Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nááádherný heslo
Tak ono by to bylo nejlepší, kdyby šel s tebou, musí mu to prostě vyjít.. Ve dvou se to líp táhne
já v to úterý pojedu sama, tak doufám, že až zabouchnu dveře, budu si něco pamatovat
Jsem na tohle hrozná!! Ale k tomuhle ho už nepotřebujou, on si svoje už odbyl, tak pak pojede až na sprsknutí
Nooo jedu tam na UTZ, jak na tom jsem a pak už se snad domluvíme na stimulaci, kdy si pro to pojedu, doufám, v práci jsem nakecala, že jdu na zákrok, tak že proto jezdim po doktorech, ale manažerka dělá problémy, takže ještě s prací to mám na prd ![]()
@miri29 No já zatím nepřipouštím, že by se mnou nešel. Ale zase chápu, že v práci není tak dlouho a navíc to má dost daleko. No uvidíme. Já už tam pak taky budu chodit sama pokud to bude možné. Já to v práci taky zatím tajím. Uvidim, co mi řeknou a podle toho se rozhodnu. Nejdu ani k zubaři, abych si šetřila doktory:-) No asi si budu muset vymyslet nějakou bradavici, protože s tou jsem chodila každé 2-3 týdny na vypalování dusíkem, takže by to byla dobrá záminka ![]()
No jo, aby ji ale nechtěli vidět
víš jak, lidi jsou zvědavý
A vy nejste přímo z Pardubic?? My jsme od Nymburka, takže docela štreka a doufám, že až si začnu píchat, tak mi daj neschopenku.. Vůbec nevim, jak to chodí v tomhle…
@miri29 No to máte opravdu daleko. A proč jste nešli do Prahy, nemáte to blíž? My bydlíme asi 20 km od Pardubic, já v Pardubicích pracuji, ale přítel dojíždí asi 80 km. Takže já si tam pak v pohodě zaskočím sama a pak půjdu do práce. A bradavici si vymyslím na nějaké krkolomném místě. Uvidím, co mi řeknou. Nebo budu vyřizovat nějaké pracovní záležitosti. Přeci jenom úřady jsou na dlouho ![]()
No doporučil nám to můj gyndař, přímo teda doktorku Novotnou, že je fakt kapacita.. a co jsem to študovala, tak jsou fakt dobrý, maji velkou úspěšnost a holky z diskuzí si vůbec neztěžujou, tak to vyhrálo.. Máme to hoďku autem, není to tak hrozný zase, Praha je asi dvacet minut po dálnici, taky by se to dalo, ale nerada jezdim MHD, do Pardubek je cesta lehká a zaparkuju přímo před budovou ![]()
Mě to hned pak napadlo, že jim vlastně můžeš říct, že to máš zrovna na místě, který jim fakt ukazovat nebudeš ![]()
Ahoj holky, my to máme skoro dvě hodiny, ale v Pardubicích jsou super:-) Zítra jdu, tak mi držte palec. U nás teď vylezlo sluníčko a zrovna mám lepší náladu, nějak mě začaly chytat depky…:-(
@Evelýna Držíme palce, pak napiš, jak jste dopadli. Nám už se to taky blíží v pondělí jdeme na první návštěvu.
Tak držíme palce Evelýnaa
Hned nám dej pak vědět, jak budete pokračovat!! ![]()
Luwica to je fofr viď? Ale ono se říká, že jakmile jsi pak v CARu, tak to jde rychle všechno
Nebo spíš, že to hezky rychle utíká ![]()
@miri29 No hlavně se začne něco dít a člověk má pocit, už to není jen sledování ovulace, pak všech možných i nemožných přiznaků, jestli to vyšlo. Potom když přijde ms, tak zklamání a pak to jde nanovo. Navíc všechny ty nervy okolo. Navíc rady typu: Tak na to nemyslete atd.. Copak to jde. Nemyslet na to a neřešit to, jde možná někomu, kdo to dítě vnitřně moc nechce. Navíc to přináší i nějaká omezení. Tedy pokud to člověku není úplně jedno.
To jo, začne se něco dít.. Pak už to půjde jak po másle
Já teda ovulaci nikdy neřešila, měřila jsem si před holkou BT, asi půl roku, ale i tak jsem z toho nějak nevyčetla, jestli ovu je či ne, tak jsem přestala.. Mě přišlo, že se akorát kvůli tomu i víc nervuju. No tyhle rady jsou nejlepší, když mi to někdo řekne, tak to odkývu, ale v duchu se směju, protože tahle rada je fakt nad zlato, přesně jak píšeš, prostě to nejde!!!
po hysteroskopii jsem ležela na pokoji s nějakou holkou, taková ta nátura, že si vše vyřve a je nejchytřejší, šla na potrat, který ona chtěla, že prý další děcko nechce a neví, co má dělat, že pořád je těhotná, tak jsem jí řekla, že může používat antikoncepci a když jí vadí zobat prášky, tak teda kondomy, nebo ať nesexuje vůbec, že pak ať si neztěžuje a že jako ať otevře oči a podívá se kolem, kolik párů má problém vůbec otěhotnět, a ona na mě vyjela, ať se do jejího života nepletu a hledim si svého. Bylo mi z ní zle! pak po zákroku šla na reverz, že jako tam nebude přeci ležet celý odpoledne, fakt jsem nechápala, a ještě hulákala na sestry, no prostě síla.. a ještě mi přišla, že to bylo feťačka..
No ale byla tam paní, taková starší, ptala se mě, co mám za problém, tak já že jsem po LPS a jdu na kontrolní hysterku, polyp na děloze a ona sama mi řiká, že asi chce teda mimi, když tohle mám už za sebou, tak jsem jí to odkývala. Ona začala, jak to nemáme vzdávat a žádný takový ty přiblbý rady, prostě fakt super paní, asi tak 50 a fakt jsme spolu dobře pokecaly, šla jsem domů se super náladou a i jsem jí řikala, že by se tím mohla živit a chodit takhle po nemocnici povzbuzovat lidi, ať už mají jakýkoli problém
)
Ahoj holky, tak jsem po kontrole u paní doktorky. Laparoskopie dopadla dobře, žádný nález, vejcovody průchodné, malá pánev v pořádku. Dohodly jsme se, že to necháme do Vánoc plavat a uvidíme:-) Jinak v lednu na IUI a případně potom na IVF. V každém případě se se mnou rozloučila, kdyby to do Vánoc dopadlo přirozeně:-) Docela mě povzbudila. Koupila jsem si listovku a pro jistotu dnes k obědu i špenát ![]()
@Evelýnaa No super zprávy. Já listovku už zobu dva měsíce. Už jsem si konečně našla i velikost tablet u kterých se nedávím, tak ji beru preventivně každý den.:D Já to říkám pořád: Vánoce to jistí.
Jsme zvědavá, která sem budeme dávat první fotečku s pozitivním testem. My máme v pondělí první schůzku. Tajně doufám, že by mohla zjistit ovulaci.
@Luwica Podle testu z lékárny to vypadalo, že ovulaci vůbec nemám. Byla jsem z toho na hlavu
Díky UTZ u paní doktorky vím, že ji mám, dokonce naprosto pravidelnou:-) Tak teď už fakt jen čekat, občas znásilnit muže a bude to dobrý ![]()
Ahoj Holky, Evelýnaa krásný zprávičky
Držím palce, ať to klapne přirozeně, a většinou po tom profouknutí to vychází, tak šup šup a hezky sexujte jen co to půjde
Jéééé holky, to budou ale krásný Vánoce ![]()
@Evelýnaa Já právě taky dle testu vypadám, že vůbec neovoluji. Ale všechno přikládám k tomu, že přes den hodně piju a tím pádem mám moč dost zředěnou a ovulační testy se nemají dělat z ranní moči. Já si vždycky říkám, že ovulaci mám, když mám takový ten tekutý hlen. Někde jsem vyčetla, že to je příznak ovulace.
No nicméně zatím mi to je k ničemu, páč jsme se zatím netrefili. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.