Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paradise píše:
@TerezkaW mi nejsme přímo z Plzně, bydlíme 30km nasever (Kralovice) a jezdíme do Stebna, letos budou otevírat až tak příští týden, ale vždy maximální spokojenost. Ségra bydlí nedaleko Plzně a jezdívá i do Štěnovic a jahodárna je i v Radčicích, ale tam nevím jak se to pohybuje cenově -loni byl samosběr v těchto lokalitách kolem 55kč/kg a prodej kolem 80,–kč/kg.
Můžu se zeptat, určitě bude letos Stebno otevírat?
@Mišanda Ž.. píše:
Ahoj nenašla jsem téma samosběr jahod a docela bych ráda věděla, jestli víte o nějakém samosběru v okolí Ostravy, ale téma jsem chtěla založit i pro ostatní lokality v ČR. Já vím, že je v Olomouci, Prostějově, Brně. Také budu ráda za aktuální cenu a hodnocení spokojenosti.
ostravu nevím jen vím že směrem na hradec nad moravici je sběr jahod boužel ty neřeknu kde přesně…jen jsme okolo toho místa projeli autem
Pchhh, budte rady, ze jste rady! Hlaseni ze Slovenska: Kilo se prodava za 4 eura {100Kc}, samozber za 1,30.
@74paja píše:
Pchhh, budte rady, ze jste rady! Hlaseni ze Slovenska: Kilo se prodava za 4 eura {100Kc}, samozber za 1,30.
No to víš, na Slovensku mají všechno lepčí
![]()
@MiskaKosa Jen se nesmej, pockej az zavedou euro i v Cechach… to bude vzruso
a ceny pofrcej smerem nahoru. ![]()
@74paja píše:
@MiskaKosa Jen se nesmej, pockej az zavedou euro i v Cechach… to bude vzrusoa ceny pofrcej smerem nahoru.
No já doufám, že euro v Česku zatím jen tak nebude… nebo aspoň se mluví o tom, že se zatím neplánuje… to pak budeme úplně stejně v (!) jako Slováci… Nebo třeba celá EU padne a bude klid…
Známí nám minule nasbírali 2 kila při ceně 40 Kč/kg a byli výborný… Ale je to jižní morava, takže ne pro zakladatelku…
@Avocadka píše:
Můžu se zeptat, určitě bude letos Stebno otevírat?
Já zatím, co jsem tam volala, tak říkali, že sice jahod je málo, ale mohlo by něco být a pravděpodobně otevřou příští týden nebo začátkem července, ale upřesňovat to budou koncem tohoto týdne. ![]()
@janica252 to nevadí klidně pište, já myslím že v okolí Ostravy nic není
,ale alespoň budou mít výlet ostatní a podpoříme jahodáře
![]()
@Mišanda Ž.. píše:
@janica252 to nevadí klidně pište, já myslím že v okolí Ostravy nic není,ale alespoň budou mít výlet ostatní a podpoříme jahodáře
![]()
Hm a ve finále najedeš kvůli jahodám 150 km, den v pryč, a nakonec zjistíš, že kdyby sis je koupila někde na trhu budeš je mít levnější než ten samosběr
![]()
@MiskaKosa píše:
Hm a ve finále najedeš kvůli jahodám 150 km, den v pryč, a nakonec zjistíš, že kdyby sis je koupila někde na trhu budeš je mít levnější než ten samosběr![]()
![]()
Mě by vážně zajímalo o co ti jde? Všechny už víme, že si je kupuješ nikdo ti to nezávidí, tak si je kupuj, my si je nasbíráme a budem spokojení všichni. Notabene jsem nezaregistrovala, že by někdo jezdil 150km za jahodama na to jsi přišla kde zas?