Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ale asi by to byla náhoda…no já tam jedu 11.4. a podle situace ještě možná den nebo dva po tom ![]()
Já tam jdu ve středu, chodim k Dejmkovi teď každej druhej den, břicho mam už rozpíchaný pěkně,ale co bych pro to mrně nevydržela ![]()
já jedu k dr.Štěpánovi tento pátek odpolko, ale do ambulance, ne do sanusu ![]()
Ahoj holčiny, tak jsem tápala, jak je to s tím placením a podělím se s vámi, jelikož třeba ivf neni finančně tak jednoduchý jako iui
na IVF výkon jsou doplatky na léky podle spotřeby léků až 7000,–Kč.
Cena laboratorních výkonů:
Prodloužená kultivace 3300,–
ICSI 7800,–
PICSI 2100,–
Kryokonzervace embryí 3000,–
Splátkový kalendář je možný po domluvě s primářem.
Ceny v HK a Pcích jsou stejné, Jihlava může mít i jiné ceny.
takže tak ![]()
misule89 píše:
Ahoj holčiny, tak jsem tápala, jak je to s tím placením a podělím se s vámi, jelikož třeba ivf neni finančně tak jednoduchý jako iuina IVF výkon jsou doplatky na léky podle spotřeby léků až 7000,–Kč.
Cena laboratorních výkonů:
Prodloužená kultivace 3300,–
ICSI 7800,–
PICSI 2100,–
Kryokonzervace embryí 3000,–
Splátkový kalendář je možný po domluvě s primářem.
Ceny v HK a Pcích jsou stejné, Jihlava může mít i jiné ceny.
takže tak
Jak jsem pochopila, tak celkovou cenu nikdo neví, protože se neví, co bude potřeba, že jo? Někdo potřebuje třeba nějaké zákroky navíc a jiný zas třeba ne…
asi jo no, protože co čtu, tak každá holčina dostává taky jiný léky, je to individuální, ale něco se nemění, jako třeba isci a ta kultivace ![]()
misule89 píše:
asi jo no, protože co čtu, tak každá holčina dostává taky jiný léky, je to individuální, ale něco se nemění, jako třeba isci a ta kultivace
A co teda platí pojišťovna ten zákrok, a pak i tu kultivaci a tak? My bychom si platili jen ty hormony?
Já vůbec nevím, jak to chodí…
no, pojišťovna něco platí, ale kultivaci si hradíte sami, tohle jsou částky, co mi psali ze sanusu z Pardubic,ale v HK je to stejný. Na hormony máš taky doplatky, asi takhle, v HK je ivf kolem 23000 cca, záleží na lécích, léčbě,atd a je to z části hrazený pojišťovnou do 40 let tušim, jinak to stojí asi ještě jednou tolik a všechno platíte sami.
pojišťovna platí jen tu základní kultivaci, ta je dva nebo tři dny,teď nevim,ale když chceš delší, tak nevim jestli je tam podmínka tolika a tolika vajíček, ale tu hradíte sami za ty 3000 a s tou je větší pravděpodobnost o něco, takže ty tři tisíce se asi už vyplatí investovat, pokud to jde splátkama, což dumam, že bychom se poptali na to splácení.
Ahoj všem, taky jsem jezdila do Sanusu v hk. Na sve 1 ivf k dr. Dejmek. Ted hodim do arlety a čeka mne 2 ivf za mesim.
Držim palce všem, kdo se snaži o mimi, at to brzo vyjde,a mame v naruči to vytouzene mimi.
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat, zda funguje Sanus HK i o víkendu? Jsme tam noví a nějak jsem se zapomněla zeptat… Mám přijít 12. DC na kontrolu, ale vychází to na víkend, tak jsem se chtěla zeptat, jestli fungují o víkendu, nebo tam platí to, že když je termín na sobotu, tak se objednat na pátek a když je na neděli, tak objednat na pondělí…
Za info předem děkuji ![]()
Aknyt píše:
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat, zda funguje Sanus HK i o víkendu? Jsme tam noví a nějak jsem se zapomněla zeptat… Mám přijít 12. DC na kontrolu, ale vychází to na víkend, tak jsem se chtěla zeptat, jestli fungují o víkendu, nebo tam platí to, že když je termín na sobotu, tak se objednat na pátek a když je na neděli, tak objednat na pondělí…
Za info předem děkuji
Ano, můžeš přijít i o víkendu, předpokládám, že jdeš na folikulometrii? Stejně tak i další výkony se provádějí i o víkendu, ale do jisté míry provoz omezený je - pokud by jsi šla například jen na konzultaci, která není závislá na dni cyklu, je to lepší v týdnu ![]()
Díky za info, to mě potěšilo, že se to dá zvládnout o víkendu - mám jít na kontrolu sliznice před KETem.
Nevíš náhodou, za jak dlouho by byl KET, pokud by byla sliznice dostatečná?
Aknyt píše:
Díky za info, to mě potěšilo, že se to dá zvládnout o víkendu - mám jít na kontrolu sliznice před KETem.
Nevíš náhodou, za jak dlouho by byl KET, pokud by byla sliznice dostatečná?
Přiznám se, že až takhle přesně nevím
(já jsem KET neabsolvovala)