Samovolný potrat bez krvácení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13775
29.10.15 18:14

@misa1990 tak v tom případě bych ještě neházela flintu do žita, uvidíš ve čtvrtek, jak povyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
5.11.15 19:43

@AnastazieB tak bohužel to nevyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13775
5.11.15 22:00

@misa1990 to je mi líto :(. Drzím palce na další pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.12.17 17:16

SP v 6-7 týdnu

Dobrý den. Prosím o radu. Včera jsem začala krvácet, vyloučila ‚sraženinu‘ 1-2 cm velkou, a od té doby jen špiním. Nic mě nebolí, jen cítím občas tlak v břiše, ale spíš nahoře než v podbřišku. Na pohotovosti jsem nebyla, jsem hned po Novém roce objednaná ke svému dr a na pohotovost nechci, když ze mě krev neteče proudem a nemám žádné bolesti. Myslíte, že bych stejně na tu pohotovost měla jet, nebo zkusit vydržet do toho 2.1.,když se nic nebude dít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1594
27.12.17 17:47

Ja bych asi jela, preci jenom, do 2.1 je to jeste par dnu… pro svuj klid bych to udelala. Drzim palce, at je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
27.12.17 18:24

@Kristina86 jela bych, vzdy jsem jela i kvuli spineni, ale ja mam blbe zkusenosti no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.12.17 18:34

Já mám s pohotovostí obecně špatné zkušenosti a moc se mi do toho právě nechce. A když všude čtu, jak holky čekají třeba i měsíc…nejsem žádná alternativní matka, ale nechci revizi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
27.12.17 18:37

Ja bych koidne vydrzela. I kdyby to potrat byl, rozjede se to a vyjde ven, pokud nebudou horecky nebo krece, stejne s tim nikdo nic neudela. Ale srazenina a pak spineni vypada spis na hematom nebo tak neco. V tomto pripade, ale asi taky nikdo nic nezmuze. Ja prodelala SP v sedmem tydnu v rijnu a bylo to cca tyden a jako hodne silna ms. Dr jsem volala a stejne mi rekl, at dorazim, az prestanu krvacet, ze v tomto stadiu stejne nic nenadela. Revize nebyla nutna. Dej si nohy nahoru a odpocivej. Treba to fakt nic neni. Urcite bych kvuli tomu neplasila. Takhle brzy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.12.17 18:48

@Puchatka Tak moc díky. Přesně takovou reakci jsem potřebovala :hug: trochu se bojím, že mi dr vynada, ale moje tělo mi prostě říká „Čekej, nic strašného se neděje“
Je to blbá doba, kdyby byl normal pracovní den a ne mezi svátky, tak bych jela k dr hned, ale na pohotovost prostě nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
27.12.17 18:52

@Kristina86 on ten prvni trimestr je choulostivy a fakt nikdo nic nenadela, i kdyby to potrat byl :( jakekoli tabletky, ktere na pohotovosti muzes dostat, jsou spis pro psychiku nez ze by pomohly. Pokud je neco spatne, tak je dobre, ze se to deje ted a ne treba az za tri tydny. Telo si poradi. Drz se a ver prirode :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.12.17 19:04

Právě.. A já moc v klidu nebyla. Na sv. Martina jsme se dozvěděli, že se máme do konce roku odstěhovat z nájmu, takže dost stres, pak teda to stěhování jako takové, do toho jsme s malou nastydly a šup, byly tu Vánoce. Na Štědrý den jsem rodince nadělila, že se rozrosteme, a bum včera tohle..nějak nemůžu po 3 dnech nadšení tomu mýmu nic říct..měla jsem si to do 2.trimestru nechat pro sebe.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
27.12.17 19:34

Pokud to není nic velkého, taky bych nikam nejela, zvlášť když nemáš bolesti. Taky nemám s pohotovostí valné zkušenosti. Ještě bys mohla jet na hcg do laborky jako samoplátce, to budeš aspoň trochu vědět, jak jsi na tom. Já když měla na začátku pochybnosti a dr. nebyl v ordinaci, jela jsem párkrát na hcg jako samoplatce. Nejlépe dva odběry, ať víš, zda to roste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.12.17 19:37

@mau-mau A kolik to stojí? Kartou asi nelze? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
27.12.17 19:40
@Kristina86 píše:
Já mám s pohotovostí obecně špatné zkušenosti a moc se mi do toho právě nechce. A když všude čtu, jak holky čekají třeba i měsíc…nejsem žádná alternativní matka, ale nechci revizi..

Revizi by ti ale hned nedělali, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
27.12.17 19:43
@Kristina86 píše:
@mau-mau A kolik to stojí? Kartou asi nelze? Díky

Nevím, jestli je to všude stejně, ale u nás 275,– A víš to za pár hodin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty