S miminem v garsonce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15501
16.1.19 17:43
@Kaileee píše:
já nesnáším srovnání čokl a dítě, ale že jsi to ty, tak to nějak přejdu :mrgreen:

Když už, tak pes … tobě by se asi taky nelíbilo, kdyby tvé dítě někdo nazval třeba bastardem, že ? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.1.19 17:44

@kacka.od.vedle jojo znám, jsem v 1+1 se dvěma dětmi a psem (ten je ale napul venku). Ale jako… s miminem jsem měla naklizeno. Ted ještě chodím do práce a to teprve nestíhám :lol: promin, neporaDÍM, protože nechápu, co celý den děláš, že nestíháš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
16.1.19 17:47

Proboha byt plný psích chlupů.Vezmete talíř,chlupy,hrnek,chlup plus hadry obalené milionem chlupů :poblion: No když se to někomu líbí :nevim: Teď jsem si vzpomněla na svou tetu.Vzala použitý talíř po obědě,dala olízat psovi,otřela hadrem co měla u dřezu a dala do linky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
16.1.19 17:48
@Šmoulice píše:
Když už, tak pes … tobě by se asi taky nelíbilo, kdyby tvé dítě někdo nazval třeba bastardem, že ? :roll:

asi nevíš co znamená bastard :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
16.1.19 17:48
@GabinkaCh píše:
Proboha byt plný psích chlupů.Vezmete talíř,chlupy,hrnek,chlup plus hadry obalené milionem chlupů :poblion: No když se to někomu líbí :nevim: Teď jsem si vzpomněla na svou tetu.Vzala použitý talíř po obědě,dala olízat psovi,otřela hadrem co měla u dřezu a dala do linky :poblion:

Tak pokud si pořídíš zvíře, tak to tak je, ale taky ne každý ty talíře nemeje že jo. Normální člověk zkontroluje před nandáním jídla, a po jídle umeje.....Ono sterilita taky není úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
16.1.19 17:49
@lleennttiillkkaa píše:
hele já to taky nemám ráda, ale jednou si to zvíře pořídili a ten pes nemůže za to, že panička nestíhá. Prostě si musí najít čas na oboje.

tak pes se může mít dobře i jinde, zvlášť když je žárlivý a žije v garsonce… nemyslela jsem, že ho mají zabít, ale třeba by to šlo nějak vyřešit… v tak malém bytě mít dítě a ještě psa, do toho bez peněz, no pro mě by to byla jasná volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
16.1.19 17:51
@Kaileee píše:
tak pes se může mít dobře i jinde, zvlášť když je žárlivý a žije v garsonce… nemyslela jsem, že ho mají zabít, ale třeba by to šlo nějak vyřešit… v tak malém bytě mít dítě a ještě psa, do toho bez peněz, no pro mě by to byla jasná volba

Hele ten pes nebude žárlit, když se mu bude věnovat a k tomu stačí jedna pořádná procházka denně a pak občas pomazlit během dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 17:51
@Šmoulice píše:
Promiň, ale i mě přijdeš neschopná. A nejen trochu :roll:
Co pereš tolikrát za den ? 8o

ty promin, ale kdyz uz chces nekomu napsat, ze je neschopnej a nejen trochu, tak si aspon presti prispevky, nebudes se aspon muset ptat na to, co tu uz bylo vysvetleno. Mne zas prijdes jako nekdo, kdo neni dobrej clovek no. Co uz. Ja se ptala ostatnich zen, jak si poradily v malem prostoru nebo jaky maji denni rezim, abych treba mohla neco vylepsit. Tvuj prispevek prilis podnetny neni. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
16.1.19 17:53
@lleennttiillkkaa píše:
Hele ten pes nebude žárlit, když se mu bude věnovat a k tomu stačí jedna pořádná procházka denně a pak občas pomazlit během dne…

ale ona evidentně nestíhá ani to dítě natož psa… já chápu, že ty by ses postarala, já taky, ale ona to má jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 17:54
@GabinkaCh píše:
Proboha byt plný psích chlupů.Vezmete talíř,chlupy,hrnek,chlup plus hadry obalené milionem chlupů :poblion: No když se to někomu líbí :nevim: Teď jsem si vzpomněla na svou tetu.Vzala použitý talíř po obědě,dala olízat psovi,otřela hadrem co měla u dřezu a dala do linky :poblion:

dalsi chytra.. samozrejme nejsme prasata, ja mela na mysli treba chlupy na podlaze, ze musim vytirat denne. Vzdycky jsem byla hodne na cistotu, tak jsem si postezovala, ze je to uklizeni porad dokola, ale to, co jste z toho udelala vy. No nechutny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
16.1.19 17:55
@Kaileee píše:
ale ona evidentně nestíhá ani to dítě natož psa… já chápu, že ty by ses postarala, já taky, ale ona to má jinak :nevim:

Já bych zapojila manžela, určitě není v práci 24/7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
@lleennttiillkkaa píše:
Tak pokud si pořídíš zvíře, tak to tak je, ale taky ne každý ty talíře nemeje že jo. Normální člověk zkontroluje před nandáním jídla, a po jídle umeje.....Ono sterilita taky není úplně v pořádku.

Ještě jsem zapomněla na chlupy v jídle.Fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
@kacka.od.vedle píše:
dalsi chytra.. samozrejme nejsme prasata, ja mela na mysli treba chlupy na podlaze, ze musim vytirat denne. Vzdycky jsem byla hodne na cistotu, tak jsem si postezovala, ze je to uklizeni porad dokola, ale to, co jste z toho udelala vy. No nechutny

Vytři večer, když malá usne, alespoň budeš mít dobrý pocit, že jdeš spát do čistého :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
16.1.19 17:56
@lleennttiillkkaa píše:
Já bych zapojila manžela, určitě není v práci 24/7.

to asi není, ale podle toho co píše, tak to bude ten typ, co přijde domů a vyvalí se na gauč + ještě udělá bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 17:56
@lleennttiillkkaa píše:
Hele ten pes nebude žárlit, když se mu bude věnovat a k tomu stačí jedna pořádná procházka denně a pak občas pomazlit během dne…

chodi se vencit 4× denne, aby nestradal. Ale proste uz to neni takove, ze si muze prijit pro pomazleni kdykoli. Tak chodi za clovekem jak ocas a plete se pod nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí