Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiskaKosa já myslím, že se nudíš..když můžeš znepříjemňovat diskuzi
,já mám dvojčata a taky se nudím
,tvoje nepříjemné příspěvky musí ty unuděné maminky na mateřské přečíst a to chtěli číst o samosběru, prosím už nepřispívěj, najdi si jinou diskuzi, která tě zajímá, fakt tě nechápu
![]()
@MiskaKosa píše:
Tak u nás se zase dělá dřevoa to je taky akce mega a několikrát do roka, kde se i něco ugriluje, popovídá, takže zase tak líná taky nejsem
Jen ty jahody no no… celkově práce na zahradě mě nikdy nebrala… ale se zvířaty ano ( měli jsme statek ), teď už jsem teda panelákový člověk. Nikoho nepřesvědčuji, jen říkám svůj názor
![]()
sorry, ale tohle nikoho nezajímá
,píšeme o samosběru, ne co ty děláš, fakt tě nechápu ![]()
@Mišanda Ž.. píše:
@MiskaKosa já myslím, že se nudíš..když můžeš znepříjemňovat diskuzi,já mám dvojčata a taky se nudím
,tvoje nepříjemné příspěvky musí ty unuděné maminky na mateřské přečíst a to chtěli číst o samosběru, prosím už nepřispívěj, najdi si jinou diskuzi, která tě zajímá, fakt tě nechápu
![]()
![]()
Však mě tahle diskuze zajímá, což si sama můžeš přečíst hned na první straně. Není to žádné znepříjemňování. nebo to už tady vážně nemůže mít člověk vlastní názor? Když je diskuze veřejná? Ne opravdu se nenudím.
@Mišanda Ž.. píše:
@MiskaKosa já myslím, že se nudíš..když můžeš znepříjemňovat diskuzi,já mám dvojčata a taky se nudím
![]()
![]()
tak nekomentuj co nechápeš?:-)
@Mišanda Ž.. píše:
sorry, ale tohle nikoho nezajímá![]()
,píšeme o samosběru, ne co ty děláš, fakt tě nechápu
Většina má názor stejný a když někdo napíše jiný je to hned špatně či co???
@MiskaKosa víš co, už na tebe nereaguji
nemá to smysl (pokud nevíš, tak si přečti svoje příspěvky ještě jednou),ach jo, to měla být prospěšná diskuze
@Mišanda Ž.. píše:
@MiskaKosa víš co, už na tebe nereagujinemá to smysl (pokud nevíš, tak si přečti svoje příspěvky ještě jednou),ach jo, to měla být prospěšná diskuze
Však je ![]()
@MiskaKosa píše:
Většina má názor stejný a když někdo napíše jiný je to hned špatně či co???
Ale to je o tom, jak ten názor prezentuješ…
jde ho vyjádřit i bez toho podtextu, že kdo chodí na samosběr je blbej, protože se to nevyplatí…
Finančně možná tolik ne, ale je spousta dalších výhod, co to má…
Teda aspoň pro mě… A i pro spoustu dalších lidí… ![]()
Určitě jeden den ha samosběru nebo tak dvě tři hodiny (za to jsme nasbírali s manželem asi 17,5 kila ) neznamená, že nejedem nikam jinam…
Bejt tam celej den, povezem domů metrák jahod ![]()
A ještě jsem koukala tam, kde jsme byli my před lety na samosběru - Lhota p. Libčany u Hradce Králové - http://www.agrolhota.cz/index.php?…, kg / 36,– Kč.
@kate02 píše:
Ale to je o tom, jak ten názor prezentuješ…jde ho vyjádřit i bez toho podtextu, že kdo chodí na samosběr je blbej, protože se to nevyplatí…
![]()
Finančně možná tolik ne, ale je spousta dalších výhod, co to má…
Teda aspoň pro mě… A i pro spoustu dalších lidí…
Určitě jeden den ha samosběru nebo tak dvě tři hodiny (za to jsme nasbírali s manželem asi 17,5 kila ) neznamená, že nejedem nikam jinam…
![]()
Bejt tam celej den, povezem domů metrák jahod
Ale v tom nebyl žádný podtext sakra.
ach jo… ![]()
Holky a co s těma jahodama děláte, když je takhle sbíráte? ![]()
Já zatím rozkrájím na půlky a mrazím, protože neumím zavařovat a ani mě to nějak neláká. Asi koupím želírovací cukr a udělám pár marmelád, ale nějak víc fantazie nemám. Děláte třeba nějaké šťávy nebo nějaký vlastní recept na chutné (a pokud možno zdravější) konzervování jahod?
@ana11 píše:
Holky a co s těma jahodama děláte, když je takhle sbíráte?Já zatím rozkrájím na půlky a mrazím, protože neumím zavařovat a ani mě to nějak neláká. Asi koupím želírovací cukr a udělám pár marmelád, ale nějak víc fantazie nemám. Děláte třeba nějaké šťávy nebo nějaký vlastní recept na chutné (a pokud možno zdravější) konzervování jahod?
Já bych možná i uvítala nějaký dobrý recept na koláč… googlit umím, ale nechce se mi podle toho nic dělat jelikož už se mi hodně krát stalo, že to byl totální blivajz… takže radši osobní zkušenost… ale nevím teda jestli se to může v tomto tématu
![]()
Tady je u HK, teď jsem koupila půl kg jahod za 39kč
takže nebýt prcek nemocný, tak si pro 5 kg zajedu, takhle bude muset chlap koupit u překupníka, chci dělat marmošku a v zelenině je to drahé ![]()
@ana11 píše:
Holky a co s těma jahodama děláte, když je takhle sbíráte?Já zatím rozkrájím na půlky a mrazím, protože neumím zavařovat a ani mě to nějak neláká. Asi koupím želírovací cukr a udělám pár marmelád, ale nějak víc fantazie nemám. Děláte třeba nějaké šťávy nebo nějaký vlastní recept na chutné (a pokud možno zdravější) konzervování jahod?
no marmeládu, tu dělá pekárna a pár na mrazák. Ale jsem břídil 17.5 kg bych nevěděla co s tím
@kate02 co jsi s tím dělala? ![]()