Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@boball píše:
@araw K adopci je potřeba mít fakt silnou osobnost. Já si tak pořád říkám, dokázala bych to, nebo ne.
Já ne, to vím, jsem sobec
ale na druhou stranu, kdybych se tak rozhodla, tak bych si ho nechala, ale nejlepší je se prostě chránit, chránit
@šetřilka píše:
@araw
A když je na tom sociálně špatně dospělý, tak je vhodná eutanázie? Přeci nebude živořit, že? To by půl našeho národa muselo skočit z okna.
No tohle má každý jinak, dospělej ale neskončí v ústavu. tam se děti moc dobře nemají
Furt lepší potrat, než nechat umřít po porodu, nejsem proti potratům, je to právo každé ženy zvolit
@araw píše:
No tohle má každý jinak, dospělej ale neskončí v ústavu. tam se děti moc dobře nemajíFurt lepší potrat, než nechat umřít po porodu, nejsem proti potratům, je to právo každé ženy zvolit
To je pravda, dospělý neskončí v ústavu, kde mají děti jídlo 5× denně a teplé postýlky, ale skončí u popelnice a s exekutory na krku.
@araw To je nejlepší, ale když už to tak vymnoukla.Na druhou stranu, já mám syna i přes antikoncepci, stane se lecos.
@boball píše:
@araw To je nejlepší, ale když už to tak vymnoukla.Na druhou stranu, já mám syna i přes antikoncepci, stane se lecos.
Ale ne přes dvojtou, to už je jasné, že kdo by tohle napsal/řekl, tak lže. Jsem-li svobodná matka, co sotva uživí dva hladové krky co má doma, pak se chráním víc než obvykle ![]()
K dotazu. Za mě nezodpovědné a v tvém případě i když potraty odsuzuji bych na něj šla. ![]()
@araw ne,přes dvojitou ne, a situaci jsem měla jinou, mne spíš děsil můj věk. Je pravda, že zakladatelka to moc nezvládla s tím, nechránit se nijak.No,ale pozdě bycha honit, snad je to jen planý poplach.
@boball píše:
já mám zase dceru přes prášky ( a to jsem je brala super poctivě, podle dr za selháním stojí velký stres). Ale byli jsme spolu už dlouho, tak to nebylo nic strašnýho, i když mi bylo jen 21 ![]()
@atominnka mě bylo právě o dvacet let víc. Co za tím vězelo nevím dodnes, taky jsem nevynechala. Dceři bylo tehdy dvacet, asi když letěl okolo čáp, nebyla zrovna doma, tak to hodil k nám ![]()
@Lucik025 píše:
Zdravim holky..jdu na vas s hodne tezkou otázkou ci vasim názorem
mela jsem s partnerem sex kdy vedel ze neberu zadnou antikoncepci dřív si daval pozor a bylo vse ok ale poslední dobou sme měli dost neschod a byli cca pul roku od sebe je tomu cca 3 tydny co sme spolu měli sex a vedel ze i presto ze nic neberu se do me udelal aniz ja bych mu to svolila… je faktem ze teprve cekam na ms ale podvedome se ptam pokud bych byla tehotna zda si to nechat nebo podstoupit interupci uz 2 deti mam 2 roky a 4 roky a s přítelem to není zadny med navíc udelal opet kopanec co veede k tomu ze spolu nebudem..chtěla bych znat vas názor na danou situaci kdyby jste byli v moji kuzi..popravde ja sem proti potratum a vim ze bych se s tim jentak nevyrovnala ale zase mam strach v dnesni době 3 deti a takle po sobe bude asi narez zustat na vse sama
Jak je to dlouho? Prosímtě, příště si vem aspoň Postinor - účinkuje prý do 72 hodin a je bez předpisu.
@boball píše:
@atominnka mě bylo právě o dvacet let víc. Co za tím vězelo nevím dodnes, taky jsem nevynechala. Dceři bylo tehdy dvacet, asi když letěl okolo čáp, nebyla zrovna doma, tak to hodil k nám
@Lucik025 chyba je na obou stranách. Neměla jsi do sexu jít, když jsi věděla, že nejste chránění a neříkej, že to nejde. Pokud se nejedná o znásilnění. Navíc existuje antikoncepce PO styku, která je lehce k sehnání v každé lékárně.
To jestli máš nebo nemáš jít na potrat si musíš rozhodnout sama. Ty s tím budeš muset žít.
Další věc je ta, že nevím, co řešíš, když teprva čekáš menstruaci…
@Lucik025
Vyspat se s chlapem bez ochrany a spoléhat na to, že si dá pozor je nezodpovědné. Kor pokud máte mezi sebou neshody. Máma od dvou dětí by snad měla mít rozum.. Každopádně bych to řešila až bych si byla jistá, že jsem těhotná. Pokud těhotná nebudeš, tak bych si zašla pro nějakou vhodnou antikoncepci abys nemusela řešit příště podobný problém.
Jinak jestli si dítě nechat nebo ne..nevím, zda ho dokážeš uživit, jaké máš zázemí..tohle si už musíš přebrat sama.
@Lucik025 píše:
Zdravim holky..jdu na vas s hodne tezkou otázkou ci vasim názorem
mela jsem s partnerem sex kdy vedel ze neberu zadnou antikoncepci dřív si daval pozor a bylo vse ok ale poslední dobou sme měli dost neschod a byli cca pul roku od sebe je tomu cca 3 tydny co sme spolu měli sex a vedel ze i presto ze nic neberu se do me udelal aniz ja bych mu to svolila… je faktem ze teprve cekam na ms ale podvedome se ptam pokud bych byla tehotna zda si to nechat nebo podstoupit interupci uz 2 deti mam 2 roky a 4 roky a s přítelem to není zadny med navíc udelal opet kopanec co veede k tomu ze spolu nebudem..chtěla bych znat vas názor na danou situaci kdyby jste byli v moji kuzi..popravde ja sem proti potratum a vim ze bych se s tim jentak nevyrovnala ale zase mam strach v dnesni době 3 deti a takle po sobe bude asi narez zustat na vse sama
nechápu proč jsi nešla pro postinor, když se do tebe udělal bez svolení a víš že s ním nechceš být ![]()
ted pozdě bycha honit.. no za mě - počkej na ms, a do té doby počítej - čas, finance, svěř se někomu z rodiny, pomůžou ti? potrat je až poslední varianta kterou bych já volila…