Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
http://www.agatinsvet.cz/…oju-confetti
máte zkušenost? Dle videa vypadá xylofon hodně dobře, ale na heurece je špatná recenze na flétnu
![]()
Nebo můžete doporučit jinou hudební sadu-nejlíp s xylofonem, co není falešný
a s flétnou?
Díky za zkušenosti a odkazy
@ulice nejsou to hudební nástroje, ale hračky, tak je potřeba to tak brát. Je to pěkné, malým dětem v předškolním věku bych to koupila. Podobné sady teď měli i v Lidlu.
@ulice Jak je v tý reklamě - to nevíš, dokud to nezkusíš
může se to samozřejmě lišit kus od kusu.
Běžná levná flétna třeba od Yamahy stojí v hudebních nástrojích kolem 250,– Kč. Buď to necháš dětem jako hračky, aby si na to nějak foukaly a občas něco zahrály, anebo je budeš cíleně vychovávat k hudbě a koupíš jim flétnu známé značky (nejlepší jsou Hohner, ale i ta Yamaha u zobcových fléten je dobrá). Na pískání a přepískávání to stačí. S dobrou flétnou musíš naopak zacházet opatrně, jinak ji zničíš.
Jo a jinak u nás doma je nepřekonatelnej hit foukací harmonika. Taky mají momentálně v Lidlu. Anebo barevné dětské harmoniky Hohner.
Něco podobného jsem koupila děckám předloni na Vánoce a byla to nejhorší chyba mého života
celé svátky se odehrávaly ve stylu rumba koulí, kastanět, bubnů, činelů a xylofonu ![]()
@kacz Aha,tak dík za info
Tohle je pro dvouletáka a půl letáka, takže s tím bude i mlátit ![]()
Jinak už jsem to objednala až povyroste, tak uvidíme o co bude mít zájem, já sázím spíš na kytaru, možná klavír…Kytaru mám, ale ještě jsem mu jí neukázala, aby nepřetrhl strunu, mám strach, aby ho to nějak nešvihlo a hlavně by dlouho nepřežila
Starší děti nic moc, ale nejmladší hudbu a zpívání miluje.
@kacz píše:
Jo a jinak u nás doma je nepřekonatelnej hit foukací harmonika. Taky mají momentálně v Lidlu. Anebo barevné dětské harmoniky Hohner.
A kolik je let prckovi? Nad tou jsem taky uvažovala, ale připadá mi na ní ještě malej…Objednala jsem mu i knížku s piánkem od Lady.
@BlueFairy píše:
Něco podobného jsem koupila děckám předloni na Vánoce a byla to nejhorší chyba mého životacelé svátky se odehrávaly ve stylu rumba koulí, kastanět, bubnů, činelů a xylofonu
@ulice píše:![]()
s tím počítám, dostala jsem varování od tchýně ať mu to v žádném případě nekupuju, jinak prý se zblázním
To moje tchýně jim to každému koupila na první narozeniny, ten kovový xylofon
ludra jedna
![]()
@ulice malýu jsou skoro dva, nedávno se do toho naučil foukat a teď fakt jede, harmonikář. Kdyby nebyla taková zima, postavím ho na zámecký schody a dám před něj klobouk, ať je taky troch užitečnej ![]()
@BlueFairy píše:
To moje tchýně jim to každému koupila na první narozeniny, ten kovový xylofonludra jedna
![]()
@kacz píše:
@ulice malýu jsou skoro dva, nedávno se do toho naučil foukat a teď fakt jede, harmonikář. Kdyby nebyla taková zima, postavím ho na zámecký schody a dám před něj klobouk, ať je taky troch užitečnej
Tak to jí možná ještě přikoupim
Díky za tip ![]()
@kacz píše:
@ulice malýu jsou skoro dva, nedávno se do toho naučil foukat a teď fakt jede, harmonikář. Kdyby nebyla taková zima, postavím ho na zámecký schody a dám před něj klobouk, ať je taky troch užitečnej
Dej kombinézu. Před Vánocemi každá kačka dobrá ![]()