací - co se týče patra, tak zatím jednu, ale tedy rozsáhlou se vším všudy (tympanostomie, rozsáhlá plastika, adenotomie + nařezávali uzdičku pod jazykem). Operovala MUDr. Vrtišková z Vinohradského centra.
Maminky, chtěla bych darovat Habermanovu lahvičku od Medely se kterou nakrmíte bez problémů miminko s roštěpem. Pořizovací cena mě dost překvapila, proto bych jí ráda dala někomu, kdo jí potřebuje.
Zdravim a rozsiruji debatu, dnes jsme v 22tt byly na utz, odhalen rozstep patra s rtu. Manžel ho měl taky. Následoval podrobnější utz v nemocnici, konzultace s genetickou a objednání v Motole na 16.1. Doufali jsme že se nám to vyhne ale co se dá dělat. Věřím že bude vše dobré po operacích. Jen manžel to nese hůř ![]()
@Dondino asi se bez ní neobekdeme, tak bych měla zájem pokud se nikdo další neozval, možná i nějaké další věci popřípadě informace, rady. Diky
@Vallli V tomto věku je to asi tezké, obzvlast u holky. Ja mela kluka s rozštěpem když mi bylo 17 a vůbec mi to nevadilo, bylo to celkem fešák. Kluci to můžou trochu schovat pod fousy, to je pravda. K tvemu dotazu - miminko s rozstěpem bych si nechala. Přece bych jen kvuli kosmetické vadě nenechala umřít.
Určitě můžeš být krásná i s rozštěpem. Stačí, když o tom budeš přesvědčená a nedívat se jen na tu jednu svou nedokonalost, ikdyž je uprostřed obličeje. Neboj, život není jen o tom být dokonalá.