Sada hudebních nástrojů Confetti

4399
3.12.14 21:24

Sada hudebních nástrojů Confetti

Ahoj,

http://www.agatinsvet.cz/…oju-confetti

máte zkušenost? Dle videa vypadá xylofon hodně dobře, ale na heurece je špatná recenze na flétnu :think: :nevim:

Nebo můžete doporučit jinou hudební sadu-nejlíp s xylofonem, co není falešný :mrgreen: a s flétnou?

Díky za zkušenosti a odkazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7904
3.12.14 22:01

@ulice nejsou to hudební nástroje, ale hračky, tak je potřeba to tak brát. Je to pěkné, malým dětem v předškolním věku bych to koupila. Podobné sady teď měli i v Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.12.14 22:11

@JayLee @kacz Diky…no ja vim, ale, aby to zahralo jaks taks ciste aspon skakal pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
3.12.14 22:44

@ulice Jak je v tý reklamě - to nevíš, dokud to nezkusíš :-) může se to samozřejmě lišit kus od kusu.

Běžná levná flétna třeba od Yamahy stojí v hudebních nástrojích kolem 250,– Kč. Buď to necháš dětem jako hračky, aby si na to nějak foukaly a občas něco zahrály, anebo je budeš cíleně vychovávat k hudbě a koupíš jim flétnu známé značky (nejlepší jsou Hohner, ale i ta Yamaha u zobcových fléten je dobrá). Na pískání a přepískávání to stačí. S dobrou flétnou musíš naopak zacházet opatrně, jinak ji zničíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
3.12.14 22:48

Jo a jinak u nás doma je nepřekonatelnej hit foukací harmonika. Taky mají momentálně v Lidlu. Anebo barevné dětské harmoniky Hohner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.12.14 22:53

Něco podobného jsem koupila děckám předloni na Vánoce a byla to nejhorší chyba mého života :D celé svátky se odehrávaly ve stylu rumba koulí, kastanět, bubnů, činelů a xylofonu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.12.14 22:57

@kacz Aha,tak dík za info :kytka: Tohle je pro dvouletáka a půl letáka, takže s tím bude i mlátit :mrgreen:
Jinak už jsem to objednala až povyroste, tak uvidíme o co bude mít zájem, já sázím spíš na kytaru, možná klavír…Kytaru mám, ale ještě jsem mu jí neukázala, aby nepřetrhl strunu, mám strach, aby ho to nějak nešvihlo a hlavně by dlouho nepřežila :lol: Starší děti nic moc, ale nejmladší hudbu a zpívání miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.12.14 22:58
@kacz píše:
Jo a jinak u nás doma je nepřekonatelnej hit foukací harmonika. Taky mají momentálně v Lidlu. Anebo barevné dětské harmoniky Hohner.

A kolik je let prckovi? Nad tou jsem taky uvažovala, ale připadá mi na ní ještě malej…Objednala jsem mu i knížku s piánkem od Lady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.12.14 22:58
@BlueFairy píše:
Něco podobného jsem koupila děckám předloni na Vánoce a byla to nejhorší chyba mého života :D celé svátky se odehrávaly ve stylu rumba koulí, kastanět, bubnů, činelů a xylofonu :D
:palec: :mrgreen: s tím počítám, dostala jsem varování od tchýně ať mu to v žádném případě nekupuju, jinak prý se zblázním :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.12.14 23:01
@ulice píše: :palec: :mrgreen: s tím počítám, dostala jsem varování od tchýně ať mu to v žádném případě nekupuju, jinak prý se zblázním :lol:

To moje tchýně jim to každému koupila na první narozeniny, ten kovový xylofon :D ludra jedna :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
3.12.14 23:16

@ulice malýu jsou skoro dva, nedávno se do toho naučil foukat a teď fakt jede, harmonikář. Kdyby nebyla taková zima, postavím ho na zámecký schody a dám před něj klobouk, ať je taky troch užitečnej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.12.14 23:17
@BlueFairy píše:
To moje tchýně jim to každému koupila na první narozeniny, ten kovový xylofon :D ludra jedna :cert: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem se od srdce zasmála tomu rozdílu v přístupu tchýní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.12.14 23:17

Odeslano 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.12.14 23:18
@kacz píše:
@ulice malýu jsou skoro dva, nedávno se do toho naučil foukat a teď fakt jede, harmonikář. Kdyby nebyla taková zima, postavím ho na zámecký schody a dám před něj klobouk, ať je taky troch užitečnej :D

Tak to jí možná ještě přikoupim :think: Díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
4.12.14 00:54
@kacz píše:
@ulice malýu jsou skoro dva, nedávno se do toho naučil foukat a teď fakt jede, harmonikář. Kdyby nebyla taková zima, postavím ho na zámecký schody a dám před něj klobouk, ať je taky troch užitečnej :D

Dej kombinézu. Před Vánocemi každá kačka dobrá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama