S nervama v koncích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
8.8.15 15:08
@1misanek1 píše:
jenže to je tak prostě se vším já na ní normálně mluvím a prostě otočí to proti mě všechno že nic nechápu, že nevím jak ji je, chodím spát do obyváku abych ji něco v noci neudělal nehoupl na břicho nebo něco podobného, ale když ji řeknu že chcu pusu na dobrou noc tak mi řekne že se už obracet nebude že ji bolí žaludek. Ráno kolem sebe chodíme jakoby sme se neznali prostě není to co bejvávalo. Ta holka pro mě znamená upa všechno starám se o ně že má vlastně s předchozího partnertsví 2 děti mám je rád jako svoje vlastní, chodím do práce i v sobotu abych to vše utáhnul že platíme ještě dluh za bejvalého ale to prostě jsou věci které ona nevidí, pořád se ho jen zastává a potom vznikne hádka že za všechno můžu já, že se odstěhovala daleko od rodiny, že to je daleko, že bejvalej když si pro ně jede že to je daleko, jezdí si pro ně jednou za měsíc a dává 3tis na dvě děti, když řeknu at teda dává věčí alíky tak sem zase špatnej já. Nemáme auto že si ho nemůžu dovolit ale když řeknu aby mu teda řekla o peníze když za něj splácíme dluh tak zase špatně takže už sem sticha a jenom to přehlížím, už jak říkám nevím kudy kam :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.8.15 15:15

Po době jdu sem a vidím můj přítel mně tu uráží. Bylo to jinak ale nějak se nebudu vyjadřovat. Ono když mi bylo zle z cigaretoveho kouře a i tak jsem mu nestála za to aby alespoň před spaním nešel kouřit. Když jsem chtěla ležet a pokrcit nohy hned bylo zle že se odtahuji. Za ruku to sory ale v tom snad problém nebyl :think: a mohla bych pokračovat tím, že nás až tak úplně nezivil nebylo z čeho :lol:
A alimenty? Zařídil mi soud, tak jsem tam šla kvůli jemu a akorát se mi vysmáli.. No chlap si šel pobrecet a dámy ho holt uklidnovaly tak byl :potlesk: spokojen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.8.15 15:33
@inke píše:
Po době jdu sem a vidím můj přítel mně tu uráží. Bylo to jinak ale nějak se nebudu vyjadřovat. Ono když mi bylo zle z cigaretoveho kouře a i tak jsem mu nestála za to aby alespoň před spaním nešel kouřit. Když jsem chtěla ležet a pokrcit nohy hned bylo zle že se odtahuji. Za ruku to sory ale v tom snad problém nebyl :think: a mohla bych pokračovat tím, že nás až tak úplně nezivil nebylo z čeho :lol:
A alimenty? Zařídil mi soud, tak jsem tam šla kvůli jemu a akorát se mi vysmáli.. No chlap si šel pobrecet a dámy ho holt uklidnovaly tak byl :potlesk: spokojen
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
12.8.15 17:18
@fragola píše:
Xixi, bude hůř :lol: :lol: :lol:
Tak teď vážně, chápu tě, ani nevíš jak. Jen tak pro ilustraci dnešní večer u nás v obýváku: Míša cpe víčka od fixů na voskovky, Věrka a Davča na něj křičí, že to tam nepatří, takže se rozeřve Míša, že mu víčka berou… Do toho lezoucí Ondra s fixou v ruce, zanechávajíc za sebou černou čáru.
Jsou chvíle, kdy manželovi vyhrožuju, že si půjdu hodit mašli na tu hrušku na zahradě, na což mi manžel s klidným výrazem v obličeji odpovídá, že by mě ta hruška stejně neunesla. :lol: :lol: :lol:

A jinak taky smekám před maminama od dvojčat, já zase razím teorii, že radši sedm po jednom než jedna dvojčata.

Držím pěsti, ať je brzo líp.M.

koukám, že jsi splnila teorii 8o 8o 8o a ještě dvě navíc 8o

Příspěvek upraven 12.08.15 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
12.8.15 17:19
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.8.15 17:44

@amazon Jé, to je hodně stará diskuze ;) To jsme byli teprve čtyřdětní :) Musím říct, že u mě fakt funguje rčení s odříkaným chlebem ;) Už se mi pár věcí, které jsem hooodně nechtěla, splnilo a když to tak vezmu, je to vlastně to nejlepší, co se mi mohlo v životě stát :)
No a dvojčata, to je kapitola sama pro sebe :lol: Když to vezmu kolem a kolem, musím zkonstatovat, že to s nimi taky není tak děsivé, jak jsem si myslelala (pominu-li cca první 2 měsíce). Ale náročné to je, o tom žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
13.8.15 08:25
@fragola píše:
@amazon Jé, to je hodně stará diskuze ;) To jsme byli teprve čtyřdětní :) Musím říct, že u mě fakt funguje rčení s odříkaným chlebem ;) Už se mi pár věcí, které jsem hooodně nechtěla, splnilo a když to tak vezmu, je to vlastně to nejlepší, co se mi mohlo v životě stát :)
No a dvojčata, to je kapitola sama pro sebe :lol: Když to vezmu kolem a kolem, musím zkonstatovat, že to s nimi taky není tak děsivé, jak jsem si myslelala (pominu-li cca první 2 měsíce). Ale náročné to je, o tom žádná.

jako, klobouk dolů :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect