S miminem v garsonce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.1.19 17:56
@lleennttiillkkaa píše:
Hele ten pes nebude žárlit, když se mu bude věnovat a k tomu stačí jedna pořádná procházka denně a pak občas pomazlit během dne…

chodi se vencit 4× denne, aby nestradal. Ale proste uz to neni takove, ze si muze prijit pro pomazleni kdykoli. Tak chodi za clovekem jak ocas a plete se pod nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 17:57
@atominnka píše:
@kacka.od.vedle jojo znám, jsem v 1+1 se dvěma dětmi a psem (ten je ale napul venku). Ale jako… s miminem jsem měla naklizeno. Ted ještě chodím do práce a to teprve nestíhám :lol: promin, neporaDÍM, protože nechápu, co celý den děláš, že nestíháš

na zacatku diskuse jsem psala - vetsinou se venuju krmeni a dceri, je nemocna, takze vyzaduje zvlastni rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
16.1.19 17:58
@GabinkaCh píše:
Ještě jsem zapomněla na chlupy v jídle.Fuj

Máme doma kočky, jako malá jsme měli doma psa a nikdy jsem chlupy v jídle, v čistým talíři atd. neměla. DOkonce od tý doby, co mám sušičku nemám chlupatý ani oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
16.1.19 17:58

Hele moji příbuzní s mimčem bydleli také v garsonce, ale bez psa. Maminka šla 2× denně s kočárkem ven a hned ji bylo líp,ten pes to ocení taky. Jinak taky nechápu co pereš. Nemůžeš prát dohromady chlapovi a prckovi? Samozřejmě v dětském pracím prášku. Ušetříš tak jednu pračku :nevim: Já mám 1+1,taky mě to tu občas štve a jsem jak v kleci, ale jdu ven nebo za kamarádkou a hned je mi líp. :nevim: S úklidem chápu že je to těžký, taky pořád přesouvám věci abych vytřela ale nedělám to každý den, to by mi jeblo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
16.1.19 17:59
@kacka.od.vedle píše:
ty promin, ale kdyz uz chces nekomu napsat, ze je neschopnej a nejen trochu, tak si aspon presti prispevky, nebudes se aspon muset ptat na to, co tu uz bylo vysvetleno. Mne zas prijdes jako nekdo, kdo neni dobrej clovek no. Co uz. Ja se ptala ostatnich zen, jak si poradily v malem prostoru nebo jaky maji denni rezim, abych treba mohla neco vylepsit. Tvuj prispevek prilis podnetny neni. :mavam:

Víš jak si nejlépe poradit v malém prostoru ? ;)
Přestěhovat se do většího ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
16.1.19 18:00
@kacka.od.vedle píše:
na zacatku diskuse jsem psala - vetsinou se venuju krmeni a dceri, je nemocna, takze vyzaduje zvlastni rezim.

Na to se jen vymlouváš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
16.1.19 18:00
@Kaileee píše:
to asi není, ale podle toho co píše, tak to bude ten typ, co přijde domů a vyvalí se na gauč + ještě udělá bordel

Mno jo, co si vzala to má…každý svého štěstí strojvůdce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15501
16.1.19 18:02
@lleennttiillkkaa píše:
Máme doma kočky, jako malá jsme měli doma psa a nikdy jsem chlupy v jídle, v čistým talíři atd. neměla. DOkonce od tý doby, co mám sušičku nemám chlupatý ani oblečení.

Psí chlupy v jídle taky nemáme, ale svůj vlas tam občas najdu :mrgreen:
A nikdo se z toho teda nehroutí :lol: :mrgreen:

A přesně. Sušička je parádní pomocník ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
16.1.19 18:02
@Šmoulice píše:
Víš jak si nejlépe poradit v malém prostoru ? ;)
Přestěhovat se do většího ;)

Vždy milá Šmoulice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
16.1.19 18:03

@kacka.od.vedle taky jsme v garsonce, jsme teda jen sami dva, ale veci jsem zorganizovala tak, ze jsem nakoupila plastove boxy a vsechny veci, ktere nepotrebuju mit v pokoji, tak jsem uspodarala do tech boxu a dala do skrine a do komory. V zadnem pripadne neskladuju zbytečnosti, ty rovnou vyhazuju. Mate komoru? Mate sklep? Pripadne balkon? Prodali jsme taky psaci stul, mame jen jídelní, u ktereho pritel pracuje na pc. Pak postel, tv stolek a komodu na obleceni (casto taky tridim satnik a co nenosim dyl tak daruju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 18:03

Holky prosimvas pokud jste se sem prisly posmivat nebo posklebovat, tak nepiste. Mne zajimaly hlavne rady ostatnich jaky maji denni rezim, treba jak casto krmi, jestli nakupuji online nebo jednou tydne, jestli vari jednou na dva dny nebo kazdy den, jak si poradily v malem prostoru, vychytavky s uloznymi prostory a tak. Proste trocha inspiprace.
Pokud mate pocit, se musite napsat jen to, ze jsem neschopna nebo zijem jak cunata, tak bych vas chtela informovat, ze nemusite:) nebo muzete, ale v jine diskusi.
Samozrejme tem, ktere poradily moc dekuji, neco urcite vyzkousim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
16.1.19 18:05
@kacka.od.vedle píše:
dekuju za reakci, bohuzel momentalne muzu jenom ryzi, lusteniny, veprovy a kralici mas a jabko. Mozna proto jsem tak na nervy, ja bych tak jedla:))

Jezisi, dej ji um a ty se najez.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
16.1.19 18:09

Jinak v ikee prodaji krabice i na koleckach. Muzes je naskladat na sebe.lehce presunout. Varila jsem na 3 dny, i zamrazovala.

• Citovat
  • Upravit
15501
@kacka.od.vedle píše:
Holky prosimvas pokud jste se sem prisly posmivat nebo posklebovat, tak nepiste. Mne zajimaly hlavne rady ostatnich jaky maji denni rezim, treba jak casto krmi, jestli nakupuji online nebo jednou tydne, jestli vari jednou na dva dny nebo kazdy den, jak si poradily v malem prostoru, vychytavky s uloznymi prostory a tak. Proste trocha inspiprace.
Pokud mate pocit, se musite napsat jen to, ze jsem neschopna nebo zijem jak cunata, tak bych vas chtela informovat, ze nemusite:) nebo muzete, ale v jine diskusi.
Samozrejme tem, ktere poradily moc dekuji, neco urcite vyzkousim.

Tvoje příspěvky jsem přečetla všechny a stále stojím za svým názorem.
Moje dítě mělo taky problém s jídlem, špatně přibírala, časté zvracení-reflux, ale takto jak ty jsem na tom teda nebyla.
Přijde mi, že se na to vymlouváš, aby jsi nemusela nic dělat. Radši napíšeš, že si připadáš neschopná. A pak se čertíš, když s tím někdo souhlasí.
Můžu ti poradit jen jedno … vykašli se na režim, dělej vše jak to přijde a hlavně se rychle vzpamatuj . Protože tohle fakt normální není. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Adulka24 ja asi taky o vikendu udelam velkou cistku, prcek roste jako z vody a jen tech oblecku, co tu ma uz malych. tak dve krabice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí