Sanus Pardubice 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
25.9.12 15:34

A co že tam jdete až za tak dlouho?? Já když tam volala, tak hned další týden už jsme mohli jít, ale zase kvůli práci jsme to o týden posunuli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.9.12 15:48

Mažu domů, tak kdyžtak zase zítra ;) měj se krásně, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
26.9.12 08:48

Ahoj, já včera pádila na antigravity jogu, fakt super. No já mám právě menzes slabší bez antikoncepce než s ní. Ale docela dlouho mám špinění než se to rozjede. Což je dost na houby, protože pořádně nevím od kdy mám počítat ovulaci. No stejně asi bude někde problém, protože za ten rok už jsme se určitě trefit museli. Hodně jsem spoléhala na dovolenou, ale ani ta nevyšla :( Minulý pátek jsem tam volala a ona mi nabídla 3.10 hned po obědě nebo 8.10 ve 14:30. Což je pro nás časově lepší. Fakt jsem zvědavá, co mi řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
26.9.12 08:53

Ty řeči úplně nesnáším. Fakt bych za to střílela. Okolí si vůbec neuvědomuje, jak člověka zraňuje. Mám dost problémů se svoji psychikou a do toho ještě ty kecy. Člověk je hned divný, když odmítne alkohol a nedej bože, když si na sebe vezme něco upnutého a vyleze na břiše špek. To hned pátrají atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
26.9.12 10:04

Antigravity jogu?? to zní dobře a slyším to teda poprvé.. Jak takový cvičení vypadá?? Taky bych měla asi někam chodit, ale nějak nemám chuť, po práci jsem ráda, že v pět dorazim domů, najíme se a pak vařit na druhý den, hrozně rychle to utíká :/ Což je teda dobře momentálně, už to chci mít vše za sebou, a s dobrým koncem doufám..
Tak to jo, mě to přišlo nějak dlouho právě.. Já teda myslela, že budem čekat tak měsíc třeba, to mě hrozně překvapilo, že už za týden by nás vzali :)
Taky jsme hodně doufali ve změnu prostředí, ale prd.. Prostě na to asi hodně myslíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
26.9.12 10:29

Tak až vymyslíš způsob, jak na to nemyslet, tak dej vědět :) Myslím, že to bude revoluční lék. :lol: Já to mám střídavé. Na začátku cyklu jsem v klidu a pak se to postupně stupňuje. Navíc jsem schopna si namluvit všechny příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
26.9.12 10:31

Jo cvičení je dobré. Já chodím na normální jogu. Teď jsem byla poprvé na té antigravity a jsem nadšená. Probíhá to tak, že cvičíš na zavěšené houpací síti a různě se protahuješ. No být hlavou dolů bylo docela dobré, ale musíš překonat ten počáteční strach, že sletíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
26.9.12 11:01

No myslim, že já nejsem ta pravá, která by na to mohla někdy přijít :D Ale kdyby přeci jen, tak si to nechám patentovat.. :) Mě by zajímalo, jestli jak všichni raděj, že si máme najít nějakýho koníčka, nebo se prostě nějak zabavit, jestli to fakt funguje.. Možná ty myšlenky nejsou tak častý, ale podle mě to, že chce ženská mimi, se nemůže přeci jen tak změnit.. No aspoň si řikám, že to musim brát tak jak to je, bohužel jsou páry, co jsou na tom mnohem mnohem hůř..
Na síti??? 8o No pane jo, to bych fakt chtěla vidět.. a tam jsi takhle celou dobu, jako vzhůru nohama??
Tak to s těma příznakama máme stejný, jak je něco trochu jiný, tak hned, že by to mohlo vyjít, ale pak bohužel zjistim, že to je buď příznak k MS nebo jen jsem něco špatnýho snědla :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
26.9.12 13:14

Taky si myslím, že je to blbost. Prostě to v sobě máš a i když na to nemyslíš vědomě, tak v podvědomí to šrotuje. A radu, že na to nemáš myslet Ti řekne jenom ten, co to nikdy nezažil. Mám takové kamarádky, které otěhotněly ani pomalu nevěděly jak a ty jsou pak hrozně chytré. Jo psychika je prostě převít. Já cvičím i Mojžíšovu metodu, tedy teď už s tím dost pokulhávám :lol: Ale aspon jednou denně se donutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
26.9.12 13:35

Teda, tak to jsi dobrá :potlesk: Já se nedonutím ani náhodou..
Taky jsem už slyšela názor, že prý co v tom vidím za vědu, mám se prý hodit do klidu a čekat, no neřikala jsem, že mám endošku a prostě že to bez pomoci nepůjde, takovým lidem to nemá cenu vysvětlovat…
Jsem zjistila, že už tu jedna diskuze na sanus je :) Jen jak jsem to pročítala, tak holky tam jsou už pěkně zajetý a i se jim hodně daří těhotnět, to je fajn..
Tak snad ti nevadí, že tu budem asi jen my dvě, zatím to tak vypadá :lol: I když třeba se někdo časem přitá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
26.9.12 13:45

Jo to vím, že už je jiná diskuse na Sanus. Ale jsou tam holky i ze Sanusu z Hradce a Jihlavy. Já jsem tam ptala ohledně názoru, zda se mám objednat k doktorce nebo doktorovi. A jak vůbec probíhá první návštěva. Jsou tam v pohodě. Hned mi odpověděly. Navíc bylo hrozně povzbuzující pročítat začátek a pak konec, kde už všichni psaly jak jsou těhotný. Proto jsem se rozhodla, že do vánoc je jasno. Prostě vánoční dárek. Teď čtu knížku, že miminko je vlastně malá dušička, která si své rodiče vybírá a když vidí, že ho nechtějí, tak prostě nepřijde. Takže pozitivní myšlení a lákat dušičky :lol: Jo to hodně poučná knížka až z toho docela mrazí, jak člověk může spoustu věcí ovlivnit jenom psychikou. A to že tu budeme jenom dvě mi fakt nevadí. Třeba se někdo přidá, kdo nebudu chtít vstupovat do diskuse, která má 160 stránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
26.9.12 14:03

Už skoro 200 :) A oni se tě ptaly, jestli chceš doktorku nebo doktora?? Já když tam volala, tak jsem si jen domluvila termín a pak už jsem šli rovnou k doktorovi, ale teď se přiznám, že si napamatuju jméno :oops: Jsem na jména hrozná.. No je v pohodě, hlavně manža z něj má dobrej pocit, já jak jsem si už o tom něco četla a tak, tak jsem věděla, o čem mluví, manža to hltal a taky počítá s tím, že budem mít do stromečkem dáreček :srdce: To ti musim říct, včera byl s dcerkou na rybách a jak přišli domů, tak se na mě vrhla, že prý tatínek chytil zlatou rybku, a já co si přála, a ona že sestřičku :) pak jsem se jí ještě ptala, co si přál tatínek a ten zas, že si pro ni přeje bratříčka :D Až mi bylo do breku..
JJ, pozitivný myšlení je důležitý, tomu věřim.. Já věřim na osud, co se jak děje, tak prostě má asi být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
26.9.12 14:21

Jo mě se ptaly. Tak jsem řekla, že chci k doktorce. Já ty chlapy moc nemusím (tedy jako doktory). Jee to je hezký a je mi jasný, jak ti asi muselo být. Taky mě vždycky tyhle rádoby vtipy dostanou. Neboj, před vánoci si budeme psát, jak to každému podáme. Já tomu fakt věřím. Hlavně si oddychnu, že se věci dají do pohybu a už to nebude jenom sledování, kdy to dostanu a kdy by mohla být ovulace. Možná, že jsem i ráda, že to nebylo hned, protože přítel byl takový, že se mu moc nechtělo a víceméně jsem mu nedala moc na výběr. Přeci jenom už nám není dvacet a toho času je u ženské přiměřeně. Chlapům to je jedno, ty si můžou plodit ještě v padesáti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
26.9.12 14:34

Tak to vidíš, nás se nepatali.. A nechodíte náhodou k Novotné? Nebo tak nějak by se měla jmenovat, mě se o ní zmiňoval můj gyndař, že je výborná.. mě to tak nějak je jedno, já už od začátku mám samý chlapy :) A od těhu je mi to vůbec jedno, to jsem si připadala jako kus dobytka, na kterýho se všichni choděj koukat a nějaká stydlivost byla ta tam :lol: Ale tak to prostě je :)
To ti věřím, hlavně, že se něco děje viď.. člověk má hned lepší pocit.. Já tomu taky věřím, ale tam vzadu mám přeci jen malýho červíka, že občas si řikám, že to spíš nevyjde..
No jo, chlapi maj času dost. A to si bohužel někdy neuvědomujou, že ženská to má trochu jinak.. A dneska mi to přijde, že to je nějak v „módě“, kam se podívám, samej 50-60ník se stává taťkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
26.9.12 14:40

Jo asi se tak jmenuje. Jsem zvědavá, pokud mi nebude sedět, tak půjdu k tomu chlapovi. Ono jich tam asi víc není. Je mi jasný, že si pak na chlapy zvykneš. No já zatím chodila jenom k ženským. Jenom když jsem byla na biopsii, tak tam byl myslím chlap, ale vzhledem k tomu, že jsem měla už oblbovák před nárkozou, tak mi to bylo jedno. Dneska končím, už mě to neba tak jdu domů. Páček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.