Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, jsem tady nový a Potřeboval bych poradit jak nejrychleji Detoxikovat podstatě celé tělo a jak často to opakovat abych se cítil toť vše díky ![]()
Čím ses otrávil? Jestli muchomůrkou zelenou, tak máš problém.
Nejefektivnější je distancovat se od toxických a zlých lidí, to zaručeně pomáhá. Taky na pár týdnů schovat mobil a zbavit se internetu ![]()
Nic jako rychla detoxikace neexistuje, zamer se na zmenu stravovani a zivotniho stylu a obcas si udelej prerusovany pust, telo si odpocne a regeneruje se.
@Krajos77 píše:
Dobrý den, jsem tady nový a Potřeboval bych poradit jak nejrychleji Detoxikovat podstatě celé tělo a jak často to opakovat abych se cítil toť vše díky
Nepit alkohol, nekourit, pit dostatecne vodu a kup si treba nejaky cistici caj.. dostatecne spi, zdrave jez, primerene se hybej aktivitou, ktera ti dela radost, pravidelne chod na masaze a snaz se zit tak, aby ses sam mohl podivat s klidem sobe do oci
Nechodit na socialni site a do diskusi je taky dulezita soucast detoxikace ![]()
Ja drzela tydenni detox, najdi si na netu. Krasne jsem se odvodnila a vycistila se. Tyden bez masa, mleka, hlavne na zelenine.
Po vanocich planuju opakovani.
@Svetluska55 píše:
Ja drzela tydenni detox, najdi si na netu. Krasne jsem se odvodnila a vycistila se. Tyden bez masa, mleka, hlavne na zelenine.
Po vanocich planuju opakovani.
A od čeho že jsi se vyčistila? Nic jako detox, jak ho popisují různí šarlatání, módní časopisy a rádoby nutriční poradci neexistuje.
Tělo „detoxikují“ ledviny a játra. Pokud vám špatně fungují, je třeba zajít k lékaři, ne pít šťávičky a čajíčky.
@annlady píše:
A od čeho že jsi se vyčistila? Nic jako detox, jak ho popisují různí šarlatání, módní časopisy a rádoby nutriční poradci neexistuje.
Tělo „detoxikují“ ledviny a játra. Pokud vám špatně fungují, je třeba zajít k lékaři, ne pít šťávičky a čajíčky.
Mne funguji ledviny i jatra svele, dekuji za optani.
Kazdopadne mi pripada fajn, jim 2× do roka dat volno. Pokud to ma nulovy efekt, je mi to jedno, citim se po tom dobre, treba i proto, ze jsem to vydrzela.
A citit se dobre je prospesne telu i mysli, ne? ![]()
Ostatne co je spatneho na tydnu bez masa a mleka?
@Svetluska55 píše:
Kazdopadne mi pripada fajn, jim 2× do roka dat volno. Pokud to ma nulovy efekt, je mi to jedno, citim se po tom dobre, treba i proto, ze jsem to vydrzela.
A citit se dobre je prospesne telu i mysli, ne?
Tak tomu říkej veganský týden a ne nesmyslně detoxikace.
@annlady píše:
Tak tomu říkej veganský týden a ne nesmyslně detoxikace.
Ok, tak drzim dvakrat do roka vegansky tyden:) A minimalane psychicky se ocistim:)
Mě tady hrozne bavi, jak vzdycky nabehne nekdo, kdo vysvetli, jak je to spravne.
Jinak ptal se zakladatel, ja tohle info nepotrebuju, diky.
@Svetluska55 ale žádné detoxy fakt neexistují. Je fajn že se cítíš dobře, ale dvakrát ročně nejist maso tě nespasi.
Jako zdravej životní styl by se měl držet furt. Neříkám, že máš být vegetarián.
Ale detoxy v tomto pojetí je fakt blbost
@g.sandova píše:
@Svetluska55 ale žádné detoxy fakt neexistují. Je fajn že se cítíš dobře, ale dvakrát ročně nejist maso tě nespasi.
Jako zdravej životní styl by se měl držet furt. Neříkám, že máš být vegetarián.
Ale detoxy v tomto pojetí je fakt blbost
Diskuze neni o mne, ale dobre.
Zdravy zivotni styl drzim celorocne. Beham 40 km tydne, z masa jim hlavne kureci, ryby, hlidam si denni prijem zivin a jejich rozlozeni. Hodne zeleniny, zadny cukr, ovoce 1 kousek denne. Cholesterol, cukry v norme, tlak spis nizsi a to mi je 40+. A k tomu si 2× do rok dam tyden bez masa, mleka a hlavne zeleninu. Zadne caje ci stavy. Citim se po tom lehce a dobre.
Tomu se snad neda nic vytknout, ne?
@Svetluska55 píše:
A citit se dobre je prospesne telu i mysli, ne?
A co je na něm dobře? Pokud se stravuju přiměřeně a bez častých excesu, žádný zvláštní odlehčení jídelníčku potřeba není.
@Krajos77 píše:
Dobrý den, jsem tady nový a Potřeboval bych poradit jak nejrychleji Detoxikovat podstatě celé tělo a jak často to opakovat abych se cítil toť vše díky
Hele beztak jsme už všichni dávno prolezli mikroplastama a pfas, který z těla ani vyloučit nejdou, takže není třeba nic zvláštního dělat ![]()
Jestli jis a chlastas jak dobytek, tak ti chvilkovej „detox“ v ničem nepomůže.