Samosběr jahod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
20.6.13 11:41

@avoknumis. Moc dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
20.6.13 11:44
@Paradise píše:
@TerezkaW mi nejsme přímo z Plzně, bydlíme 30km nasever (Kralovice) a jezdíme do Stebna, letos budou otevírat až tak příští týden, ale vždy maximální spokojenost. Ségra bydlí nedaleko Plzně a jezdívá i do Štěnovic a jahodárna je i v Radčicích, ale tam nevím jak se to pohybuje cenově -loni byl samosběr v těchto lokalitách kolem 55kč/kg a prodej kolem 80,–kč/kg.

Můžu se zeptat, určitě bude letos Stebno otevírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
20.6.13 11:45
@Mišanda Ž.. píše:
Ahoj nenašla jsem téma samosběr jahod a docela bych ráda věděla, jestli víte o nějakém samosběru v okolí Ostravy, ale téma jsem chtěla založit i pro ostatní lokality v ČR. Já vím, že je v Olomouci, Prostějově, Brně. Také budu ráda za aktuální cenu a hodnocení spokojenosti :mavam:.

ostravu nevím jen vím že směrem na hradec nad moravici je sběr jahod boužel ty neřeknu kde přesně…jen jsme okolo toho místa projeli autem

• Citovat
  • Upravit
3618
20.6.13 11:48

@lilie12 děkuji zkusím najít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
20.6.13 11:49

Pchhh, budte rady, ze jste rady! Hlaseni ze Slovenska: Kilo se prodava za 4 eura {100Kc}, samozber za 1,30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.13 11:49

Nemáte některá tip okolí Mladoboleslavska? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
2256
20.6.13 11:51
@74paja píše:
Pchhh, budte rady, ze jste rady! Hlaseni ze Slovenska: Kilo se prodava za 4 eura {100Kc}, samozber za 1,30.

No to víš, na Slovensku mají všechno lepčí :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
20.6.13 11:52

@MiskaKosa Jen se nesmej, pockej az zavedou euro i v Cechach… to bude vzruso :mrgreen: a ceny pofrcej smerem nahoru. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 11:54
@74paja píše:
@MiskaKosa Jen se nesmej, pockej az zavedou euro i v Cechach… to bude vzruso :mrgreen: a ceny pofrcej smerem nahoru. :cert:

No já doufám, že euro v Česku zatím jen tak nebude… nebo aspoň se mluví o tom, že se zatím neplánuje… to pak budeme úplně stejně v (!) jako Slováci… Nebo třeba celá EU padne a bude klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.6.13 11:54

Známí nám minule nasbírali 2 kila při ceně 40 Kč/kg a byli výborný… Ale je to jižní morava, takže ne pro zakladatelku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
20.6.13 11:57
@Avocadka píše:
Můžu se zeptat, určitě bude letos Stebno otevírat?

Já zatím, co jsem tam volala, tak říkali, že sice jahod je málo, ale mohlo by něco být a pravděpodobně otevřou příští týden nebo začátkem července, ale upřesňovat to budou koncem tohoto týdne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
20.6.13 11:58

@janica252 to nevadí klidně pište, já myslím že v okolí Ostravy nic není :nevim:,ale alespoň budou mít výlet ostatní a podpoříme jahodáře :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
20.6.13 11:59

@Paradise Děkuji :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 12:00
@Mišanda Ž.. píše:
@janica252 to nevadí klidně pište, já myslím že v okolí Ostravy nic není :nevim:,ale alespoň budou mít výlet ostatní a podpoříme jahodáře :dance: :dance:

Hm a ve finále najedeš kvůli jahodám 150 km, den v pryč, a nakonec zjistíš, že kdyby sis je koupila někde na trhu budeš je mít levnější než ten samosběr :mrgreen: :P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
20.6.13 12:04
@MiskaKosa píše:
Hm a ve finále najedeš kvůli jahodám 150 km, den v pryč, a nakonec zjistíš, že kdyby sis je koupila někde na trhu budeš je mít levnější než ten samosběr :mrgreen: :P :jazyk:

Mě by vážně zajímalo o co ti jde? Všechny už víme, že si je kupuješ nikdo ti to nezávidí, tak si je kupuj, my si je nasbíráme a budem spokojení všichni. Notabene jsem nezaregistrovala, že by někdo jezdil 150km za jahodama na to jsi přišla kde zas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová