Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Omluva za anonym, nechci aby muj nick byl s timto spojovan, ale sama jsem jednou na interupci byla, muj ex nebyl rodinny typ a to dite nechtel a nez byt sama s ditetem, sla jsem na potrat…
V tve situaci bych asi na poptat sla, dite by bez otce vyrustat nemelo…
nesoudím tě, žes na potrat šla - to je tvá věc…ale k té vytučněné větě - blbost! nemělo ano v ideálním světě…ale když to vezmu podle sebe tak já mám své dvě děti jít prodat na trh? Když táta šel jinam nebo co?
@Lucik025 píše:
@hanka.br. koukam ze asi neumis cist co a hned se navazet to jde každému tak za 1) vztah spolu mame 3 roky z toho 2 letou dceru a za celou dobu co sme spolu spali vedel ze nic nebebu zajimavy ze celou dobu si daval pozor a az když vedel ze vztah jde do kypru udelal takovou podpásovkou a ja sem nezodpovedna a chlap je svatej? bohužel postinor tezko sem mohla koupit když to bylo o vikendu a byli sme mimo Crpresne sem vedela ze tady se zeptat je asi nemozne nebo se najde vždycky někdo kdo dokaze jen rejpat a soudit
ano jsi nezodpovědná, když dáváš všanc své tělo a zdraví někomu kdo už ti nesedí a o kom víš že vztah jde do háje.. on jen vypustil sperma, ale nezodpovědná seš ty..proč? protože on otěhotnět nemůže, ty jo čili tvé tělo = tvá zodpovědnost..nikoho jinýho
@jdukolem píše:
ano jsi nezodpovědná, když dáváš všanc své tělo a zdraví někomu kdo už ti nesedí a o kom víš že vztah jde do háje.. on jen vypustil sperma, ale nezodpovědná seš ty..proč? protože on otěhotnět nemůže, ty jo čili tvé tělo = tvá zodpovědnost..nikoho jinýho
přesně řečeno.
@jdukolem tu vetu jsem netucnila ja a jasne v idealnim pripade, ale vudy to nejde a to chapu.
@Anonymní píše:
@jdukolem tu vetu jsem netucnila ja a jasne v idealnim pripade, ale vudy to nejde a to chapu.
tu větu jsem vytučnila já…protože je zavádějící a alibistická