Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@guelder no já jsem nepojízdná, takže budu muset nějak přemluvit muže
,snad mě na jahody vezme
@Žirafátko S vidinou knedlíků, zmrzliny, marmelády..se muž určitě nenechá dvakrát přemlouvat:)
Nevíte, jak jsou na tom jahody v sedlnicích? jestli ještě mají a jestli výprava nebude marná… nasbíráme?
@3HE píše:
Nevíte, jak jsou na tom jahody v sedlnicích? jestli ještě mají a jestli výprava nebude marná… nasbíráme?
ptala jsem se ex a sbíral 2 dny zpět, že je toho zatím dost. ![]()
@3HE se ho zeptam - vezu tam v pátek mladého, tak ať mrkne, jak to tam vypadá ![]()
@martina.se píše:
@3HE se ho zeptam - vezu tam v pátek mladého, tak ať mrkne, jak to tam vypadá
díky ![]()
@martina.se píše:
@3HE se ho zeptam - vezu tam v pátek mladého, tak ať mrkne, jak to tam vypadá
Ahoj prosím, vzpoměla sis na mne s těmi jahodami? ptala ses? chtěla jsem jet zítra, ale musím k lékaři, takže až ve středu… jestli vůbec dozrávají, když je tak chladno a zamračeno… ![]()
@martina.se Našla jsem si na ně telefon, tak si tam zítra zavolá a bude to… budu vědět na čem jsem ![]()
@3HE teď jsem mluvila s ex, říkal, že jahody jsou, ale že jsou tam mraky lidí. Ale pořád to platí. Sběr v těch dnech, co jsi psala ![]()
@martina.se píše:
@3HE teď jsem mluvila s ex, říkal, že jahody jsou, ale že jsou tam mraky lidí. Ale pořád to platí. Sběr v těch dnech, co jsi psala
Díky, no, já si tam radši stejně zavolám… kdo ví, jak budou dozrávat, když je zima a zataženo… ![]()
Ahoj, je tu někdo z okolí Benešovska(střed. kraj) nebo Táborska (jihoč. kraj)? Kam Chodíte na samosběr. Nebo ještě lépe jde tam koupit natrhané jahody, protože v době sbírání mám termín porodu, tak se na tom poli moc nevidím ![]()
Edit: někde u Štenberku, nevíte?