Rozmazlené děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
25.8.16 14:27
@Janasas píše:
@Regina Hero, souhlasím, nechápu co koho pohoršuje, to se mají maminky scházet a pít kávu na mezi :)..Jako když je to občas, děti si tam i vyhrají tak co..
Dřív se taky scházely na kávu- ale u někoho doma, na zahradě.. Bohužel teď je to trochu jiné, takždý moc soukromničí.. Aspoň co vidím okolo..
A to já nechodím vůbec..! ale prostě mě to nijak nepřijde..

jo, tak nějak to i v té kočičí diskuzi padlo, že mají chodit na kafe domů mezi sebou a do kaváren chodit, až jim děti odrostou nebo je dát na hlídání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
25.8.16 17:28
@Janasas píše: , souhlasím, nechápu co koho pohoršuje, to se mají maminky scházet a pít kávu na mezi :)..Jako když je to občas, děti si tam i vyhrají tak co..
Dřív se taky scházely na kávu- ale u někoho doma, na zahradě.. Bohužel teď je to trochu jiné, takždý moc soukromničí.. Aspoň co vidím okolo..
A to já nechodím vůbec..! ale prostě mě to nijak nepřijde..

no a proč ne, na mezi je - obzvlášť v létě - fajn :mrgreen: kafe do termohrnku, deku a nehrozí, že by děti někoho obtěžovaly :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.16 17:50
@juliettee píše:
není za co, je to tam super :palec: v té kavárně mi to taky vadí no, když si chci pokecat s kámoškou a buď tam dělá bordel její dítě nebo nějaké jiné…a než se někdo začne rozčilovat, ano narazila jsem i na děti které jsou v kavárně hodné, ale nebylo to moc často :lol:

protože soudný člověk nebere dítě do kavárny. Co tam má to dítě dělat? Způsobně sedět a srkat čaj? Je logický, že se tam bude dítě nudit a vymýšlet ptákoviny. Tak jdu do dětského centra, vypustím děti do herní zóny, dřepnu se do křesílka a můžu krafat do alelůja a děti lítají a hrají si tam, kde mají, maximálně se přiběhnout napít. To není o zlobivých dětech, to je o matkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.16 17:56
@neumisa píše:
no a proč ne, na mezi je - obzvlášť v létě - fajn :mrgreen: kafe do termohrnku, deku a nehrozí, že by děti někoho obtěžovaly :pankac: :mrgreen:

dneska jsem byla na mezi s dětmi u rybníka a lezlo po mně 6 klíšťat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
25.8.16 17:57
@terinka4444 píše:

fuj. repelent a náramek je nutností, bez toho ven nelezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.16 18:00

@neumisa jo a tři čtyřleté byly v rybníku, u břehu, plavaly si tam pěkně dlouho, pak přišel postarší pár se dvěma psama, psi se vrhli k těm dětem do toho rybníku, k těm dětem, co tam byly hodinu před psama, psi plavali k nim, holky k nim natáhly ruce a dědek ječel jak pominutý, ať mu nesehají na psy a ať si ty fakany hlídáme. A to je to velký rybník, mohl s těma psama na dalších 500metrů kamkoliv jinam, než byly ty děti. Zlaté děti všeho druhu a všech věkových kategorií oproti některým ( mnohým ) dospělým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
25.8.16 18:09

@terinka4444

souhlasím, spousta dospělých je na pár facek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.8.16 18:21
@terinka4444 píše:

na mě klíšťata nelezou, zato komáři se na mě vždycky vyřádí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.8.16 18:22

@terinka4444 dospělé se psy bych poslala o kus dál, neměla bych s tím žádný problém… a myslím, že umím být hodně přesvědčivá… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.16 19:06
@Regina Hero píše:
@terinka4444 dospělé se psy bych poslala o kus dál, neměla bych s tím žádný problém… a myslím, že umím být hodně přesvědčivá… :mrgreen:
óóó, tak přesvědčivá je hezký výraz :mrgreen: Taky jsem byla velmi přesvědčivá, tak šli dál :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
25.8.16 19:15

@Regina Hero @terinka4444

velmi přesvědčivá se tomu říká? to se musím naučit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.8.16 21:08

@neumisa jako, když čtu diskuse, tak při mém štěstí by na té mezi kousek dál byly nějaké babky, které by chtěly mít klid na přírodu :mrgreen:
a vidím, že nejsem od názoru daleko, teprve teď dočítám, jak se děti pěkně koupaly v rybniku a rozčílily nějaké dědky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.8.16 07:02

Na emimi se člověk dozví věcí. Že v autobusech a obchoďácích obtěžují důchodci, všude venku obtěžují psi, na společných trasách pro cysklisty a chodce obtěžují na střídačku všichni zmíněné skupiny + děti a děti vlastně obtěžují úplně všude, protože ani sousedovic dítě neumí být potichu a tříská s legem :lol:

Zapomněla jsem na něco? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
26.8.16 07:16

@Kakika myslím, že ne. :palec: Pěkné shrnutí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.8.16 07:25

@Kakika nejhorší ze všeho jsou ty fakani, co třískají s legem…a ještě jsi zapomněla na ty invalidy, co mají parkovací karty a vyhrazená místa blízko vchodů, že jsou to jen podvodníci, beztak jim nic není a jen zbytečně zabírají parkovací místa spěchajícím lidem platícím daně, co pak musí parkovat o 5 míst dál a bere jim to čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí