S nervama v koncích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2245
31.7.09 20:29

Xixi ani nevíš jak Ti rozumím :lol: mám to doma úplně stejně a říkám si někdy že to není možné,ale musím to vydržet.

Matěj dokud Linda ležela byl zlatý,ale jak začala lozit a všude se dostane tak nastal problém asi se cítí odstrčený,ale já se mu věnuju až nad míru jak mi všichni říkají,dokonce se mnou spí i v posteli a malá v postýlce :roll: no prostě u každého ne má histerák a já v tu chvíli nevím jestli ho seřezat nebo někam zavřít no volím duhou možnost a dávám ho do pokojíku tam se uklidní a pak příjde za náma,ale jak říkám další ne které se mu nelíbí a scénka jako z filmu na novo

tak holka věř že v tom nejsi sama to aspoň trošku potěší :lol:

přeju pevné nervíky Vám i sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
31.7.09 20:38

Říkám si, jestli by nepomohlo třeba třetí dítě. Abychom viděly, že se dvěma jsme měly veget 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
31.7.09 20:41

Já mít věkový rozdíl mezi dětma menší, než 3 roky, tak mě odvezou. Fakt všechny takové rodiče obdivuju.
Katty - tak super, že se tomu zasměješ. Já bych asi vraždila. :-)

Judykum - fakt se děcka narodila ve stejný den? Super. Taky gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
31.7.09 20:43

Lentil - a ty už třetí nechceš? Já myslela, žes chtěla mít stejně malý věkový rozdíl, jako mezi prvníma dvěma. ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
31.7.09 20:48
Len-til-kah píše: Říkám si, jestli by nepomohlo třeba třetí dítě. Abychom viděly, že se dvěma jsme měly veget 8) .
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
31.7.09 21:09
Len-til-kah píše: Říkám si, jestli by nepomohlo třeba třetí dítě. Abychom viděly, že se dvěma jsme měly veget 8) .

MOUDRÁ TO SLOVA :lol: :lol: CO JÁ BYCH DALA ZA POUZE DVOUHLASNÝ ŘEV :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
31.7.09 21:42
katty píše:
Judycum sice to sem nepatří ale tedy 3× gratuluji :o) :-) :-) :-)

Taky se přidávám s gratulací. A jakto, že třikrát?? :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
31.7.09 21:45

A ted k autorce diskuze.
Neboj, ted se ti to bude zdát jako nedosažitelný cíl, ale brzy to přejde. Já tohle měla dá se říct nedávno a i pulrok je opravdu velký skok v chování dětí. Držím palečky a přeji at je lépe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
31.7.09 22:21

xixi, uplne ti rozumim… ja mam „jen“ dvojcata a uplne blaznim!
kolikrat si rikam jestli nemam jit k psychousovi, abych tak furt na ne nervala!
malvino, mas muj obdiv! nechapu jak se to da zvladnout!!!!

takze pevne nervy vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
31.7.09 22:30

jú xixi…
jak to popisuješ, živě si to představuju - doma to nemám, ale představuju si naši malou v těch dvou etapách, jak jsou staré tvoje holčiny…

to sloučení je opravdu na nervy velkej nápor - ale ono to PŘESTANE…
ne teda uplně, ale zmírní se to :roll: vydrž

Když jsem byla jednou něco zařizovat na městským úřadě, tak jedna paní (za přepážkou) mi tam začla povídat, jak měla děti rok a půl od sebe - a tenkrát řekla, že „to je horší než dvojčata“ - od tý doby mi to často zní v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
31.7.09 23:04
Aladina píše:
Lentil - a ty už třetí nechceš? Já myslela, žes chtěla mít stejně malý věkový rozdíl, jako mezi prvníma dvěma. ? :-)
Aladino - a ty :lol: ? Právě, že chci. Takovýhle rozestup už nestihnu, to bych musela být ve třetím měsíci, ale v plánu uričtě je, však mám do klimakteria ještě cca 15 let :lol: (to je hrozné, co si lidi na člověka nepamatují :P ).
malvína píše:
CO JÁ BYCH DALA ZA POUZE DVOUHLASNÝ ŘEV :lol: :lol:

Ty jsi jedna ze dvou uživatelek emimina, které mi hned vytanuly na mysli :lol: . Tooooolik dětí 8O , to bychom neměli kam dát, jinak by se mi to líbilo - než jsem mrkla, mám dvě batolata, to si člověk ani neužije. Ale nemluvě o všech provozních problémech - už jenom kdo by je měl rodit? Jsem zchátralá už teď :lol: .

Holky, co máte dvojky, všechna čest. Hlavně ty jako Adka - k dítěti ještě dvojčata. To by mě omývali :lol: .

Řev jak řev, ale kdo to má pořád oblíkat, svlíkat, dupy utírat :roll: :twisted: ? (Včera trojí sprchování ve vaně a patero vylívání nočníku 8O :-( .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.7.09 23:17

Xixi, bude hůř :lol: :lol: :lol:
Tak teď vážně, chápu tě, ani nevíš jak. Jen tak pro ilustraci dnešní večer u nás v obýváku: Míša cpe víčka od fixů na voskovky, Věrka a Davča na něj křičí, že to tam nepatří, takže se rozeřve Míša, že mu víčka berou… Do toho lezoucí Ondra s fixou v ruce, zanechávajíc za sebou černou čáru.
Jsou chvíle, kdy manželovi vyhrožuju, že si půjdu hodit mašli na tu hrušku na zahradě, na což mi manžel s klidným výrazem v obličeji odpovídá, že by mě ta hruška stejně neunesla. :lol: :lol: :lol:

A jinak taky smekám před maminama od dvojčat, já zase razím teorii, že radši sedm po jednom než jedna dvojčata.

Držím pěsti, ať je brzo líp.M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
31.7.09 23:40

fragolo, ja zase smekam pred tebou!
jedna pani mi rikala ze je ze dvou dvojcat, po 5 letech - to musela byt docela sila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.8.09 10:24

Lentil - jo, já bych i čtyři. Já strouchnivělá nejsem, protože rodím vždy dost před termínem, takže se nějak nestihnu opotřebovat. :-)
Ale Honza se cuká, že už nechce. :-) No do klimaktéria mám taky nějaký čas. :-) Však ho ukecám aspoň na to třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
1.8.09 10:45

Holky, moc děkujeme za gratulace, je to milé… :D

Všechny maminky co mají děti míň jak tři roky od sebe nebo dvojčátka mají můj upřímný, bezmezný obdiv, já bych to nedala. 8O 8) O pěti dětech ani nemluvě… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí