Rozmazlené děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4421
26.8.16 10:26
@radkka píše:
@terinka4444 Ježiši kriste, tak si tomu nevěř, já takové znám :roll: Proč se kvůli kartičce něčemu takovému vystavují nevím a je mi to jedno. Stejně tak znám autoškoly, které prodávají řidičské průkazy.

já znám dva takové které té kartičky zneužívali. Jedna osoba, žena sice má problémy s nohama, ale jakmile jde do nákupního centra tak lítá po obchodech jako splašená, hlavně že parkuje na místě pro postižené. A pak znám druhého, muže a to radši ani nechci psát jako toho zneužívá, protože to je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
26.8.16 10:26

@radkka a můžu se zeptat co z toho má? ten dotyčný? jakože bližší stání u obchoďáku a nějaký ten levnější vstup a co dál? a navíc dobře tak jednoho znáš, musí to být pak nutně všichni co vylezou z auta a nemají viditelné postižení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
26.8.16 10:30
@evick2 píše:
@radkka a můžu se zeptat co z toho má? ten dotyčný? jakože bližší stání u obchoďáku a nějaký ten levnější vstup a co dál? a navíc dobře tak jednoho znáš, musí to být pak nutně všichni co vylezou z auta a nemají viditelné postižení?

Dálniční třeba nemusíš platit :-) Dalších dobrých 1500 ročně. U obchoďáku zaparkuješ vždy, jelikož ta místa jsou věčně prázdná :-)
A hlavně dobrý pocit :-) že zase v něčem oje.bal stát :-) A to se vyplatí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
26.8.16 10:31

Fakt by mě zajímalo kde k nim ty lidi příjdou :think:, protože to je celkem dlouhá cesta dostat takový průkaz a ještě se vydá na omezenou dobu.. njn holt jsem stará poctivka a fakt mě nenapadá moc způsobů jak tyhle věci využívat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
26.8.16 10:31
@juliettee píše:
já znám dva takové které té kartičky zneužívali. Jedna osoba, žena sice má problémy s nohama, ale jakmile jde do nákupního centra tak lítá po obchodech jako splašená, hlavně že parkuje na místě pro postižené. A pak znám druhého, muže a to radši ani nechci psát jako toho zneužívá, protože to je hnus.

Mě se vždy líbí důchodci :mrgreen: Vidí tramvaj, hole nad hlavu a letí jak splašení. Před schodečky se zarazí, veeelmi ztěžka vylezou ty schody a už čumákují kdo je pustí sednout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
26.8.16 10:33
@evick2 píše:
Fakt by mě zajímalo kde k nim ty lidi příjdou :think:, protože to je celkem dlouhá cesta dostat takový průkaz a ještě se vydá na omezenou dobu.. njn holt jsem stará poctivka a fakt mě nenapadá moc způsobů jak tyhle věci využívat :nevim:

Já to taky netuším jak se k něčemu takovému dá dostat. Stejně jako nějaké dávky. Nikdy jsem nic nepobírala a až tady jsem se vlastně dozvěděla co je možné všechno čerpat. :roll: :roll:
Nj, ty celoživotní socky v tom prostě umí chodit. A je to jejich hlavní náplň práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.8.16 10:36
@Šmoulice píše:
Mě se vždy líbí důchodci :mrgreen: Vidí tramvaj, hole nad hlavu a letí jak splašení. Před schodečky se zarazí, veeelmi ztěžka vylezou ty schody a už čumákují kdo je pustí sednout :-)

jojo, to je klasika :mrgreen: tomu se vždycky musím smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
26.8.16 10:40

@juliettee Přesně tak. Prostě pro dítě to není sedět a koukat, jak dospělý pije kafe a drbe. Takže bych je asi do restaurace moc nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.8.16 10:42
@inkakřivák píše:
@juliettee Přesně tak. Prostě pro dítě to není sedět a koukat, jak dospělý pije kafe a drbe. Takže bych je asi do restaurace moc nebrala.

asi tak. vzala bych je někam do té dětské kavárny nebo semtam do nějakýho zábavního parku, tam to nebude nikoho obtěžovat a i pro dítě to bude lepší zábava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.8.16 10:44
@evick2 píše:

parkovací karta neopravňuje k levnějšímu vstupu, nikdy a nikam, ta modrá karta za oknem auta neopravňuje k ničemu jinému než parkování, a u nás máme výjimku, neplatnou ve světě, že držitel karty má jízdu zdarma po dálnici. I když je karta vydána na dítě, smí se zase použít je s tím dítětem v autě. No levnější vstupy je prlkazka ztp popřípadě ztp/p, to je úplně jiná kartička, ne každý, kdo má průkazku ztp má nárok na tu parkovací kartu do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
26.8.16 10:46
@juliettee píše:
já znám dva takové které té kartičky zneužívali. Jedna osoba, žena sice má problémy s nohama, ale jakmile jde do nákupního centra tak lítá po obchodech jako splašená, hlavně že parkuje na místě pro postižené. A pak znám druhého, muže a to radši ani nechci psát jako toho zneužívá, protože to je hnus.

no jo, ale pak ji třeba už nevidíš, jak doma padne a několik dní se z toho lítání léčí a nemůže se ani postavit na nohy… ono se to dost těžko posuzuje… bývalá kolegyně měla taky tuhle kartičku, měla rakovinu prsu, užila si s tím dost, byla v invalidním důchodu, po ablaci… na první pohled jí nic nebylo, aktivní, po horách chodila, na kole jezdila… taky bys řekla, že si baba vymýšlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
26.8.16 10:49

Nám se stalo v restauraci, že přímo vedle nás seděli rodiče s dvěmi dětmi, ale co ty děcka tam předváděly :zed: :zed: :zed: Servírky je napomínaly, rodiče vůbec nic. Každej čuměl do svého mobilu. Já už jsem měla chuť těm děckám vylít horkej nápoj do xichtu. A vyvrcholilo to tím, že jedno z děcek se natáhlo k našemu psovi a štíplo ho do krku, ten nejdřív vyjeknul a pak se ohnal. Bohužel pro toho smrada, trefil ruku. :nevim: Já jsem byla teda ráda, abych pravdu řekla. :mrgreen: Si to zasloužil… To už rodiče vytrhlo od telefonů, začali tam na mě řvát, jenže se za nás postavili i ostatní hosté, kteří to viděli a nakonec to dopadlo tak, že je majitel přišel vyhodit. Oni se bránili, že proč by jako museli odcházet, když nějakej čokl si tam může ležet na židli. A majitel jim na to řekl, že radši 30 psů, než jejich dvě rozmazlená a nevychovaná děcka :mrgreen: Jelikož o těch psech vůbec nikdo neví a neobtěžují tak celou restauraci.

@juliettee a takových příběhů máme teda dost. A pak se někdo diví, že bezdětní považují cizí děti za fakany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.8.16 10:49
@Regina Hero píše:
no jo, ale pak ji třeba už nevidíš, jak doma padne a několik dní se z toho lítání léčí a nemůže se ani postavit na nohy… ono se to dost těžko posuzuje… bývalá kolegyně měla taky tuhle kartičku, měla rakovinu prsu, užila si s tím dost, byla v invalidním důchodu, po ablaci… na první pohled jí nic nebylo, aktivní, po horách chodila, na kole jezdila… taky bys řekla, že si baba vymýšlí…

no jasně já vím že to tak může být. Ale tohle je moje příbuzná a nechci o ní mluvit nějak škaredě, ale ona je v tomhle vážně vyčůraná. To bys ji musela poznat a bylo by ti to vše jasný :lol: ale zase musím říct že to dělala spíš dřív, teď už se s tím docela uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
26.8.16 10:51
@Šmoulice píše:
Nám se stalo v restauraci, že přímo vedle nás seděli rodiče s dvěmi dětmi, ale co ty děcka tam předváděly :zed: :zed: :zed: Servírky je napomínaly, rodiče vůbec nic. Každej čuměl do svého mobilu. Já už jsem měla chuť těm děckám vylít horkej nápoj do xichtu. A vyvrcholilo to tím, že jedno z děcek se natáhlo k našemu psovi a štíplo ho do krku, ten nejdřív vyjeknul a pak se ohnal. Bohužel pro toho smrada, trefil ruku. :nevim: Já jsem byla teda ráda, abych pravdu řekla. :mrgreen: Si to zasloužil… To už rodiče vytrhlo od telefonů, začali tam na mě řvát, jenže se za nás postavili i ostatní hosté, kteří to viděli a nakonec to dopadlo tak, že je majitel přišel vyhodit. Oni se bránili, že proč by jako museli odcházet, když nějakej čokl si tam může ležet na židli. A majitel jim na to řekl, že radši 30 psů, než jejich dvě rozmazlená a nevychovaná děcka :mrgreen: Jelikož o těch psech vůbec nikdo neví a neobtěžují tak celou restauraci.@juliettee a takových příběhů máme teda dost. A pak se někdo diví, že bezdětní považují cizí děti za fakany.

no to bych na ty rodiče byla asi pěkně nepříjemná, ještě že jste měli zastání u ostatních hostů. No právě, na tohle chování fakt narážím čím dál častěji než na děti které jsou hodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.8.16 10:54
@evick2 píše:

A já někde píšou, že to dělají všichni? Jsi normální? Nevkládej mi do úst něco, co jsem nikdy neřekla. A neznám jednoho. Na první otázku jsi odpověď už dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí