Šaty pro družičku, které je 10 let

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4615
16.10.18 13:12

@a12 ne ja jen reaguju na to že on se trady ohání tím že se ptala na jednu věc na kterou jsme všichni odpověděli že ano je normální aby to platil ženich s nevěstou a ona na to podražděne reagovala že nechce vypadat jako chudá břibuzná ,což ve mě teda vzbuzuje pocit že ona vlastně neví co chce.

• načítám...
16.10.18 13:31
@Ennny píše:
@a12 ne ja jen reaguju na to že on se trady ohání tím že se ptala na jednu věc na kterou jsme všichni odpověděli že ano je normální aby to platil ženich s nevěstou a ona na to podražděne reagovala že nechce vypadat jako chudá břibuzná ,což ve mě teda vzbuzuje pocit že ona vlastně neví co chce.

Je rozdíl, když ti to je nabídnuto a když o to musíš prosit…

• načítám...
4615
16.10.18 13:37

@Stánina a jaký je rozdíl když ji to nabidne brácha nebo rodiče ,nabídnuto to dostala tak ,pokud na něco nemám musím držet hubu a krok ne ?

• načítám...
a12
61110
16.10.18 13:52
@Ennny píše:
@a12 ne ja jen reaguju na to že on se trady ohání tím že se ptala na jednu věc na kterou jsme všichni odpověděli že ano je normální aby to platil ženich s nevěstou a ona na to podražděne reagovala že nechce vypadat jako chudá břibuzná ,což ve mě teda vzbuzuje pocit že ona vlastně neví co chce.

Tak jsem to jeste jednou prolitla, a o chudy pribuzny jsem nasla jen odpoved na hned prvni prispevek a reakce mi neprisla podrazdena :nevim:
A pochopila jsem to v tom smyslu jako chuda pribuzna, ze prijde bracho, chces aby dcera sla za druzicku tak mi dej prachy na saty.. Jo to bych si taky pripadala jak chuda pribuzna co mudi skemrat o penize..
Ale kdyz by bracha rek, hele segra chteli bysme aby ja nevim treba Eliska sla za druzicku saty ji vyber samozrejme je zaplatime, nebo pujcili bysme si ji a zajeli s ni do salonu odkud bude mit saty nevesta.. Tak to mi prijde celkem normalni :nevim: a nemela bych problem to prijmout.. Ale aby nekoho prosila o penize to ne teda.. I s tou mamou.. Je neco jinyho kdyz hned rekne my holce saty poridime.. Nez kdyz tak my ji je teda zaplatime kdyz na to nemas..
Ja bych se citila blbe a taky jako chuda pribuzna :nevim: takze zakladatelku chapu a taky by se mi nelibilo kdyby jeste v tyhle situaci urcovali pozadavky jak ze ty saty maj vypadat :nevim:

• načítám...
a12
61110
16.10.18 13:53
@Ennny píše:
@Stánina a jaký je rozdíl když ji to nabidne brácha nebo rodiče ,nabídnuto to dostala tak ,pokud na něco nemám musím držet hubu a krok ne ?

Ja osobne obdivuju kazdyho kdo umi drzet hubu a krok, ja to taky neumim :mrgreen: asi proto tolik chapu pocity zakladatelky :mrgreen:

• načítám...
20852
16.10.18 14:11

Dobrý den,

diskuzi jsem uzamkla na žádost zakladatelky.

Díky za pochopení :kytka:
adminka Lucka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný