S kočárkem do Makra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
12.8.12 13:32
@Hodaka píše:
jo, to je super nápad :palec:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.8.12 13:35
@lianah píše:
@simi84 pro nas to neni nejaky zasadni problem nelezt vsude s ditetem, ale prijde mi, ze co se bezpecnosti tyce, tak deti kolem 12 let mohou byt taky nezvladnutelne:)

No jo, ty ale můžeš nechat doma :mrgreen: - a ještě budou rádi ;)…a tedy nevím, ve 12 nezvladnutelné :think:… Jako že by třeba shazovaly regály 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.8.12 13:36
@Kamča.dalmatinka píše:
no určitě skrachovali :lol: :hug:

jo to nevím, od tý doby jsme kolem nejeli :mrgreen: :mrgreen: i je to možný :lol:

• Citovat
  • Upravit
Naima
12.8.12 13:41

S kočárkem můžeš, pokud v něm nemáš dítě do dvanácti let, těhotné tam můžou normálně. Já ten obchod miluji, je tam svatý klid, žádné pobíhající miniatury :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
12.8.12 13:43
@Naima píše:
S kočárkem můžeš, pokud v něm nemáš dítě do dvanácti let, těhotné tam můžou normálně. Já ten obchod miluji, je tam svatý klid, žádné pobíhající miniatury :lol:.

no já právě taky, a ještě by tam nemusely pouštět křupany, který zaberou půl uličky a hodinu řeší jestli vzít jogurt za 6.9 nebo za 7 :zed:

• Citovat
  • Upravit
Naima
12.8.12 13:45
@Hodaka píše:
no já právě taky, a ještě by tam nemusely pouštět křupany, který zaberou půl uličky a hodinu řeší jestli vzít jogurt za 6.9 nebo za 7 :zed:

To už by se nakupovalo zase moc krásně :lol:.

• Citovat
  • Upravit
2153
12.8.12 13:48

Malé děti (včetně těch v kočárku) do Makra nesmí, protože se tam průběžně odebírá a doplňuje zboží, a z vysokozdvižného vozíku není vidět do 140 cm… Dřív tam bývala na sloupku ryska, poté, co si někdo stěžoval na diskriminaci lidí menšího vzrůstu stanovili věkovou hranici s tím, že 12leté dítě už se snad dokáže rozhlídnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.8.12 13:57

@Ráďa69 nez se nam narodil syn, videla jsem v makru (plzen) hodne nedisciplinovanych nactiletych. dokonce jednoho, ktery se temer napichl na vysokozvih. je to sklad. delala jsem logistku ve skladu, vim ze je to docela nebezpecne pracoviste :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
12.8.12 14:05

Nás tam nepustili ani s mimčem v šátku.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
12.8.12 14:22
@zrustice píše:

a to jsem zrovna tak před 14 dny viděla že u nás pustili :think:

• Citovat
  • Upravit
4306
12.8.12 14:43
@Hodaka píše:
a to jsem zrovna tak před 14 dny viděla že u nás pustili :think:

Ale neměli by, taky jsem viděla kočár v makru, ale prostě tam nemá co dělat.

@zrustice píše:

Jestli mimčo nebylo starší 12 let, tak se nedivím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.8.12 17:05

Zrovna minulí týden jsem volala na jejich info linku, řešila jsem stejný problém. Takže nesmí tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
13.8.12 23:21
@Kallkapa píše:
Tak s prázdným kočárkem tam nejspíš může - když řekne, že ho má místo vozíku :mrgreen: :lol:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.9.12 22:52

Zdravím, ano, taky jsme tento problém řešili, ještě když jsem měla malou v šátku nebo nosítku, ale jsou nemilosrdní a prostě dítě mladších 12ti let tam nevpustí. Ani v kočárku, ani v šátku, prostě nepustí. Jedná se právě o to, že tam vozí zboží na těch vysokozdvižných vozících a mohlo by se stát, že na ně něco upadne :-( No holt musíme počkat, až babička bude mít čas a pak si tam v klidu zajet sami :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
13.9.12 22:57

Měla jsem malýho v tej autosedačce a ve vozíku a byl to problém pro jednu prodavačku jiné neřekly ani ň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák