Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s podložkami pod psy. Dcera je alergická na prach, tak jsem tyto podložky začala dávat morčatům do klece, na místo hoblin. Zatím jsem zkusila jen ty uhlíkové, jsem s nimi moc spokojená, výborně uzamykají pach a vydrží v kleci několik dní.
Můj dotaz, ale je zda máte někdo zkušenosti s těmi dalšími podložkami co jsou na trhu a nejsou uhlíkové. Vydrží bez zápachu pod zvířetem několik dní? A nebo jsou během dne cítit. díky
@Šerri píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s podložkami pod psy. Dcera je alergická na prach, tak jsem tyto podložky začala dávat morčatům do klece, na místo hoblin. Zatím jsem zkusila jen ty uhlíkové, jsem s nimi moc spokojená, výborně uzamykají pach a vydrží v kleci několik dní.
Můj dotaz, ale je zda máte někdo zkušenosti s těmi dalšími podložkami co jsou na trhu a nejsou uhlíkové. Vydrží bez zápachu pod zvířetem několik dní? A nebo jsou během dne cítit. díky
Pokud se nenechají od pejska počurat úplně do posledního volného místa , tak určitě ano . My to doma používáme , máme ještě relativně malého pejska , který nevydrží celou dobu když jsme v práci a tak si tam občas zajde , nikdy jsme neměli problém s tím , ze by to šlo cítit . Používáme někdy i dětské podložky místo psích a má to úplně stejný účinek ![]()
@Šerri píše:
A nějaké morče toho určitě nevycura moc ![]()
@Haanniinnaa píše:
A nějaké morče toho určitě nevycura moc
morče je bobkovač a počůránek,to bys koukala ![]()
@Šerri píše:
morče je bobkovač a počůránek,to bys koukala
Ja měla doma kralicka, a ten se uměl pořádně vyčůrat, to je pravda
Ale za zkoušku určitě nic nedáš ![]()