Sanus Pardubice 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
26.9.12 14:46

Jééééé, to bych chtěla taky, říct si, že už mě to tu neba, tak jdu domů :D závidim!!! Ale já už taky jen hoďku a pomažu..
Tak to je ona, tak to budete v dobrých rukách, ono i holky si ji tu chválej.. Jsem zvědavá, co vy na první konzultaci :)
Tak páček, zítra tu budu až nějak odpo, jedem do Sanusu ráno, tak pak podám info, jak jsme dopadli. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
27.9.12 13:06

Ahoj, tak jak jste dopadli? Ono to v té práci taky nemám takovou pohodu. Podle situace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
28.9.12 08:51

Ahoooooj, tak jsme dopadli celkem dobře bych řekla, mě se teda endoška pěkně činí, mám další 3 cysty a na UTZ nebyl vidět vůbec pravý vaječník, ale levý byl celkem ok, i folikul tam byl :o) Manža je na tom v pohodě, tak jsme byli rádi.. Devátýho jedu na UTZ a hned pak bude stimulka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
28.9.12 09:11

Ahojky on je SANUS i v Pardubicích? Já myslela, že je jenom v HK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
28.9.12 10:44

@miri29
Tak to se o den mineme, my tam jdeme 8.10. Já taky doufám, že by tam mohla být ovulka. No třeba budeme čekat spolu, jak to potom dopadne. A budeme si dodávat sílu k tomu, abych netestovaly. Já jsem na tohle hrozná. Vždycky v pohodě a pak mě to nečekaně chytnu a nesmyslně testuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
28.9.12 10:45

@Darina K.
Jo je v té nové poliklinice naproti policajtům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
28.9.12 15:48

Ahoj holky, nevadí, když se také přidám? Snažíme se o duhé mimi, zatím tedy jedeme 8. cyklus a pokud to neklapne do konce roku, tak bych chtěla zkusit car - Sanus Pardubice máme nejblíže. Tak bych zatím jen tak nakukovala, abych se trochu připravila na to, jak to tam funguje. Pokud tedy nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.9.12 19:46

Luwica: Jo jo, třeba to tak dopadne a budem v tom nastejno ;) Je fajn to takhle s někým sdílet. S manžou teda taky můžu, ale co si budem povídat, je to prostě chlap :)
ajleenka: Ahojky, to víš, že můžeš.. A doufám, že se do Sanusu ani nepodíváš a klapne vám to „normálně“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelýnaa
1.10.12 08:11

Ahoj holky:-)
Do Sanusu v Pardubicích chodím už od května, jsem po třech IUI a laparoskopii… Oba jsme v pořádku, tak taky doufám, že do Vánoc to klapne.

• Citovat
  • Upravit
2966
1.10.12 08:25

Ahoj všichni,
to se nám to hezky rozrostlo. Jasně, že to do Vánoc klapne a pak tady bude psát zážitky, jak jsme to dali našim blizkým pod stromečkem. Já mám naordinované pozitivní myšlení.
Evelýnaa Ke komu chodím v Sanusu? Já jsem objednaná k paní doktorce, ale mám různé názory, zda je lepší pan doktor nebo paní doktorka. Já totiž doufám, že návštěvou Sanusu se to prolomí. Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelýnaa
1.10.12 08:51

Ahoj, chodíme k paní doktorce. Je velice příjemná. Myslím, že v Pardubicích jsou fain všichni, i lidi z laboratoře. Snažíme se asi dva roky a nějak zásadně to řešíme asi rok, od května v sanusu. Teď ve čtvrtek jdu na kontrolu po laaroskopii a uvidím, co mi paní doktorka řekne, jestli to zkusíme ještě sami nebo půjdu na IVF. Kamarádka chodila do Liberce do Gennetu, udělali ji laparo a za čtrnáct dní byla těhotná, přirozeně. Trochu doufám, že se nám to taky povede přirozeně a nebudu muset na IVF.

• Citovat
  • Upravit
13536
1.10.12 08:52

Holky, a jak to v tom Sanusu funguje? Doporučení od dr. mít nemusím, prostě tam zavolám a objednám se? Ráda bych zkusila třeba folikulometrii, abych zjistila, zda je v pořádku ovulace. Případně i hormonální profil a pořádnou kontrolu jizvy po císaři. Dělají to tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kacik.PV
1.10.12 08:53

Tak já bohužel taky budu začínat. Jelikož se nám to opět nepovedlo, mám si zítra přijít pro zprávu pro Sanus. Takže se tam možná i potkáme :-)

• Citovat
  • Upravit
Evelýnaa
1.10.12 08:59
@ajleenka píše:
Holky, a jak to v tom Sanusu funguje? Doporučení od dr. mít nemusím, prostě tam zavolám a objednám se? Ráda bych zkusila třeba folikulometrii, abych zjistila, zda je v pořádku ovulace. Případně i hormonální profil a pořádnou kontrolu jizvy po císaři. Dělají to tam?

Myslím, že doporučení nutné není. Folikulometrii dělají a profil samozřejmě také. Jsem tam spokojená, i když zatím na miminko čekáme…

• Citovat
  • Upravit
13536
1.10.12 09:02
@Evelýnaa píše:
Myslím, že doporučení nutné není. Folikulometrii dělají a profil samozřejmě také. Jsem tam spokojená, i když zatím na miminko čekáme…

Děkuji. Já se právě bojím, zda nemám nějaké problémy nebo srůsty po tom císaři, které brání přirozenému otěhu. Ale zatím to ještě tak nehrotím, protože to ještě není tak dlouhá doba a u dcery to taky nebylo hned. Na druhou stranu jsme zas nechtěli mezi dětmi velký věkový rozdíl (i když, jak má dcera teď období vzdoru, tak si občas říkám, že ještě že teď nerodím :andel: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.