Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Verun83 píše:
Jezisi, dej ji um a ty se najez.
Taky bych dala UM.
@kacka.od.vedle na co je malá alergická? Nejmladší měl od 6. měsíce mléko na alergii. Dává se NUTRILON alergy care - pro expert a je na předpis ( je bez bílkoviny kravského mléka). Běžně stojí 400 g balení cca 320 Kč, když máš od dětské recept, doplácíš cca 2 Kč, někde nic.
Kojila jsem tři děti, první jen 3 měsíce, kluky 6 měsíců. Je to krásná chvilka, ale jen pokud se nestane zbytečným stresem pro obě strany.
@Verun83 píše:
Jezisi, dej ji um a ty se najez.
ona muz jen Neocate a to odmita. je dost horke na chut.
@Šmoulice píše:
Taky bych dala UM.
Já jsem horlivá zastánkyně kojení, ale být nevyspalá, vydeptaná a ještě hladová, tak asi taky dám UM.
@kacka.od.vedle a jak píšeš že by samotný Neocate nevypila.. Věř tomu že to dítě hlady dobrovolně neumře
Jednou třeba nechce ale další krmení si dá. Já krmím Nutrilon Allergy Care, taky je pěkně hořký a hnusný ale malá si hned na druhé krmení zvyklá a už ho pije 9 měsíců
takže nejspíš další vymluva
@kacka.od.vedle píše:
ona muz jen Neocate a to odmita. je dost horke na chut.
Nabizela bych dal. Proste rict, nic jinyho neni.
Ja teda nejsem zadna hvezda, ale se psem a miminem v garsonce, bych asi dala
. Mam velkej dum, stene, 5 mesicni dceru a 5 letou dceru. Denne je uvareno, upeceno, uklizeno a stiham obe holky( vlastne tri
). Jen teda nekojim. A chlap je pres tyden pryc, hlidani nemam.
@scentini píše:
Ja teda nejsem zadna hvezda, ale se psem a miminem v garsonce, bych asi dala. Mam velkej dum, stene, 5 mesicni dceru a 5 letou dceru. Denne je uvareno, upeceno, uklizeno a stiham obe holky( vlastne tri
). Jen teda nekojim. A chlap je pres tyden pryc, hlidani nemam.
Když se chce, tak jde vše. Ale to je právě ten problém.
Musí se chtít a nevymlouvat se …
Jak už zde bylo zmíněno: vytřídit nepotřebný věci, na procházky brát mimčo a psa zároveň - mimčo ideálně v nosítku (nevím, jestli skrz reflux je to reálné) a pokud krmení vyžaduje takovou dobu a není jiná možnost, tak holt vydržet, nebude to napořád. A hlavně se nehroutit z toho, že byt není naklizený. Já měla taky hrozný období,když byl syn malý, byla jsem zoufalá, ale prostě zatla jsem zuby. A především měla jsem podporu od manžela…
@Šmoulice píše:
Tvoje příspěvky jsem přečetla všechny a stále stojím za svým názorem.
Moje dítě mělo taky problém s jídlem, špatně přibírala, časté zvracení-reflux, ale takto jak ty jsem na tom teda nebyla.
Přijde mi, že se na to vymlouváš, aby jsi nemusela nic dělat. Radši napíšeš, že si připadáš neschopná. A pak se čertíš, když s tím někdo souhlasí.
Můžu ti poradit jen jedno … vykašli se na režim, dělej vše jak to přijde a hlavně se rychle vzpamatuj . Protože tohle fakt normální není.![]()
![]()
ok, delat jak to prijde.. a tvoje rada ohledne nakrmeni dcery? nechat ji hladovet? nebo do ni cpat mliko, na ktery ma alergii, abych si mohla rict, ze je prima, ze nekojim? dcera kvuli alergii zhubla a zeslabla a nez se na to prislo, ze ji vadi mliko, tak bojkotovala kojeni do t miry, ze jsem skoro o laktaci prisla. ted kojim a odsavam a dokrmuju, jen aby konecne pribrala a zbavila se zvraceni a prujmu, ktery mela v nejhorsich dnech i 20× denne. Ty vubec nevis, o cem mluvis. Nebo ji mam dat strikackou snicl s bramborem? POkud pro ni chci mit mliko, tak odsavat musim, ona zatim nema silu vytahnout celou porci.
@mrazik6 píše:
@kacka.od.vedle na co je malá alergická? Nejmladší měl od 6. měsíce mléko na alergii. Dává se NUTRILON alergy care - pro expert a je na předpis ( je bez bílkoviny kravského mléka). Běžně stojí 400 g balení cca 320 Kč, když máš od dětské recept, doplácíš cca 2 Kč, někde nic.
Kojila jsem tři děti, první jen 3 měsíce, kluky 6 měsíců. Je to krásná chvilka, ale jen pokud se nestane zbytečným stresem pro obě strany.
ja vim, dekuji, bohuzel dcera reaguje i na toto mleko, lekarka ho pak zakazala.
@Verun83 píše:
Nabizela bych dal. Proste rict, nic jinyho neni.
ja ho zatim redim mym mlikem, to si i da tu 60ku, ale samotne zatim nevypila nikdy ![]()
@kacka.od.vedle píše:
ok, delat jak to prijde.. a tvoje rada ohledne nakrmeni dcery? nechat ji hladovet? nebo do ni cpat mliko, na ktery ma alergii, abych si mohla rict, ze je prima, ze nekojim? dcera kvuli alergii zhubla a zeslabla a nez se na to prislo, ze ji vadi mliko, tak bojkotovala kojeni do t miry, ze jsem skoro o laktaci prisla. ted kojim a odsavam a dokrmuju, jen aby konecne pribrala a zbavila se zvraceni a prujmu, ktery mela v nejhorsich dnech i 20× denne. Ty vubec nevis, o cem mluvis. Nebo ji mam dat strikackou snicl s bramborem? POkud pro ni chci mit mliko, tak odsavat musim, ona zatim nema silu vytahnout celou porci.
Ty jsi prostě marná
Ztráta času ![]()
Mléko jí stejně dáváš
Tak bych na něj přešla úplně.
Dost by ti to prospělo. A ten řízek s bramborem si dej ty. Třeba pak nebudeš tak protivná ![]()
Nebo na to prostě kašli. Měj doma bordel a choď celé dny v županu.
Příspěvek upraven 16.01.19 v 18:24
@kacka.od.vedle píše:
Určitě by existovala nějaká varianta, pro případ, že nebudeš moc kojit.
@lleennttiillkkaa píše:
Určitě by existovala nějaká varianta, pro případ, že nebudeš moc kojit.
Si piš, že by existovala
Hlady to dítě určitě umřít nenechaji …