Sanus Pardubice 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
11.10.12 14:38

Hasky, taky mě to už napadlo, udělat uzavřenou skupinu, jen jsem čekala, jestli nás tu nebude víc a taky nevim jak :think: Tak počkáme, co na to ostatní..
Tak hlavně, že to umějí rozjet a pak už není problém otěhotnět :) Prosimtě můžu se tě zeptat, jak je to s tím KET a placením? Vy jste synka měli tedy z IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
11.10.12 14:46

No otěhotnět u mě teda problém je, i když rozjedou cyklus. Já buď na hormony reaguji moc nebo zase málo. O syna jsme se snažili 5let a za těch 5let jsem toho teda zažila… :,( přitom samotných pokusů o těhu jestli 5-6. Syna máme taky z KET. 1IVF, zbyly nám nějaké mražáčky, ale sliznice nerosta, tak dr. že zkusíme nové IVF, že tam je ta stimulace podobnější přirozenému cyklu, tak jsme měli 2IVF, ale k ET nedošlo, protože mi zase hrozil hyperstymulák, takže se to muselo stopnout. No a zase jsme byli tam kde jsme byli. Tak mi už asi ze zoufalství dr. dala léky které předtím několikrát nezabraly a oni zázrakem zabraly. I dr. říkala, že se snad dá na modlení. No tak došlo na KET a naštěstí jsme se dočkali :srdce:
Co přesně tě ohledně KET zajímá. Placení je u KETu jen za ten transfer, ale teď teda už nevím kolik to bylo, jej, já si to fakt vůbec nepamatuju :oops: My už v tom Sanusu nechali tolik peněz, že se mi to všechno plete dohromady.
Já bych pro tu skupinu teda byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
11.10.12 14:57

Tak snad teď budeš reagovat tak jak máš a klapne to co nejdřív! A synkovi je kolik, jestli se můžu zeptat? Já mám doma čtyřletou dcerku :)
Tohle je moje první IVF, tak vůbec nevim, co čekat, ale zmáknem to :) No a jsem zvědavá, jak tady holky vůbec všechny dopadnem, ale s Luwicou jsme toho názoru, že Vánoce to jistí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
11.10.12 14:58

A odpověděla jsi mi dobře, prostě jen za transfér se platí, to mi stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.10.12 19:00

Hasky - ono to zase vyjde neboj :-) budu držet palečky

Jinak díky za info. Teď už mám jen nervy jak se k tomu postaví chlap. Když jsme se tenkrát rozhodli pro dítě tak jsem mu říkala, že to bude nějakou dobu trvat a ono se to povedlo hned na poprvé. Tenkrát mě z legrace vynadal, že je to moc brzo :lol: No a tak jsme druhé odkládali s tím, že to zase bude rychlovka. No a teď si furt nechce připustit, že by to nemohlo vyjít normálně :roll: A tak to bude pro něj asi šok, až mu řeknu, že 30.10. jdeme do sanusu - on si vůbec nepřipouští, že by se tomu mělo vypomoci - prostě ješitnej chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
11.10.12 20:43

miri29 mám doma synátora - 25m. Já teda nejsem moc optimistická po tom všem co jsme zkusili u prvního dítka, takže nevím nevím jestli Vánoce to jistí, ale snad se někdy toho druhého dočkám. Tak zamražených máme ještě dost ale v tuhle chvíli nevím, jestli bych šla do 3 IVF. Po tom všem, ty hyperstimuláky :poblion:… No teď si říkám že ne, ale kdo ví. Snad to nebudu muset řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
12.10.12 07:40

Ahoj holky, to se nám to hezky rozrůstá :D Co se týče uzavřené diskuse, tak klidně, ale já tedy nevím jak. Je dobré, že tady máme každá jiný problém :D, aspon si rozšíříme obzory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
12.10.12 07:59

Krásné ráno, já bych věděla jak na uzavřenou skupinu, tak jí mám založit a kdo bude mít zájem o členství, tak mu pošlu pozvánku pro vstup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
12.10.12 08:13

@Hasky Klidně, kdo bude chtít tak půjde do uzavřené a kdo ne, tak zůstane tady. Aspon budeme moci napsat citelnější údaje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
12.10.12 08:21

Ok, založila jsem jí, čekám na schválení admin, až to bude dám vědět a vy se ozvete, kdo bude chtít do skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.10.12 08:25

Ahoj holky, pokud by to nevadilo, taky bych s vámi do té uzavřené diskuze šla, ale nevím, jestli mě přiberete, když zatím do toho Sanusu nechodíme. Plánuji to až tak na leden, jen je fajn, že zatím tak nějak zjistím, jak to tam funguje. Tak pokud to nevadí, že zatím žádné poznatky mít nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
12.10.12 08:28

Snažila jsem se poslat pozvánku pro vstup zatím pro ajleenka, Luwica a Miri29. Došlo vám to? Já totiž nevím, jestli už mi to schválili, nikde to tu nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.10.12 08:29

@Hasky Zatím nic a děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
12.10.12 08:32

Tak to dorazí asi až mi to schválí, si myslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
12.10.12 08:49

Holky, ta skupina by měla být založená, je v uzavřených skupinách pod názvem Sanus Pardubice 2012, zkuste požádat o vstup, prosím. Třebas jsme ty pozvánky blbě poslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.