Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tu nějaký rybář? chtěla jsem se zeptat, zda je lepší k vodě pro rybáře deštník s tou clonou? potřebuji jako dárek a nevím, co koupit. Děkuji
@kasandra7 manzel ma ten destnik s tema bocnima stenama a je naprosto spokojeny tchan ho ma taky a spokojenost
Naši chlapi mají obojí. Záleží, za jakým účelem to má být. Na přespání je prostornější bivak a a je taky pevnější. Deštník je ve velkém větru lepší složit. Jinak je to taky ale suprová věc. Určitě se jednodušeji a rychleji rozkládá.
Chtěla bych to pro tatky, jen, aby se měl pod co schovat, když sedí na rybách a taky aby to to bylo co nejrychleji složené, tak asi ten deštník, že?
Myslíte, že stačí tento? http://www.kamofish.cz/…ist-22m.html
Ten bivak jsme chtěla zase tento?
http://www.rybyshop.cz/…-traper.html
Příspěvek upraven 14.08.14 v 08:36
Pokud pod tim nebude travit tyden u vody a pri vetru a zhorseni pocasi se sbali on i destnik, je destnik s bocnicemi naprosto vyhovujici…
A i kdyz vyrobci obcas pisou, ze destnik vydrzi pomalu hurikan, neni to pravda:-) manzel uz jich mel nekolik, levnejsich i drahych a pokud je pri vetru nesklopil, honil je po poli, v tom horsim pripade polamany destnik dolamal jeste vic a vyhodil…
Tak myslíš, že je lepší ten bivak? není moc složité na skládání?
Zalezi na jak dlouho jezdi tatka k vode, muj manzel je trochu blazen, jezdi na 4-5 dni, takze to je bivak nutnost, ted uz navic vezme obcas 2,5 letou dceru s sebou, to bych ho s destnikem ani nepustila. Ale pokud tatka vyrazi v sobotu rano na ryby a na obed je doma, destnik naprosto staci…
Jo ty myslíš takový bivak. Tak ten bych skoro řekla, že je i lepší. Ale na to, co popiješ, bych řekla, že je vhodný obojí. Ten bivak se mi třeba líbí víc. A vítr by určitě snášel líp, ta noha u deštníku je přece jen lehce zlomitelná.
@kasandra7 záleží jak kde..někde používáme jen deštník s postranicema, někde bivak. Ale bivak hlavně, když jedem na víc dní..
Az ted jsem se podivala na odkaz a to bych sla do toho bivaku… A postavit urcite pujde, my mame asi trikrat vetsi potvoru, na 2 lehatka+kuchynku a manzel zvlada poskladat i sam, pokud s nim nikdo nejede…
@kasandra7 mmchdm, když koukám na ty odkazy, rozhodně bych volila kvalitnější. U toho deštníku není ani uvedená propustnost, u toho bivaku nebrat pod 5000 mm srážek, spíš bych zvolila 10 tis. Pokud ho to má chránit, tak pořádně..
@martina.se zakladatelce sorry za OT, ty jsi ještě taky celá? už jsem myslela že ne ![]()