Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiskaKosa píše:
Většina má názor stejný a když někdo napíše jiný je to hned špatně či co???
Ale tady se zakladatelka neptala zda se to vyplatí!
@araw píše:
Ale tady se zakladatelka neptala zda se to vyplatí!
Běž prudit jinam, jak jistě vidíš diskuze se upíná )plně jiným směrem
Tak nepruď
Bye
@lilie12 píše:
srry já to klepla jen k tvému příspěvku mě nenapadlo zjištovat kdo je odkud a ani se mi nechtělo![]()
a nemělo to být poučení, ale jen menší info pro ty které třeba až tak neví
pocházím z vesnice, ale teď žiju ve městě, takže rozumím všemu
![]()
Dnes byl manžel s dětmi na samosběru ve Vraňanech. Byli tam dvě hodiny a přivezli 23 kg jahod za 35,–Kč kilo. Měl s sebou tři děti, které trhaly i do bříška ![]()
Hned vedle prodávali půl kila jahod za 60,– Kč.
Tak já jsem opravdu spokojená za samosběr
![]()
Jinak @ana11 kromě džemu, a celých jahod na mrazák, budu dělat jahodové dřeně. Máme tvořítka na nanuky a některé udělám jen s cukrem a další ještě navíc s tvarohem nebo zakysanou smetanou. Nebo se to dá dát do tvořítka na led a pak se to už jen přidává v zimě do jogurtu.
Jo a měli jsme vafle s jahodama a zítra budou ještě knedlíky ![]()
@ana11 píše:
Zmrzliny dělám, ale to je pořád to prvotní zamražení jahod. S těma zamraženýma jde samozřejmě dělat dost, jen jsem chtěla třeba ještě nějakou inspiraci na další možnosti, i když ono toho asi krom mražení a zavařování moc nepůjde, co?
tak zmrzlinu děláš, ale víc nevím, já jahodové koláče nemusím. A kompot nejíme. ![]()
@Elinečkaaa @Z.jev Holky, já nevím, jak uvidím sousedku, tak se jí optám. Je možné, že to jedno byly ty Chvalkovice za těch 35,– myslela jsem 33,– ale možná říkala 35,–.
To druhé bylo někde u Brna.
Dražice u Tábora www.jahodarna-drazice.cz ,cena 35 kč za kilo.
@Mišanda Ž..
tak tedy opava komárov ze směru od ostravy je to po pravé straně
@Žirafátko Jsi tady odněkud? My se chystáme se ségrama hned, jak se začne sbírat:)
@guelder píše:
@Žirafátko Jsi tady odněkud? My se chystáme se ségrama hned, jak se začne sbírat:)
Nedokončila jsem myšlenku..:D Ještě se sbírá prý v Náchodě (Tábor-Náchod), ale podrobnosti nevím.
@Žirafátko píše:
@guelder z Bechyně
Já z, tak do Dražic to mám kousek..:)
Příspěvek upraven 02.03.14 v 13:15
srry já to klepla jen k tvému příspěvku mě nenapadlo zjištovat kdo je odkud a ani se mi nechtělo
a nemělo to být poučení, ale jen menší info pro ty které třeba až tak neví