Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@1misanek1 píše:
Ahojik maminky,, nevím jestli je to správné téma zrovna tady ale zeptám se a třeba mě nepošlete do řiti,, už nevím co mám dělat našel jsem si přítelkyni se dvouma prckama o které se starám,, mým snem bylo mýt svoje dítě, nakonec sem toho docílil tak že opravdu spolu čekáme svoje první dítě,, ale nevím čím to je ale zdá se mi že o mě přítelkyně přestává mít zájem, večer se chci přitulit nelze, chtěl bych od ní pusu na dobrou noc nelze, pořád se na něco vymlouvá že by mi přála abych si to zkusil jaké to je bejt těhotnej. Chcu se jen zeptat je to pravda že když žena je těhotná tak není schopná dát přítelovi pusu, nebo vzít za ruku, nebo obejmot?? Myslím si že celej vztah jde do kopru, nezdá se mi že by to bylo tím těhotenstvím. Děkuji za odpovědi třeba mi někdo odpoví
ahoj…ja si myslim, ze to neni tim, ze by o tebe nestala..ale v tehotenstvi je proste smršť hormonů
dej ji cas, a drzim pesti ![]()
Jenže já jezdím s kamionem a tu něhu bohužel potřebuji když celej tejden sem v autě sám a neřeším tuto věc jako jiné řidiči že polezu za jinejma, to bych potom nemusel mít tu doma, ale prostě nedostanu ani tu blbou pusu a snáším to blbě a když ji o to řeknu tak na mě začne ječet že sem jak malej atd atd atd
a já o ni nechci přijít ale zatím se to tak jeví
@1misanek1 píše:
Jenže já jezdím s kamionem a tu něhu bohužel potřebuji když celej tejden sem v autě sám a neřeším tuto věc jako jiné řidiči že polezu za jinejma, to bych potom nemusel mít tu doma, ale prostě nedostanu ani tu blbou pusu a snáším to blbě a když ji o to řeknu tak na mě začne ječet že sem jak malej atd atd atda já o ni nechci přijít ale zatím se to tak jeví
to me mrzi…tak si s ni zkus v klidu promluvit.. ![]()
@Makishka1 píše:z meho pohledu nevim..ja to mela naopak. porad jsem na priteli visela..nemohla jsem se ho nabažit, ale kazda je jina
to me mrzi…tak si s ni zkus v klidu promluvit..
@1misanek1 musite to zvladnout…tehotenstvi neni hracka…nekdo ani nevi, ze je tehotny a ma chut neustale a je mu skvele a nekdo zase vraci, je mu zle a na umreni..ja byla to druhe…nemohla jsem citi chlapovu vuni, doteky nic…ze vseho se mi zvedal zaludek a vsechno mi bylo neprijemny…je to prechodne obdobi, ketre musite zvadnout, ale mluvit hned o rozchodu???.. ![]()
@1.zizi píše:
@1misanek1 musite to zvladnout…tehotenstvi neni hracka…nekdo ani nevi, ze je tehotny a ma chut neustale a je mu skvele a nekdo zase vraci, je mu zle a na umreni..ja byla to druhe…nemohla jsem citi chlapovu vuni, doteky nic…ze vseho se mi zvedal zaludek a vsechno mi bylo neprijemny…je to prechodne obdobi, ketre musite zvadnout, ale mluvit hned o rozchodu???..
já nemluvím o rozchodu jen mi to celé je divné netlačím na ni se sexem nebo něco takového jen to obejmutí je pro mě moc důležité, kolikrát sem ji vysvětloval že jsem cele týdny zavřenej v kabině kamionu a na co jediné se těším jsou oni.Moje vize je taková že bych alespoň na to spaní vedle mě si udělá náladu a né že budeme spát odděleně jako cizí lidé
je to pro mě hrozně složité když nevím co se ji honí v hlavě a nechcu se o tom s ní už vůbec bavit že po každé když se na něco optám je hned zle ![]()
@1misanek1 ja te chapu…nezijes s emiminem, ale s tvoji zenou, tak si s ni v klidu promluv…ja si vazne nemyslim, ze by to delala schvalne…vazne neni nic neobvykleho, ze zene se dela spane z partnerovi vune a dotyky i pouha pusa ji nedelaji dobre, ale v kazdem vztahu se ma nec obetovat…znovu si s ni promluv a rekni, ze netrvas na sexu, ale aspon to pohlazeni a pusa by ji taky nezabily
@1.zizi píše:
@1misanek1 ja te chapu…nezijes s emiminem, ale s tvoji zenou, tak si s ni v klidu promluv…ja si vazne nemyslim, ze by to delala schvalne…vazne neni nic neobvykleho, ze zene se dela spane z partnerovi vune a dotyky i pouha pusa ji nedelaji dobre, ale v kazdem vztahu se ma nec obetovat…znovu si s ni promluv a rekni, ze netrvas na sexu, ale aspon to pohlazeni a pusa by ji taky nezabily
jenže to je tak prostě se vším já na ní normálně mluvím a prostě otočí to proti mě všechno že nic nechápu, že nevím jak ji je, chodím spát do obyváku abych ji něco v noci neudělal nehoupl na břicho nebo něco podobného, ale když ji řeknu že chcu pusu na dobrou noc tak mi řekne že se už obracet nebude že ji bolí žaludek. Ráno kolem sebe chodíme jakoby sme se neznali prostě není to co bejvávalo. Ta holka pro mě znamená upa všechno starám se o ně že má vlastně s předchozího partnertsví 2 děti mám je rád jako svoje vlastní, chodím do práce i v sobotu abych to vše utáhnul že platíme ještě dluh za bejvalého ale to prostě jsou věci které ona nevidí, pořád se ho jen zastává a potom vznikne hádka že za všechno můžu já, že se odstěhovala daleko od rodiny, že to je daleko, že bejvalej když si pro ně jede že to je daleko, jezdí si pro ně jednou za měsíc a dává 3tis na dvě děti, když řeknu at teda dává věčí alíky tak sem zase špatnej já. Nemáme auto že si ho nemůžu dovolit ale když řeknu aby mu teda řekla o peníze když za něj splácíme dluh tak zase špatně takže už sem sticha a jenom to přehlížím, už jak říkám nevím kudy kam ![]()
@1misanek1 aha takze problem nebude jen v nedostatku blizkosti… a uprimne..ja bych nici dluhy neplatila!
@1.zizi píše:
@1misanek1 aha takze problem nebude jen v nedostatku blizkosti… a uprimne..ja bych nici dluhy neplatila!
no já bych to taky neplatil kdyby to nebylo na ni napsané, takže asi tak no. A když něco řeknu tak že sem si ji teda neměl k sobě brát když sem to věděl
@1misanek1 píše:
no já bych to taky neplatil kdyby to nebylo na ni napsané, takže asi tak no. A když něco řeknu tak že sem si ji teda neměl k sobě brát když sem to věděl
ono se nadarmo neříká za dobrotu na žebrotu
@1misanek1 to jo, ale vyssi alimenty by ji platit mohl…jak rikam cizi dluhy bych neplatila a byla neoblomna
@1.zizi píše:
@1misanek1 to jo, ale vyssi alimenty by ji platit mohl…jak rikam cizi dluhy bych neplatila a byla neoblomna
každej normální člověk to pochopí ale asi ne, když ji o tom řeknu tak je okamžitě zle
@1misanek1 píše:
jenže to je tak prostě se vším já na ní normálně mluvím a prostě otočí to proti mě všechno že nic nechápu, že nevím jak ji je, chodím spát do obyváku abych ji něco v noci neudělal nehoupl na břicho nebo něco podobného, ale když ji řeknu že chcu pusu na dobrou noc tak mi řekne že se už obracet nebude že ji bolí žaludek. Ráno kolem sebe chodíme jakoby sme se neznali prostě není to co bejvávalo. Ta holka pro mě znamená upa všechno starám se o ně že má vlastně s předchozího partnertsví 2 děti mám je rád jako svoje vlastní, chodím do práce i v sobotu abych to vše utáhnul že platíme ještě dluh za bejvalého ale to prostě jsou věci které ona nevidí, pořád se ho jen zastává a potom vznikne hádka že za všechno můžu já, že se odstěhovala daleko od rodiny, že to je daleko, že bejvalej když si pro ně jede že to je daleko, jezdí si pro ně jednou za měsíc a dává 3tis na dvě děti, když řeknu at teda dává věčí alíky tak sem zase špatnej já. Nemáme auto že si ho nemůžu dovolit ale když řeknu aby mu teda řekla o peníze když za něj splácíme dluh tak zase špatně takže už sem sticha a jenom to přehlížím, už jak říkám nevím kudy kam