Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ajleenka píše:
@miri29 Právě mám po porodu úplně jinou ms než před. Předtím jsem první den trpěla jak zvíře, bez brufenu bych nepřežila. Teď o ms skoro nevím. Kdybych nekrvácela, tak to nepoznám, bolesti prakticky žádné. Krvácení je jak kdy, některý cyklus je silnější, některý slabší. Myslíš, že to něco značí?
@lenaf. Já jsem již taky našla 2× ducha, ale polimitního a fakt slabého a ms vždy dorazila. Jednou s denním zpožděním, takže jsem tomu nepřikládala význam. Pokud byla o něco snaha, tak se to prostě neudrželo nebo to bylo jen biochemko.
Tak to si myslim, že jsi v pohodě
Samozřejmě víc ukáže laparka, ale silné krvácení a šílený bolesti jsou právě příznaky endošky.. A jedny z nejčastějších, tak uvidíš, budu držet palce, a když jdeš na operaci?
@miri29 píše:
Tak to si myslim, že jsi v pohoděSamozřejmě víc ukáže laparka, ale silné krvácení a šílený bolesti jsou právě příznaky endošky.. A jedny z nejčastějších, tak uvidíš, budu držet palce, a když jdeš na operaci?
Já to právě ještě s doktory neřeším, zatím o tom jen přemýšlím. Teď jdeme do 8. měsíce snažení, chci tomu nechat čas tak do konce roku a pak se kdyžtak objednám rovnou do Sanusu, proto tady už tak trochu zjišťuji, jak to chodí.
@ajleenka píše:
Já to právě ještě s doktory neřeším, zatím o tom jen přemýšlím. Teď jdeme do 8. měsíce snažení, chci tomu nechat čas tak do konce roku a pak se kdyžtak objednám rovnou do Sanusu, proto tady už tak trochu zjišťuji, jak to chodí.
To jo, je dobrý si takhle zjistit info, aspoň pak víš, co tě čeká, zhruba.. Budu držet palce, ať to klapne hezky přirozeně ![]()
@miri29 Doufám v to, ale myslím si, že tam nakonec stejně skončíme. ![]()
No i kdyby, pak to půjde pěkně rychle a vy se ani nenadějete a budete čekat druhý mimi ![]()
Ahoj holky, připojuji se k Vaší diskusi. Doposud jsem navštěvovala Car u Apolináře, 1. IVF nám vyšlo a máme dcerku. V loňském roce nám IVF nevyšlo. Teď chceme podstoupit další pokus a byl nám nabídnut Sanus v Pardubicích. Jen nevím, jak je to tam s placením. Nevíte za co všechno se tam platí? U Apolináře jsem platila pouze za zmražení embrií. Díky
@nick16 Nejspíš taky půjdeme na IVF. Právě si vůbec nepamatuju, i když nám to paní doktorka asi říkala, které výkony si budeme hradit a za kolik. Na kontrolu jdu ve čtvrtek a myslím, že se o tom budeme bavit… Tak snad budu chytřejší:-)
Ahoj holky, tak jestli si to dobře pamatuju, tak doktor nám říkal, že ICSI je 7800,– zamražení abych nekecala tak něco kolem 4tis, ale tím si nejsem teď jistá a pak stimulka, něco hradí pojišťovna, ale pokud budou dávky větší, tak se připlácí, kolem 5-6tis.. Ale taky záleží, jaký léky to budou, tohle je myslim nejvíc, co jsem tam u sestřičky viděla na nástěnce..
Je to individuální, záleží, jak na tom jste, co je za problém..
Ale co jsem koukala, tak ta horní hranice by měla být 25tis..
Ahoj holky, tak kde jste všechny? Luwica to to utíká viď, už středa, za pár dní jdete na prvni konzultaci ![]()
@miri29 Ahoj, jj však jsem si včera říkala, že už to je za necelý týden. Teď jenom doufám, že to příteli vyjde v práci, aby mohl jít se mnou. No a vzhledem k tomu, že jsem začala zase nový cyklus, tak jsem celá natěšená, jak to zase dopadne
Teď o víkendu jedeme na vinobraní, tak všechny chmurné myšlenky utopím v burčáku a pak to půjde jak po másle
Heslo: „Vánoce to jistí“, stále platí. Tak schválně, kdo bude první? Už jsi začala se stimulkou nebo jak to máš?
Nááádherný heslo
Tak ono by to bylo nejlepší, kdyby šel s tebou, musí mu to prostě vyjít.. Ve dvou se to líp táhne
já v to úterý pojedu sama, tak doufám, že až zabouchnu dveře, budu si něco pamatovat
Jsem na tohle hrozná!! Ale k tomuhle ho už nepotřebujou, on si svoje už odbyl, tak pak pojede až na sprsknutí
Nooo jedu tam na UTZ, jak na tom jsem a pak už se snad domluvíme na stimulaci, kdy si pro to pojedu, doufám, v práci jsem nakecala, že jdu na zákrok, tak že proto jezdim po doktorech, ale manažerka dělá problémy, takže ještě s prací to mám na prd ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.