Sanus HK

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19886
4.4.11 18:26

Ale asi by to byla náhoda…no já tam jedu 11.4. a podle situace ještě možná den nebo dva po tom :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
4.4.11 18:26

Kdypak jste objednaný vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misule89
4.4.11 20:54

Já tam jdu ve středu, chodim k Dejmkovi teď každej druhej den, břicho mam už rozpíchaný pěkně,ale co bych pro to mrně nevydržela :wink:

• Citovat
  • Upravit
736
5.4.11 10:48

já jedu k dr.Štěpánovi tento pátek odpolko, ale do ambulance, ne do sanusu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misule89
5.4.11 14:44

Ahoj holčiny, tak jsem tápala, jak je to s tím placením a podělím se s vámi, jelikož třeba ivf neni finančně tak jednoduchý jako iui

na IVF výkon jsou doplatky na léky podle spotřeby léků až 7000,–Kč.
Cena laboratorních výkonů:
Prodloužená kultivace 3300,–
ICSI 7800,–
PICSI 2100,–
Kryokonzervace embryí 3000,–
Splátkový kalendář je možný po domluvě s primářem.
Ceny v HK a Pcích jsou stejné, Jihlava může mít i jiné ceny.
takže tak :wink:

• Citovat
  • Upravit
19886
5.4.11 14:46
misule89 píše:
Ahoj holčiny, tak jsem tápala, jak je to s tím placením a podělím se s vámi, jelikož třeba ivf neni finančně tak jednoduchý jako iuina IVF výkon jsou doplatky na léky podle spotřeby léků až 7000,–Kč.
Cena laboratorních výkonů:
Prodloužená kultivace 3300,–
ICSI 7800,–
PICSI 2100,–
Kryokonzervace embryí 3000,–
Splátkový kalendář je možný po domluvě s primářem.
Ceny v HK a Pcích jsou stejné, Jihlava může mít i jiné ceny.
takže tak :wink:

Jak jsem pochopila, tak celkovou cenu nikdo neví, protože se neví, co bude potřeba, že jo? Někdo potřebuje třeba nějaké zákroky navíc a jiný zas třeba ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misule89
5.4.11 15:01

asi jo no, protože co čtu, tak každá holčina dostává taky jiný léky, je to individuální, ale něco se nemění, jako třeba isci a ta kultivace :-)

• Citovat
  • Upravit
19886
5.4.11 15:19
misule89 píše:
asi jo no, protože co čtu, tak každá holčina dostává taky jiný léky, je to individuální, ale něco se nemění, jako třeba isci a ta kultivace :-)

A co teda platí pojišťovna ten zákrok, a pak i tu kultivaci a tak? My bychom si platili jen ty hormony?
Já vůbec nevím, jak to chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misule89
5.4.11 21:06

no, pojišťovna něco platí, ale kultivaci si hradíte sami, tohle jsou částky, co mi psali ze sanusu z Pardubic,ale v HK je to stejný. Na hormony máš taky doplatky, asi takhle, v HK je ivf kolem 23000 cca, záleží na lécích, léčbě,atd a je to z části hrazený pojišťovnou do 40 let tušim, jinak to stojí asi ještě jednou tolik a všechno platíte sami.

• Citovat
  • Upravit
misule89
5.4.11 21:08

pojišťovna platí jen tu základní kultivaci, ta je dva nebo tři dny,teď nevim,ale když chceš delší, tak nevim jestli je tam podmínka tolika a tolika vajíček, ale tu hradíte sami za ty 3000 a s tou je větší pravděpodobnost o něco, takže ty tři tisíce se asi už vyplatí investovat, pokud to jde splátkama, což dumam, že bychom se poptali na to splácení.

• Citovat
  • Upravit
Ljena.
7.4.11 18:12

Ahoj všem, taky jsem jezdila do Sanusu v hk. Na sve 1 ivf k dr. Dejmek. Ted hodim do arlety a čeka mne 2 ivf za mesim.
Držim palce všem, kdo se snaži o mimi, at to brzo vyjde,a mame v naruči to vytouzene mimi.

• Citovat
  • Upravit
1433
17.11.11 16:59

Objednání do Sanusu HK - víkend

Zdravím,
chtěla jsem se zeptat, zda funguje Sanus HK i o víkendu? Jsme tam noví a nějak jsem se zapomněla zeptat… Mám přijít 12. DC na kontrolu, ale vychází to na víkend, tak jsem se chtěla zeptat, jestli fungují o víkendu, nebo tam platí to, že když je termín na sobotu, tak se objednat na pátek a když je na neděli, tak objednat na pondělí…
Za info předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
17.11.11 17:32
Aknyt píše:
Zdravím,
chtěla jsem se zeptat, zda funguje Sanus HK i o víkendu? Jsme tam noví a nějak jsem se zapomněla zeptat… Mám přijít 12. DC na kontrolu, ale vychází to na víkend, tak jsem se chtěla zeptat, jestli fungují o víkendu, nebo tam platí to, že když je termín na sobotu, tak se objednat na pátek a když je na neděli, tak objednat na pondělí…
Za info předem děkuji :kytka:

Ano, můžeš přijít i o víkendu, předpokládám, že jdeš na folikulometrii? Stejně tak i další výkony se provádějí i o víkendu, ale do jisté míry provoz omezený je - pokud by jsi šla například jen na konzultaci, která není závislá na dni cyklu, je to lepší v týdnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
17.11.11 17:38

Díky za info, to mě potěšilo, že se to dá zvládnout o víkendu - mám jít na kontrolu sliznice před KETem.
Nevíš náhodou, za jak dlouho by byl KET, pokud by byla sliznice dostatečná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
17.11.11 17:44
Aknyt píše:
Díky za info, to mě potěšilo, že se to dá zvládnout o víkendu - mám jít na kontrolu sliznice před KETem.
Nevíš náhodou, za jak dlouho by byl KET, pokud by byla sliznice dostatečná?

Přiznám se, že až takhle přesně nevím :nevim: (já jsem KET neabsolvovala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí