Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám, že je tady celkem dost rozvedených žen s prckem ve věku kolem 30 let. Kdyby se našla nějaká seznamka, která by dokázala nabídnout prověřené „normální“ rozvedené muže ve věku 30 - 40 let, ať už s prckem či bez, musela by mít obrovský úspěch. (Rozvedené myslím proto, že nebudou tlačit na pilu, a nechají ženě nějakou volnost a na druhou stranu budou mít nějaké životní zkušenosti a na ženě dokáží ocenit víc než jen fyzickou krásu).
@Jenesis taky to mám podobně. Ještě se kolikrát cítím fakt izolovaně protože jsem se z Prahy vrátila do rodného města, jsem na RD, bydlíme u rodičů (bohužel nejsou moc hlídací typy), takže možnost někde potkat nějakýho chlapa je dost minimální.
Ale zas si říkám, že nejdřív musím vyřešit péči o dítě, rozvod, majetkové vyrovnání a pak třeba bude prostor na to zkusit poznávat nové lidi.
Teď si náladu zlepšuju tím, že jsem začala běhat a cvičit a přiznám se, že mě to dost pozvedne na duchu.
Nejhůř je mi asi, když je dítě na víkend u tatínka, to mám čas „přemýšlet“ a když zvednu zadek a jdu si zaběhat nebo na chvíli na kolo, tak mám hned lepší den ![]()
@Eimi33 vím, jen od 18 ti když jsem začala se sexem jsem asi poprve bez a fakt mi chybi to mužské objetí. Vždycky jsem radši vyhledavala spis panskou spolecnost a teď najednou NIKDO, ne nikdo ale ten jediny co mi zbyl se zblaznil asi
.
A prace ano, ta by mě naplnovala, bohuzel jsem z toho vztahu byla tak vydeptana, že jsem poradnou práci našla až nyni téměř po roce hledání. Materskou jsem mela na dva a ctvrt roku… Od roka jsem brigadnicila, ale bez kolektivu. V práci jsem byla pořád sama…
Jéé, to je potřeba brát pozitivně. Já jsem rok rozvedená, děti tři. Jaký si to udělám, takový to mám. Kdy uklidím hromadu prádla, třeba, je jen na mě. Jasně, děti chtěj krmit, ale nedovolej si držkovat…atd atd ![]()
@mrav píše:
Já jsem taky sám s dítětem. Maminka mu loni zemřela.
Tohle by se v zivote stavat nemelo ![]()
Tak půl rok utekl jako voda a já jsem stale ani nezavadila, nebo jen letmo a ten muz neměl zajem o někoho. No alespoň jsem se s tím už srovnala. Kde jste někoho potkali? V praci to prakticky neni možné, každý si hledí svého a já jsem v kancelari skoro jen se samimi ženami. Firemni akce v nedohlednu, kamaradi taky téměř nemají čas. Takže žádný prostor poznat nové lidi…to podotýkám jsem sla do fabriky 3 a půl tisici zanestnanci
, jo a na seznamce jsem 3nesice a ti co se mi líbí nemaj zájem zřejmě
Ahoj,já teda nejsem v situaci jako ty,ale s tou otázkou kde jste někoho potkali…hele někdy je to proste jen náhoda…mě dneska balil jeden týpek v obchodě. Byla jsem i s dcerou (rok a půl) v takovém bioobchůdku a pan majitel tam zrovna přivezl zboží a moje malá jak viděla přepravky se zeleninou apod tak mu pořad chtěla pomáhat
tak jsme chvíli jen tak normálně povídali,ptal se jestli tam chodíme nakupovat a co nám chutná a pak najednou jestli mám přítele
já jsem vdaná,ale zrovna dneska jsme se s manželem pohádali a mame tichou domácnost,tak bych s panem na to rande nejradši šla ![]()
Nejde o to, že by nekdo nemel zajem, ale nekdo o koho bych mela zajem ja, chtela bych aby mě pritahoval a byla s nim zabava. A pak aby byl pracovity a tak. No a chlapi se mnou proste kamaradit nechteji, jdu posedet v domnění, že s kanaradem a pak vidim, že to jako melo byt asi rande. Takže buď se mi nelibi, nebo chtějí jen sex a nebo obojí.