Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
U nás ted momentálně aféra. Já jsem byla ve sprše a dcerka normálně od rána ve školce. Máme školku vedle baráku, a na druhé straně školky přes zahradu má okna máma. Než jsem se vysprchovala mám pět zmeškaných volání a tři emaily, proč není malá ve školce, zda je nemocná, a že si dělám co chci! Že jí na procházce neviděla.Volám jí, že šla ráno do školky úplně normálně, ať se uklidní laskavě. Položila telefon, a do emailu mi napsala že ok teda.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nezlob se, tvoje matka se k tobě chová, jako k nějakému malému děcku, snaží se ti organizovat život, toto bych nesnesla a dokud se jí nepostavíš, bude se to z její strany jen stupňovat!
Já vím, že jo. Nakonec psala, že to teda byla jiná třída, že přehlídla.
A jak často se vídáte? Chápu, že je to těžký, to bych často nevydržela a asi ji teď těžko přesvědčíš, aby se chovala jinak.
@Pipi 00 píše:
A jak často se vídáte? Chápu, že je to těžký, to bych často nevydržela a asi ji teď těžko přesvědčíš, aby se chovala jinak.
Tak nějak, když se sobě ozveme. Párkrát týdně, jednou dvakrát.
@Anonymní píše:
Tak nějak, když se sobě ozveme. Párkrát týdně, jednou dvakrát.
shovívavě ironická se sladkým úsměvem.. divadýlko.. jen to na ni zkus a uvidíš ![]()
A zkoušela jsi jí dát úkol? Jako aby se cítila, že ti pomáhá, ale přitom nijak „neškodila“.
@Pipi 00 píše:
A zkoušela jsi jí dát úkol? Jako aby se cítila, že ti pomáhá, ale přitom nijak „neškodila“.
Jooo, kolikrát ji poprosím aby mi třeba pomohla pověsit prostěradla apod. ![]()