Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud pan trval na doprave via dopravce, upozonila bych ho na ten fakt a neresila.To riziko bylo jeho a predpokladam, ze televize byla zabalena pred odeslanim.
Děkuju za odpověd, jj byla a já vím že za to pak neručím, psala jsem hned pánovi jestli můžu nějak pomoct s doložením fotek nebo tak, nevím jsem z toho v šoku a bojim se co přijde co když řekne že jsem ji tak odeslala? Já už snad nikdy nic neodešlu ![]()
A uz se neozval? To je fuk - ty ses nabidla i dodatecne s dolozenim fotek, takze ja bych to povazovala za maximum co si pro to mohla udelat.Pan to bude muset resit s dopravcem - jeste jedna vec: bylo na krabici napsano „krehke“? Pokud ne, mohl by to byt problem.
@Sue.Ellen píše:
A uz se neozval? To je fuk - ty ses nabidla i dodatecne s dolozenim fotek, takze ja bych to povazovala za maximum co si pro to mohla udelat.Pan to bude muset resit s dopravcem - jeste jedna vec: bylo na krabici napsano „krehke“? Pokud ne, mohl by to byt problem.
Tak to nebylo ale na dopravku jsem psala že je to televize a pak mi došlo že k ničemu
snad si to vyřeší, ale já takto za to neručím že? Trvala jsem ten týden na osobním předání, nechci mít potíže ![]()
Pokud mas e-mail ze si psala na dopr. spolecnost, ze se jedna o TV, uz bych se tim nezabivala. Nemuzes za to, pan trval na preprave pres dopravce, ac si sama nekolikrat navrhovala osobni predani…jeho riziko.
prodávala jsem telku a kůli rozměrům, váze a dopravě atd. ozval se mi pán, že ji vermomoci chce, trvala jsem na osobním předání přepravě jsem nevěřila. Pán mě atakoval 4 dny že ji chce že je z daleka že si ji vyzvedne..Tak jsem souhlasila, ale přesto jsem mu celý víkend psala at si raději přijede, že ji chci předvést atd. V pondělí jsem odeslala na naléhání přez dopravku. Jenže včera večer mi pán psal že telka je prasklá - obrazovka a poslal foto. Nic víc