Sanus Pardubice 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13536
5.10.12 10:54

@Evelýnaa Tak to je paráda, že jsi v pořádku. Takže to bude prostě jen otázka času a „štěstí“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.10.12 11:42
@Luwica píše:
@Evelýnaa Já právě taky dle testu vypadám, že vůbec neovoluji. Ale všechno přikládám k tomu, že přes den hodně piju a tím pádem mám moč dost zředěnou a ovulační testy se nemají dělat z ranní moči. Já si vždycky říkám, že ovulaci mám, když mám takový ten tekutý hlen. Někde jsem vyčetla, že to je příznak ovulace. :nevim: No nicméně zatím mi to je k ničemu, páč jsme se zatím netrefili. :,(

Kašli na ovulaci:-) Udělejte si doma radost :mrgreen: Jestli máš pravidelnou MS a udělají Ti dvakrát třikrát UTZ, budeš naprosto přesně vědět, kdy ovuluješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.10.12 11:44

OT Jdu dělat mami hlavu. Jde na školní sraz po 68 letech. Chápete to? To už tady nebudu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.10.12 10:43

Luwica: tak jak jste dopadli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
8.10.12 12:56

@miri29 My jdeme až ted odpoledne. Zítra napíšu jak to probíhalo. Příště asi budu trvat na dopoledním termínu, protože celý den na to myslet ja fakt hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.10.12 13:53

No to teda, jedině už hned ráno :) Já se taky zítřka nemůžu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
8.10.12 16:06

Takže jsme nedopadli skoro nijak. Paní doktorka se zeptala na všemožné nemoci, řekla nám, že postup je takový, že 3. den cyklu mám přijít na krev a potom se cca 12. den děla ultrazvuk. My se doma máme rozhodnout, jestli chceme hned inseminaci nebo zkusíme jenom sledovat ovulaci s tím, že se budeme snažit doma. Ani mi nedělala prohlídku, což jsem se dost divila. Takže mi teď budeme čekat až přijdu MS a pak se to rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
8.10.12 16:54

Achojky holky, můžu se přidat? :) v září sme byli v sanusu a tedka čekám na Ms abych mohla jít na krev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
9.10.12 07:52

@Angels Ahoj určitě můžeš. Budeme čekat spolu. My tam byli včera, takže taky čekám na MS, abych mohla jít na krev atd. My se máme rozhodnout, jestli půjdeme hned na inseminaci nebo po detekci ovulace to budeme zkoušet sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
9.10.12 09:02

@Luwica Ahojky děkuji :) A chodí ti ms pravidelně? mě pravě, že ne.. a jak ste se rozhodli? My pujdeme hnedka na inseminaci pokud se po rengenu ukaže vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
9.10.12 09:08

@Angels no já ji taky nemám moc pravidelně. Jak kdy, ale ne dříve než po 35 dnech. Třeba v červnu nepřišla vůbec a v červenci jsem musela na vyvolávačku, ale to jsem zatím byla jednou, protože před snažením jsem to moc neřešila :D My zatím nevíme, uvidime, co ukáže krev. Moc se mi nechce do nějakách velkých zásahů. Možná, že jeden cyklus zkusíme jenom detekovat ovulaci + domací snažení :D a další potom inseminaci. Už máte spermio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
9.10.12 09:13

@Luwica Tak to máme stejne já jí mám po 30dnech. A od června musim chodit na vyvolavačku. Mrcha jedna :lol: Domací snažení je nejlepší:D Spermio nám nedelala ptž už jednoho prcka mame on je problem ve mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
9.10.12 11:58

@Angels Aha, a to už máš za sebou nějaká vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
9.10.12 12:16

@Luwica Mám za sebou Laparoskopii ptž trpím na srusty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
10.10.12 08:06

Miri Tak jak jste včera dopadli?
@Angels Aha, tak to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.