Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Super, jsi šikulka. Bohužel jsem to nemohla najít. Co třeba odkaz pro méně chápavé ![]()
Holky, je to tady https://www.emimino.cz/skupiny/ - pod S - Sanus Pardubice 2012
Kdo by měl ještě zájem o členství a nějak mu to nešlo, písněte, pošlu pozvánku.
Tak kdyby bylo místečko ráda se taky k Vám to uzavřené přidám ![]()
Poslala jsem pozvánku pro kacikJP a pro Angels. Pokud by pozvánka nějak nedorazila, zkuste vstoupit přes ty uzavřené skupiny - Sanus Pardubice 2012 a mělo by vás to pustit.
Ahoj holky, v rychlosti jsem prolitla diskuse na tema IVF a narazila na tu vsdi, takze vsechny moc zdravim.
S manzelem jezdime taky do Pardubic, chodim k dr. Novotne, se kterou jsem max spokojena.ted jsem ve fazi stimulace,7.den a je to zazitek, mam pocit, ze expliduju, ke konci tydne bych mela jit na odsati a z toho jsem hruzou bez sebe.
@kkyti píše: …vezmete me do party?
zeptám se holek, ale myslím, že nebude problém
Ale ty nemáš profil, jsi přihlášená? Jinak bych ti nemohla poslat pozvánku.
@kkyti píše:
Zaregistrovala jsem se…
poslala jsem ti pozvánku, můžeš mezi nás ![]()
Ahoj vemete mě do party,,,take chodime do Sanusu a jsem po transferu a ve vaší diskuzi je spojení, že v tom nejem sama
@blancaa píše:
Ahoj vemete mě do party,,,take chodime do Sanusu a jsem po transferu a ve vaší diskuzi je spojení, že v tom nejem sama
poslala jsem ti pozvánku ![]()
Ahoj holky muzu se zeptat jestly tu nekdo bude? Mame 1navstevu 4.12. Co nas ceka a kdy asi tak posilaj na IUI
A jaka je pani doktorka? Diky za odpoved napiste!
@lenaf. Ahoj, máme uzavřenou skupinu, tak napiš @Hasky a požádej o přístup.
Jinak při první návštěvě tě jenom zaregistrují, vyptají se na vše možné. A pak je většinou postup takový, že jdeš 3dc na krev na hormonální profil, potom 11dc (dle délky tvých cyklů) na ultrazvuk, zda roste folík a pokud je vše v pořádku, tak v tom cyklu můžete rovnou jít na IUI. Je to na vás, zda se chcete ještě snažit doma a jen to podpořit hormony nebo rovnou zkusit IUI.
Ahojk holky, doufám, ze úroveň centra se za 5 let zvýšila. Naše zkušenosti dříve bohužel nebyly moc dobré. Byl to velký byznys. Tak všem držím palce.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.