Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potrebuju sehnat nejake kvalitni (co hned nevyschnou) fixy a aby byly trojhranne, muzete mi dat tipy? Diky!
@suvik staedtler triplus color, terpve ted po 7 letech vysychají a já je pomalu likviduju. nevim kolik stojí ale byly supr! dají se v pohodě vyprat z oblečení ![]()
Za mě fixy Stabilo Trio Scribbi. Mají zasouvací hrot, nedají se zamáčknout. Máme přes rok a stále ok.
Máme i fixy NOster Mazaki Jumbo.Ale tam cena odpovídá kvalitě. Ze začátku píší pěkně, dceři se dobře drží, ale po půl roce nepíšou a vysychají.
Diky, zkusim toho Staedtlera.
i kdyz je fakt, ze zasouvaci hrot zejmena pro mladsiho by byl OK, no nejspis zkusim oboje… ![]()
Tak uz je mam doma a musim rict, ze ten staedtler pusobi fakt vyborne. Vynikajici pouzdro, vyborna ergonomie - perfektne se drzi, pekne barvy a i takova blbost, ze maji vsechny stejnou barvu vicka mi roijde supr - nemusime hledat stejnou barvu vicka a fixy. Jsou teda tenci nez jsme zvykli, syn i hodne vybarvuje (ma pet let), ale oproti starym tlustym fixam nakreslil fakt skvelej obrazek, takze si myslim, ze se mu taky dobre drzi a dobre se mu s nimi kresli.
Moc dekuji za tip! Vzala jsem hned dvoje. ![]()
Ty Stabilo fixy nemeli uplne ty stejne, co jste mi tu doporucili, hroznej je teda obal, ale to je detail, ten hrot je fajn, pro mladsiho taky dobry tip.
Tak ted uz jsem jen zvedava, jak dlouho nam vydrzi.
Jeste jednou diky! ![]()
Také hlasuju za Stabilo Trio Scribbi se zasouvacím hrotem. Vážně super. Upozronila nás na ně speciální pedagožka, ke které chodil syn jako předškolák kvůli všem různým problémům vč. příšerného držení tužky. Od té doby děti nechtěly kreslit s ničím jiným. Max. spokojenost. Jsou dražší - v klasickém obchodě myslím kolem 40 Kč / ks, koupila jsem jen pár základních barev a opravdu se s nima moc pěkně kreslí, nacvičili jsme s nimi výborně držení tužky, dělali Maxíka pro předškoláky. Teď budu kupovat mladšímu dítěti - předškolákovi, aby se naučila i dcera dobře držet tužku.
Holky mate nějaký tip? Nebo stále platí co napsaly tady na diskuzi ostatní? Dcera jde do školy a já zvažuji ty stabilo ale stojí necelých 600 a tak přemýšlím…
Ahoj, tak Stabilo me zklamalo. Staedtlera mame doted a doted kresli, krome par hodne pouzivanych barev. Stabilo rychle vyschlo.
@suvik děkuji za info. Já bych i těch 600dala ale rada bych jistotu ze nevyhodim peníze a za dva měsíce nebudu kupovat další…