S miminem v garsonce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15498
16.1.19 18:10
@Verun83 píše:
Jezisi, dej ji um a ty se najez.

Taky bych dala UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
16.1.19 18:11

@kacka.od.vedle na co je malá alergická? Nejmladší měl od 6. měsíce mléko na alergii. Dává se NUTRILON alergy care - pro expert a je na předpis ( je bez bílkoviny kravského mléka). Běžně stojí 400 g balení cca 320 Kč, když máš od dětské recept, doplácíš cca 2 Kč, někde nic.
Kojila jsem tři děti, první jen 3 měsíce, kluky 6 měsíců. Je to krásná chvilka, ale jen pokud se nestane zbytečným stresem pro obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Verun83 píše:
Jezisi, dej ji um a ty se najez.

ona muz jen Neocate a to odmita. je dost horke na chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
@Šmoulice píše:
Taky bych dala UM.

Já jsem horlivá zastánkyně kojení, ale být nevyspalá, vydeptaná a ještě hladová, tak asi taky dám UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
16.1.19 18:12

@kacka.od.vedle a jak píšeš že by samotný Neocate nevypila.. Věř tomu že to dítě hlady dobrovolně neumře ;) Jednou třeba nechce ale další krmení si dá. Já krmím Nutrilon Allergy Care, taky je pěkně hořký a hnusný ale malá si hned na druhé krmení zvyklá a už ho pije 9 měsíců ;) ;) takže nejspíš další vymluva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
16.1.19 18:13
@kacka.od.vedle píše:
ona muz jen Neocate a to odmita. je dost horke na chut.

Nabizela bych dal. Proste rict, nic jinyho neni.

• Citovat
  • Upravit
4622
16.1.19 18:14

Ja teda nejsem zadna hvezda, ale se psem a miminem v garsonce, bych asi dala :nevim:. Mam velkej dum, stene, 5 mesicni dceru a 5 letou dceru. Denne je uvareno, upeceno, uklizeno a stiham obe holky( vlastne tri :mrgreen: ). Jen teda nekojim. A chlap je pres tyden pryc, hlidani nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
16.1.19 18:17
@scentini píše:
Ja teda nejsem zadna hvezda, ale se psem a miminem v garsonce, bych asi dala :nevim:. Mam velkej dum, stene, 5 mesicni dceru a 5 letou dceru. Denne je uvareno, upeceno, uklizeno a stiham obe holky( vlastne tri :mrgreen: ). Jen teda nekojim. A chlap je pres tyden pryc, hlidani nemam.

Když se chce, tak jde vše. Ale to je právě ten problém.
Musí se chtít a nevymlouvat se …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
16.1.19 18:20

Jak už zde bylo zmíněno: vytřídit nepotřebný věci, na procházky brát mimčo a psa zároveň - mimčo ideálně v nosítku (nevím, jestli skrz reflux je to reálné) a pokud krmení vyžaduje takovou dobu a není jiná možnost, tak holt vydržet, nebude to napořád. A hlavně se nehroutit z toho, že byt není naklizený. Já měla taky hrozný období,když byl syn malý, byla jsem zoufalá, ale prostě zatla jsem zuby. A především měla jsem podporu od manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 18:20
@Šmoulice píše:
Tvoje příspěvky jsem přečetla všechny a stále stojím za svým názorem.
Moje dítě mělo taky problém s jídlem, špatně přibírala, časté zvracení-reflux, ale takto jak ty jsem na tom teda nebyla.
Přijde mi, že se na to vymlouváš, aby jsi nemusela nic dělat. Radši napíšeš, že si připadáš neschopná. A pak se čertíš, když s tím někdo souhlasí.
Můžu ti poradit jen jedno … vykašli se na režim, dělej vše jak to přijde a hlavně se rychle vzpamatuj . Protože tohle fakt normální není. :kytka: :kytka: :kytka:

ok, delat jak to prijde.. a tvoje rada ohledne nakrmeni dcery? nechat ji hladovet? nebo do ni cpat mliko, na ktery ma alergii, abych si mohla rict, ze je prima, ze nekojim? dcera kvuli alergii zhubla a zeslabla a nez se na to prislo, ze ji vadi mliko, tak bojkotovala kojeni do t miry, ze jsem skoro o laktaci prisla. ted kojim a odsavam a dokrmuju, jen aby konecne pribrala a zbavila se zvraceni a prujmu, ktery mela v nejhorsich dnech i 20× denne. Ty vubec nevis, o cem mluvis. Nebo ji mam dat strikackou snicl s bramborem? POkud pro ni chci mit mliko, tak odsavat musim, ona zatim nema silu vytahnout celou porci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 18:21
@mrazik6 píše:
@kacka.od.vedle na co je malá alergická? Nejmladší měl od 6. měsíce mléko na alergii. Dává se NUTRILON alergy care - pro expert a je na předpis ( je bez bílkoviny kravského mléka). Běžně stojí 400 g balení cca 320 Kč, když máš od dětské recept, doplácíš cca 2 Kč, někde nic.
Kojila jsem tři děti, první jen 3 měsíce, kluky 6 měsíců. Je to krásná chvilka, ale jen pokud se nestane zbytečným stresem pro obě strany.

ja vim, dekuji, bohuzel dcera reaguje i na toto mleko, lekarka ho pak zakazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 18:22
@Verun83 píše:
Nabizela bych dal. Proste rict, nic jinyho neni.

ja ho zatim redim mym mlikem, to si i da tu 60ku, ale samotne zatim nevypila nikdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
16.1.19 18:23
@kacka.od.vedle píše:
ok, delat jak to prijde.. a tvoje rada ohledne nakrmeni dcery? nechat ji hladovet? nebo do ni cpat mliko, na ktery ma alergii, abych si mohla rict, ze je prima, ze nekojim? dcera kvuli alergii zhubla a zeslabla a nez se na to prislo, ze ji vadi mliko, tak bojkotovala kojeni do t miry, ze jsem skoro o laktaci prisla. ted kojim a odsavam a dokrmuju, jen aby konecne pribrala a zbavila se zvraceni a prujmu, ktery mela v nejhorsich dnech i 20× denne. Ty vubec nevis, o cem mluvis. Nebo ji mam dat strikackou snicl s bramborem? POkud pro ni chci mit mliko, tak odsavat musim, ona zatim nema silu vytahnout celou porci.

Ty jsi prostě marná :roll: Ztráta času :roll:
Mléko jí stejně dáváš :roll: Tak bych na něj přešla úplně.
Dost by ti to prospělo. A ten řízek s bramborem si dej ty. Třeba pak nebudeš tak protivná ;)

Nebo na to prostě kašli. Měj doma bordel a choď celé dny v županu.

Příspěvek upraven 16.01.19 v 18:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
16.1.19 18:24
@kacka.od.vedle píše:
ok, delat jak to prijde.. a tvoje rada ohledne nakrmeni dcery? nechat ji hladovet? nebo do ni cpat mliko, na ktery ma alergii, abych si mohla rict, ze je prima, ze nekojim? dcera kvuli alergii zhubla a zeslabla a nez se na to prislo, ze ji vadi mliko, tak bojkotovala kojeni do t miry, ze jsem skoro o laktaci prisla. ted kojim a odsavam a dokrmuju, jen aby konecne pribrala a zbavila se zvraceni a prujmu, ktery mela v nejhorsich dnech i 20× denne. Ty vubec nevis, o cem mluvis. Nebo ji mam dat strikackou snicl s bramborem? POkud pro ni chci mit mliko, tak odsavat musim, ona zatim nema silu vytahnout celou porci.

Určitě by existovala nějaká varianta, pro případ, že nebudeš moc kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
16.1.19 18:25
@lleennttiillkkaa píše:
Určitě by existovala nějaká varianta, pro případ, že nebudeš moc kojit.

Si piš, že by existovala ;) Hlady to dítě určitě umřít nenechaji …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí