Rozmazlené děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
26.8.16 10:56
@Šmoulice píše:
Mě se vždy líbí důchodci :mrgreen: Vidí tramvaj, hole nad hlavu a letí jak splašení. Před schodečky se zarazí, veeelmi ztěžka vylezou ty schody a už čumákují kdo je pustí sednout :-)

U nás se nezarazí ani před schodečky, vyběhnou jako laňky, srazí tě, zmlátí holí, aby si mohli sednout na své oblíbené místo a to i přes to, že autobus je prázdný a ten samý jezdí každé 4 minuty :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
26.8.16 11:20
@radkka píše:
U nás se nezarazí ani před schodečky, vyběhnou jako laňky, srazí tě, zmlátí holí, aby si mohli sednout na své oblíbené místo a to i přes to, že autobus je prázdný a ten samý jezdí každé 4 minuty :jazyk:

Ještě že už MHD nejezdím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zlatý auto. I když tam je občas taky problém, hlavně když někoho vezu. Pes má svůj flek na místě spolujezdce a dost těžko se ho vzdává :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.8.16 11:24
@Šmoulice píše:
Ještě že už MHD nejezdím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zlatý auto. I když tam je občas taky problém, hlavně když někoho vezu. Pes má svůj flek na místě spolujezdce a dost těžko se ho vzdává :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já chtěla šetřit přírodu, ale už také jezdím autem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
26.8.16 11:32
@radkka píše:
Já chtěla šetřit přírodu, ale už také jezdím autem :pocitac:

No, tak to by bylo asi to poslední, co bych řešila :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
26.8.16 14:56

Já si myslím, že ono je vždycky něco.. Jde i o lidi jak jsou tolerantní..
Souhlasím s tím, že ty děcka jsou někdy fakt rozmazlené. já teda můžu říct, že jsem nikdy!! neviděla nějakou scénu v restauraci co se týká dětí.. Jako tak, aby hosté byly z toho tak špatní, znechucení…
Třeba pokud by mi dítě u svého unašeho stolu udělalo 5 minut scénu, že jíst nebude, tak si myslím, že to může být každému jedno.. Třeba mě to nevadilo, hleděla bych si svého.. Pokud by ale nějaké dítě běhalo okolo našeho stolu a hlučelo, to už by bylo moc.. Každý má své hranice..co mu vadí..
My když odcházíme vždy si po sobě uklidíme stůl.. Podtácky uložíme, narovnáme ubrus, zastrčíme židle. Když někdy vidím, jak některří lidi- s dětmi, bez dětí odcházejí, tak fakt se divím..
Naštěstí mě děti nic v restauraci nic neudělaly..Chodíme s nima, když mají velký hlad, proto sedí a jí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.8.16 16:45
@Janasas píše:
Já si myslím, že ono je vždycky něco.. Jde i o lidi jak jsou tolerantní..
Souhlasím s tím, že ty děcka jsou někdy fakt rozmazlené. já teda můžu říct, že jsem nikdy!! neviděla nějakou scénu v restauraci co se týká dětí.. Jako tak, aby hosté byly z toho tak špatní, znechucení…
Třeba pokud by mi dítě u svého unašeho stolu udělalo 5 minut scénu, že jíst nebude, tak si myslím, že to může být každému jedno.. Třeba mě to nevadilo, hleděla bych si svého.. Pokud by ale nějaké dítě běhalo okolo našeho stolu a hlučelo, to už by bylo moc..Každý má své hranice..co mu vadí..
My když odcházíme vždy si po sobě uklidíme stůl.. Podtácky uložíme, narovnáme ubrus, zastrčíme židle. Když někdy vidím, jak některří lidi- s dětmi, bez dětí odcházejí, tak fakt se divím..
Naštěstí mě děti nic v restauraci nic neudělaly..Chodíme s nima, když mají velký hlad, proto sedí a jí :mrgreen:

já zase bytostně nesnáším, když lidi tahají psy do restaurace. ještě je usadí na židli s tím, že tam způsobně sedí, prý oproti dětem. Nebo psy v nákupním košíku v obchodě a podobně. Vadí mi to bytostně, nicméně jssm to vyhodnotila jako svůj problém, takže v rámci toho, že jsem tolerantní k ostatním, nelezu do restautrace, kde povolují psy, ještě snad sedící u stolu, myslím si své, a je to. Totéž snad jsme u dětí, ne? kdybychom tak všichni byli tolerantnější k ostatním.
A jak mám šmoulici ráda, tak tady to tvoje děti jsou fakani a psi páni tvorstva, tohle je další věc, co já nemám ráda. Opět ovšem je to můj pocit, takže se takovým situacím s lidmi, kteří staví psy nad lidi, vyhýbám. Ale tedy tady útočíš na ty děti fest, snad ani nepoužíváš titul děti, ale různé jiné, až mě to fakt zaráží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
26.8.16 22:11

@terinka4444 jak jsem psala jámám pocit, že někdy jsou lidi až docela zabroušení vůči dětem všeobecně..
jako ty příklady tady o plivání, kopání fajn.. ale pamatuji si, když jsem neměla děti a stála jsem na zastávce a tam maminka přišla k autobusu a dítě se ji tam váleno, vztekalo. Upřímně řeknu, že mě to bylo jedno, fakt mě to nějak nevzrušovalo.. ale okolo bylo řečí, připomínek.. Jako nechápu, že si v takové chvíli fakt každý nehledí svého.. neřeknu, kdyby dítě přiběhlo a někomu hrabalo v tačce atd.. pak maminka nastoupila a vutobusu také..
Je jasné, že pár lidí řekne, že prostě v autobuse má být potichu, ale zase.. to bych řekla, že mi vadí třeba potící, nelibě voníci muži- napře. dělníci nebo tak, když jedou, nebo slečny, které mají vůni takovou, že se vám zvedne žaludek a nebo důchodkyně, která se rozvalí v křesle a pomalu vám sedí na stenhnech..Toto všechno se mi přihodilo, a řeknu, že křičící dítě v autobuse mě nejmíň vadilo-bezdětné. A nejvíc mě pak pobaví věta, že někde chce jet v klidu autobusem :mrgreen: to snad ani nejde ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
27.8.16 00:16

@Janasas tak v autobusu jsem zažila horší věci než uřvané děti :mrgreen: tam to beru nějak jinak než třeba v kavárně nebo restauraci. Tam prostě počítám s tím, že tam budou řvát děti, které cesta nebaví, nebo smradlaví dělníci, kteří za to nemůžou že jsou prostě spocení :mrgreen: nebo důchodci kteří budou chtít uvolnit místo, což je samozřejmost pokud na tom opravdu nejsou fyzicky nejlíp. Tam nejdu relaxovat, tam tu cestu nějak zvládnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
27.8.16 06:59

@Janasas já bych neřekla, že jen kvůli dětem lidi jsou tak nějak přednas. aný už dopředu. Stačí se podívat do diskuse- autobus důchodci, kavárna děti, restaurace-děti, parkování-podvodníci. Podle mě jsou lidi nespokojení a pak stačí nějaká záminka a hned vyventilovat tu svou špatnou náladu, ukázat pěkné jak je ta trubka matka neschopná, jen to pěkně rozhlásit ať to každý vidí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.8.16 10:05
@juliettee píše:
@Janasas tak v autobusu jsem zažila horší věci než uřvané děti :mrgreen: tam to beru nějak jinak než třeba v kavárně nebo restauraci. Tam prostě počítám s tím, že tam budou řvát děti, které cesta nebaví, nebo smradlaví dělníci, kteří za to nemůžou že jsou prostě spocení :mrgreen: nebo důchodci kteří budou chtít uvolnit místo, což je samozřejmost pokud na tom opravdu nejsou fyzicky nejlíp. Tam nejdu relaxovat, tam tu cestu nějak zvládnu :mrgreen:

jo, doteď si vybavuji scénu v tramvaji, kdy jeden důchodce za každou cenu chtěl sedět na jednom určitém místě, kde seděl mladý kluk… i když o sedadlo vedle bylo místo, tramvaj byla spíš prázdná… tak dlouho nadával, i sprostě, jak je dnešní mládež nevychovaná, až chudák kluk vstal, vzal si francouzské hole a se sádrou na noze se přesunul o místo dál, zatímco dědek pořád nadával na dnešní spratky a nevychovance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
27.8.16 11:29
@Regina Hero píše:
jo, doteď si vybavuji scénu v tramvaji, kdy jeden důchodce za každou cenu chtěl sedět na jednom určitém místě, kde seděl mladý kluk… i když o sedadlo vedle bylo místo, tramvaj byla spíš prázdná… tak dlouho nadával, i sprostě, jak je dnešní mládež nevychovaná, až chudák kluk vstal, vzal si francouzské hole a se sádrou na noze se přesunul o místo dál, zatímco dědek pořád nadával na dnešní spratky a nevychovance…

Tak to už je zase další extrém, taky jsem zažila kdyz stará bába nadávala mladé ženě která byla těhotná a očividně jí bylo zle, že ji nechce pustit sednout, přitom se nabizeli další tři lidi že ji pustí, ale bába stejně nadávala na tu ženu. Nepochopim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.8.16 15:20
@Regina Hero píše:

já vám nevím, já mám úctu ke starým lidem, ale jsem dneska v lélárně, stojím u pultu s nápisem volný prodej, jsem druhá, lékárna je poloprázdná, vedle u pultu výdej na recepty stojí stařenky, jdeme naráz každá ke své lékárnici, tak si objednám ten fenistil, lékárnice jde dozadu pro něj, druhá lékárnice říká stařence, že stojí špatně, že musí k druhému pultu, že tam je to jen výdej na recepty, takse ta stařenky přisune k tomu pultu, kde stojím a sune se přede mě, tak jí říkám, co dělá a ona na mě spustila, že byl v lékárně dřív, že jsme ji předběhla, no výstup jak hrom. Mezitím se vrací lékárnice s fenistil kapkama pro mě…no prostě neuvěřitelné. To co dospělý, to nevymyslí drtivá většina dětí. Já mám vyloženě radost, když se setkám s normálním postarším člověkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
29.8.16 06:55

Děti zatím taky nemám, ale už teď doufám, že moje děti nebudou ani z poloviny tak nevychovaní jako někteří spratci co potkávám.
Např. synovec od mého přítele, jeho maminka je toho názoru, že se mu nesmí říkat ne, jinak by tím přišel o zážitky. Už toto je prostě na facku. Jeden z jeho největších záchvatů kdy se mu řeklo ne, se stal nedávno. Bylo mu zakázané aby si hral v zimě s hadicí a ledovou vodou. No to jste neviděli, dítě se málem udusilo jak vzlykalo a maminka místo toho aby ho poplácala po zadku a řekla dost, tak s ním vyjednávala jak se s svým šéfem o přidání platu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
29.8.16 07:17
@Julipek píše:
Děti zatím taky nemám, ale už teď doufám, že moje děti nebudou ani z poloviny tak nevychovaní jako někteří spratci co potkávám.
Např. synovec od mého přítele, jeho maminka je toho názoru, že se mu nesmí říkat ne, jinak by tím přišel o zážitky. Už toto je prostě na facku. Jeden z jeho největších záchvatů kdy se mu řeklo ne, se stal nedávno. Bylo mu zakázané aby si hral v zimě s hadicí a ledovou vodou. No to jste neviděli, dítě se málem udusilo jak vzlykalo a maminka místo toho aby ho poplácala po zadku a řekla dost, tak s ním vyjednávala jak se s svým šéfem o přidání platu. :roll:

tady je vidět že někteří rodiče jsou totálně pošahaní…normální rodič by mu dal jednu přes p*del a žádný vyjednávání. Kolikrát mě řekli naši na něco NE! to jsem asi přišla o hodně zážitků a že bych nějak strádala se říct nedá. To je fakt na ránu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.8.16 15:43
@Julipek píše:
Např. synovec od mého přítele, jeho maminka je toho názoru, že se mu nesmí říkat ne, jinak by tím přišel o zážitky. Už toto je prostě na facku. Jeden z jeho největších záchvatů kdy se mu řeklo ne, se stal nedávno. Bylo mu zakázané aby si hral v zimě s hadicí a ledovou vodou. No to jste neviděli, dítě se málem udusilo jak vzlykalo a maminka místo toho aby ho poplácala po zadku a řekla dost, tak s ním vyjednávala jak se s svým šéfem o přidání platu. :roll:
@juliettee píše:
tady je vidět že někteří rodiče jsou totálně pošahaní…normální rodič by mu dal jednu přes p*del a žádný vyjednávání. Kolikrát mě řekli naši na něco NE! to jsem asi přišla o hodně zážitků a že bych nějak strádala se říct nedá. To je fakt na ránu :cert:

Ahoj, diskuzi jsem četla celou a z tohoto příspěvku je jasné, že na pr.del by měla dostat máma a ne dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí