Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozešli jste se, proč by ti měl psát?
všude si ho vymaž a neztrácej jeho stalkováním čas.
@Anonymní píše: Více
Musíš to brát tak jak to je…
Nesleduj ho, jestli je online nebo cokoliv jiného. Psát a zajímat se o tebe opravdu nemusí. A ani ty mu nepiš.
Jasně, že si bude dál žít svým životem… Časem to všechno přebolí. ![]()
@Anonymní píše: Více
Rozešli jste se, tak není důvod aby ti psal přece. Jestli u něj mášnějaké věci a chceš je, tak mu napiš, domluv předání. Pak si ho smaž a nesleduj ho. Nějak nechápu co tím sleduješ?
Ahojky 5tydnu po rozchodu ze strany partnera vztah 11 měsíců cca a měsíc bez kontaktu žádného už, mi začalo být hůř než před dřív, cítím takový úzkosti atd, mám ho na fb a když vidím, že je online a nedokáže ani napsat, třeba jak se mám nic tak mi to zhoršuje stav, dokonce ho kámoš zahlédl někde na seznamovací aplikaci, kde má ze chce chatovat takže asi ho to už netrápí, mám nutkání mu napsat, vím, že je takový že sám určitě nedoleze,. Ale vím, že mi kolikrát nebyl schopný ani napsat a někdy i 4dny nenapsal, že prostě měl všechno někde,.. Je mi opravdu hůř a stav se mi nelepší, tento rok se toho objevilo tolik co je na nic, že mám někdy chuť to skončit už vše a ta myšlenka mě strašně uklidňuje aspoň nějaká naděje z ty temnoty, seznamovat se mi též už nechce, nikdo mě ani nezajímá opravdu se cítím po týdnech hůř jak po2 týdnech, nevím, prostě, zda ho kontaktovat skrz pár věcí u něj co mám nebo nevím už, tento rok je strašný opravdu hůř to začít nemohlo…