Rybářky, campařky, výletnice apod. :-D

Tunrida
18.3.15 18:31

Rybářky, campařky, výletnice apod. :-D

Ahoj holky :mavam:
Jdu na vás s prosbou. Můj manžel je rybář a k narozeninám bych mu ráda pořídila nějaké rádio, které by si mohl brát s sebou na ryby. Chtělo by to něco ne moc velkého, ne moc těžkého, rybářská výbava je už tak dost velká a těžká. Chtěla bych aby mělo dobrý reproduktory, aby to prostě mělo relativně čistý zvuk, ne žádné chrastítko. Ne nějak moc drahé. Oni tam o víkendech popíjejí a můj opilý manžel je střevo, takže je schopný ho při první vyjížďce zneškodnit :roll:
Tak prosím všechny tipy ke mně ;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.3.15 18:49

@RadkaCh uááá. nesnáším všechny, co se vytelí k vodě a mají rádio - co něco se sluchátkama? :mrgreen: :lol: tos slyšet nechtěla, viď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.3.15 18:52

@martina.se Oni jezdí spíš na soukromý místečka. A sluchátka nemůže, protože by zase neslyšel ty pitomý pípáky :mrgreen: Ty zase nesnáším já :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7876
18.3.15 18:55
@martina.se píše:
@RadkaCh uááá. nesnáším všechny, co se vytelí k vodě a mají rádio - co něco se sluchátkama? :mrgreen: :lol: tos slyšet nechtěla, viď..

Tak já ho nechám doma až se pojede na ten Orlík no :jazyk: :mrgreen:

Jinak máme takový maličký rádio. Něco takového http://www.zbozi.cz/#!/vyrobek/kapesni-radio-first-austria-fa-2305/ :nevim: Nám to stačí, my ho bereme pouze na delší pobyty u vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
18.3.15 18:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.15 19:02
@RadkaCh píše:
@martina.se Oni jezdí spíš na soukromý místečka. A sluchátka nemůže, protože by zase neslyšel ty pitomý pípáky :mrgreen: Ty zase nesnáším já :mrgreen:
:mrgreen: tak lepší pípák, jak prut ve vodě, ale taky je nemám ráda. S rádiem neporadím, když už se u vody dělá párty, tak na soukromém rybníku, kde mají aparaturu v budce :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
18.3.15 19:08

http://radioprijimace-radiobudiky.heureka.cz/sencor-srd-215/

máme tohle, má vstup pro kartu nebo flashku, takže na tom děti před spaním poslouchají pohádky a nemusíme tahat haldu CDček, nabíjí se z USB vstupu, takže se to nabije v autě, ale to asi bude malé, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.3.15 19:15

@dalimil Je to teda trpaslík opravdu :mrgreen:, ale důležitější je zvuk a dobrý příjem.

• Citovat
  • Upravit
1128
18.3.15 19:25

Jestli ma chytry telefon, co poridit jen reprak na modrozub?
 http://m.heureka.cz/…ee-ysp-3001/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.3.15 19:33

@ngauruhoe Nad reprákem jsem přemýšlela taky. Chytrý telefon vyloženě nemá, ale rádio to má. Ale to on by nechtěl. Většinou tam jsou bez elektřiny, takže je třeba neplýtvat baterií v telefonu.

• Citovat
  • Upravit
1128
18.3.15 19:38

@RadkaCh ja mam jeden z nejlevnejsich a vydrzi cca 3 hodiny, dobiji se pres USB (auto) a telefon to moc nevybiji, protoze ten nehraje a nesviti. Jen prijima a vysila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.3.15 17:31

@dalimil Tak jsem do něj šla. Ty bláho, na takovýho mrňavýho hajzla to fakt luxusní zvuk. :potlesk: Si ho asi pořídím i do kuchyně k vaření :mrgreen: Dík :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!