Rozbitá telka dopravou, jak řešit?

Anonymní
11.11.15 20:27

rozbitá telka dopravou, jak řešit?

:mavam: Zdravím, prosím o názor nebo radu jak to řešit, co se stalo:
prodávala jsem telku a kůli rozměrům, váze a dopravě atd. ozval se mi pán, že ji vermomoci chce, trvala jsem na osobním předání přepravě jsem nevěřila. Pán mě atakoval 4 dny že ji chce že je z daleka že si ji vyzvedne..Tak jsem souhlasila, ale přesto jsem mu celý víkend psala at si raději přijede, že ji chci předvést atd. V pondělí jsem odeslala na naléhání přez dopravku. Jenže včera večer mi pán psal že telka je prasklá - obrazovka a poslal foto. Nic víc 8o já jsem z toho pěkně v šoku, telku mám nafocenou, bojím se problémů. Veškerou komunikaci i sms mám uložené, ale co ted? Zároveň to nechci nechat jen tak a pomoct pánovi třeba reklamovat? Co můžu dělat? Vůbec nevím co čekat :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
11.11.15 20:33

Tak pokud pan trval na doprave via dopravce, upozonila bych ho na ten fakt a neresila.To riziko bylo jeho a predpokladam, ze televize byla zabalena pred odeslanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.15 20:36

Děkuju za odpověd, jj byla a já vím že za to pak neručím, psala jsem hned pánovi jestli můžu nějak pomoct s doložením fotek nebo tak, nevím jsem z toho v šoku a bojim se co přijde co když řekne že jsem ji tak odeslala? Já už snad nikdy nic neodešlu :?

• Citovat
  • Upravit
2411
11.11.15 20:39

A uz se neozval? To je fuk - ty ses nabidla i dodatecne s dolozenim fotek, takze ja bych to povazovala za maximum co si pro to mohla udelat.Pan to bude muset resit s dopravcem - jeste jedna vec: bylo na krabici napsano „krehke“? Pokud ne, mohl by to byt problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.15 20:42
@Sue.Ellen píše:
A uz se neozval? To je fuk - ty ses nabidla i dodatecne s dolozenim fotek, takze ja bych to povazovala za maximum co si pro to mohla udelat.Pan to bude muset resit s dopravcem - jeste jedna vec: bylo na krabici napsano „krehke“? Pokud ne, mohl by to byt problem.

Tak to nebylo ale na dopravku jsem psala že je to televize a pak mi došlo že k ničemu :-( snad si to vyřeší, ale já takto za to neručím že? Trvala jsem ten týden na osobním předání, nechci mít potíže :-(

• Citovat
  • Upravit
2411
11.11.15 20:46

Pokud mas e-mail ze si psala na dopr. spolecnost, ze se jedna o TV, uz bych se tim nezabivala. Nemuzes za to, pan trval na preprave pres dopravce, ac si sama nekolikrat navrhovala osobni predani…jeho riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová