S mámou v base - dokument

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
2.2.14 20:17
@martina.se píše:
@rebeccca koukala jsem, mrazilo mi :think: chudáci děcka - hlavně ty, které se pak musí na ten rok a víc, od mamky oddělit :zed:

Taky jsem se koukala a měla jsem hrozně zvláštní pocit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.2.14 20:18
@anomisisi píše:
na to jsem myslela,, ze to musi ty deti fakt psychicky vzit,, jsou zvykle 24 /7 byt s mamkou,, apak odlouceni,,

přesně tak.. neumim si představit tu malou cácorku, co je od narození pořád jen s mámou, jak ji ve 3 letech vezmou a na rok a půl jde k mamce té zavřené holky.. pro to dítě to musí být neskutečný šok. Na konci přeci psali, že ta jedna (tuším Bára), nedostala vyjímku do 4 let věku dítěte a že se na rok a půl musí odloučit.. prostě fakt chudák to dítě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.2.14 20:19
@kometa32 píše:
Taky jsem se koukala a měla jsem hrozně zvláštní pocit.. :nevim:

já na to natrefila náhodou.. a opravdu to bylo hodně zvláštní.. na jednu stranu ok, děti jsou s mámou, na druhou stranu je to šílený, když má máma delší trest jak 3 roky a to dítko tam může zůstat jen ty 3 roky (výjimečně 4).. a takhle je zvyklé být pořád s mámou a pak musí být odloučeni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
2.2.14 20:50

Taky je mi líto tý holčičky, že se bude muset s mamkou rozdělit na rok a půl, je to hrozný! Třeba jim ještě vyjde nějaký to odvolání jak tam psaly. Jinak dokument zajímavý, ale uvítala bych kdyby to bylo delší, více informací i o tom co matky provedli a jak dlouhý trest dostaly. Taky by mě zajímal denní režim jaký tam mají, jak to tam opravdu funguje od rána do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
2.2.14 21:32

@kamikaa To je fakt, dítě by měla znát matku od malička, pokud o něj matka má zájem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
2.2.14 21:41

Mam pocit, ze jsem cetla, ze by to melo byt rozdelene na vice dílů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
3.2.14 00:17

Holky tak jsem taky dokoukala.. ja vam nevim, asi budu jedna z tech, co neni pro, aby matka mela dite ve vezeni. Mne se to nelibi, aby dite,,odsedelo!" trest za matku.Pak ji treba po trech letech bylo odebrano :roll: Nevim, uvidime co prinese dalsi dil, z tohoto dilu moc infrmaci teda nebylo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.2.14 00:28

Proč byla ta blondýna znovu zavřená, když točili její návrat na svobodu? Jsem v tu dobu nějak přestala vnímat.

• Citovat
  • Upravit
13142
3.2.14 07:42

@marra2 On bude další díl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
3.2.14 10:10

@ncc1701 jestli myslíš tu dlouhovlasou blondýnu, jak měla holčičku a doma na ní čekal chlap a dva syni, tak tu pustili domů na 4 dny, pak se musela zase vrátit.

Hledala sem a nenašla sem, že by měl být další díl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
3.2.14 10:10
@kometa32 píše:
@marra2 On bude další díl?

Nekde jsem cetla, ze je to na pokracovani, nebo se pletu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
3.2.14 10:11
@marra2 píše:
Nekde jsem cetla, ze je to na pokracovani, nebo se pletu? :think:

na pokračování by měl být ten americký dokument, který tady byl také zmíněn, tenhle český pokračování bohužel nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
3.2.14 10:14

@anecak Aha, tak to jsem si spletla. Tak potom teda musim rict, ze za me uplne na nic dokument, nic jsem se prevratneho nedozvedela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
3.2.14 16:07

Ja jsem cetla ze by to melo byt na pokracovani
http://m.ceskatelevize.cz/…-za-mrizemi/
posledni odstavec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867