Samosběr jahod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3618
20.6.13 13:10

@MiskaKosa já myslím, že se nudíš..když můžeš znepříjemňovat diskuzi :nevim:,já mám dvojčata a taky se nudím :roll:,tvoje nepříjemné příspěvky musí ty unuděné maminky na mateřské přečíst a to chtěli číst o samosběru, prosím už nepřispívěj, najdi si jinou diskuzi, která tě zajímá, fakt tě nechápu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
20.6.13 13:11
@MiskaKosa píše:
Tak u nás se zase dělá dřevo :-) a to je taky akce mega a několikrát do roka, kde se i něco ugriluje, popovídá, takže zase tak líná taky nejsem :-) Jen ty jahody no no… celkově práce na zahradě mě nikdy nebrala… ale se zvířaty ano ( měli jsme statek ), teď už jsem teda panelákový člověk. Nikoho nepřesvědčuji, jen říkám svůj názor :) :pankac:

sorry, ale tohle nikoho nezajímá :roll: :roll:,píšeme o samosběru, ne co ty děláš, fakt tě nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 13:13
@Mišanda Ž.. píše:
@MiskaKosa já myslím, že se nudíš..když můžeš znepříjemňovat diskuzi :nevim:,já mám dvojčata a taky se nudím :roll:,tvoje nepříjemné příspěvky musí ty unuděné maminky na mateřské přečíst a to chtěli číst o samosběru, prosím už nepřispívěj, najdi si jinou diskuzi, která tě zajímá, fakt tě nechápu :cert: :cert: :cert:

Však mě tahle diskuze zajímá, což si sama můžeš přečíst hned na první straně. Není to žádné znepříjemňování. nebo to už tady vážně nemůže mít člověk vlastní názor? Když je diskuze veřejná? Ne opravdu se nenudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 13:13
@Mišanda Ž.. píše:
@MiskaKosa já myslím, že se nudíš..když můžeš znepříjemňovat diskuzi :nevim:,já mám dvojčata a taky se nudím :roll:,tvoje nepříjemné příspěvky musí ty unuděné maminky na mateřské přečíst a to chtěli číst o samosběru, prosím už nepřispívěj, najdi si jinou diskuzi, která tě zajímá, fakt tě nechápu :cert: :cert: :cert:

tak nekomentuj co nechápeš?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 13:16
@Mišanda Ž.. píše:
sorry, ale tohle nikoho nezajímá :roll: :roll:,píšeme o samosběru, ne co ty děláš, fakt tě nechápu :roll:

Většina má názor stejný a když někdo napíše jiný je to hned špatně či co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
20.6.13 13:17

@MiskaKosa víš co, už na tebe nereaguji :roll: nemá to smysl (pokud nevíš, tak si přečti svoje příspěvky ještě jednou),ach jo, to měla být prospěšná diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 13:23
@Mišanda Ž.. píše:
@MiskaKosa víš co, už na tebe nereaguji :roll: nemá to smysl (pokud nevíš, tak si přečti svoje příspěvky ještě jednou),ach jo, to měla být prospěšná diskuze

Však je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 13:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.6.13 13:32
@MiskaKosa píše:
Většina má názor stejný a když někdo napíše jiný je to hned špatně či co???

Ale to je o tom, jak ten názor prezentuješ… ;) jde ho vyjádřit i bez toho podtextu, že kdo chodí na samosběr je blbej, protože se to nevyplatí… :nevim: :mrgreen: Finančně možná tolik ne, ale je spousta dalších výhod, co to má… :nevim: Teda aspoň pro mě… A i pro spoustu dalších lidí… :nevim:

Určitě jeden den ha samosběru nebo tak dvě tři hodiny (za to jsme nasbírali s manželem asi 17,5 kila ) neznamená, že nejedem nikam jinam… :lol: :mrgreen: Bejt tam celej den, povezem domů metrák jahod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.6.13 13:33

A ještě jsem koukala tam, kde jsme byli my před lety na samosběru - Lhota p. Libčany u Hradce Králové - http://www.agrolhota.cz/index.php?…, kg / 36,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 13:34
@kate02 píše:
Ale to je o tom, jak ten názor prezentuješ… ;) jde ho vyjádřit i bez toho podtextu, že kdo chodí na samosběr je blbej, protože se to nevyplatí… :nevim: :mrgreen: Finančně možná tolik ne, ale je spousta dalších výhod, co to má… :nevim: Teda aspoň pro mě… A i pro spoustu dalších lidí… :nevim:Určitě jeden den ha samosběru nebo tak dvě tři hodiny (za to jsme nasbírali s manželem asi 17,5 kila ) neznamená, že nejedem nikam jinam… :lol: :mrgreen: Bejt tam celej den, povezem domů metrák jahod :mrgreen:

Ale v tom nebyl žádný podtext sakra. 8o 8o 8o ach jo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.6.13 13:35

Holky a co s těma jahodama děláte, když je takhle sbíráte? :mrgreen:

Já zatím rozkrájím na půlky a mrazím, protože neumím zavařovat a ani mě to nějak neláká. Asi koupím želírovací cukr a udělám pár marmelád, ale nějak víc fantazie nemám. Děláte třeba nějaké šťávy nebo nějaký vlastní recept na chutné (a pokud možno zdravější) konzervování jahod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 13:39
@ana11 píše:
Holky a co s těma jahodama děláte, když je takhle sbíráte? :mrgreen:Já zatím rozkrájím na půlky a mrazím, protože neumím zavařovat a ani mě to nějak neláká. Asi koupím želírovací cukr a udělám pár marmelád, ale nějak víc fantazie nemám. Děláte třeba nějaké šťávy nebo nějaký vlastní recept na chutné (a pokud možno zdravější) konzervování jahod?

Já bych možná i uvítala nějaký dobrý recept na koláč… googlit umím, ale nechce se mi podle toho nic dělat jelikož už se mi hodně krát stalo, že to byl totální blivajz… takže radši osobní zkušenost… ale nevím teda jestli se to může v tomto tématu :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.6.13 13:40

Tady je u HK, teď jsem koupila půl kg jahod za 39kč :roll: takže nebýt prcek nemocný, tak si pro 5 kg zajedu, takhle bude muset chlap koupit u překupníka, chci dělat marmošku a v zelenině je to drahé :roll:

http://www.agrolhota.cz/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
20.6.13 13:42
@ana11 píše:
Holky a co s těma jahodama děláte, když je takhle sbíráte? :mrgreen:Já zatím rozkrájím na půlky a mrazím, protože neumím zavařovat a ani mě to nějak neláká. Asi koupím želírovací cukr a udělám pár marmelád, ale nějak víc fantazie nemám. Děláte třeba nějaké šťávy nebo nějaký vlastní recept na chutné (a pokud možno zdravější) konzervování jahod?

no marmeládu, tu dělá pekárna a pár na mrazák. Ale jsem břídil 17.5 kg bych nevěděla co s tím :lol: @kate02 co jsi s tím dělala? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová