Savá podložka pod spy - pohlcuje pachy?

99
26.6.18 12:04

savá podložka pod spy - pohlcuje pachy?

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s podložkami pod psy. Dcera je alergická na prach, tak jsem tyto podložky začala dávat morčatům do klece, na místo hoblin. Zatím jsem zkusila jen ty uhlíkové, jsem s nimi moc spokojená, výborně uzamykají pach a vydrží v kleci několik dní.
Můj dotaz, ale je zda máte někdo zkušenosti s těmi dalšími podložkami co jsou na trhu a nejsou uhlíkové. Vydrží bez zápachu pod zvířetem několik dní? A nebo jsou během dne cítit. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.6.18 12:11
@Šerri píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s podložkami pod psy. Dcera je alergická na prach, tak jsem tyto podložky začala dávat morčatům do klece, na místo hoblin. Zatím jsem zkusila jen ty uhlíkové, jsem s nimi moc spokojená, výborně uzamykají pach a vydrží v kleci několik dní.
Můj dotaz, ale je zda máte někdo zkušenosti s těmi dalšími podložkami co jsou na trhu a nejsou uhlíkové. Vydrží bez zápachu pod zvířetem několik dní? A nebo jsou během dne cítit. díky

Pokud se nenechají od pejska počurat úplně do posledního volného místa , tak určitě ano . My to doma používáme , máme ještě relativně malého pejska , který nevydrží celou dobu když jsme v práci a tak si tam občas zajde , nikdy jsme neměli problém s tím , ze by to šlo cítit . Používáme někdy i dětské podložky místo psích a má to úplně stejný účinek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 12:12
@Šerri píše:
Můj dotaz, ale je zda máte někdo zkušenosti s těmi dalšími podložkami co jsou na trhu a nejsou uhlíkové. Vydrží bez zápachu pod zvířetem několik dní? A nebo jsou během dne cítit. díky

A nějaké morče toho určitě nevycura moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
26.6.18 12:35
@Haanniinnaa píše:
A nějaké morče toho určitě nevycura moc :D

morče je bobkovač a počůránek,to bys koukala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 14:41
@Šerri píše:
morče je bobkovač a počůránek,to bys koukala :D

Ja měla doma kralicka, a ten se uměl pořádně vyčůrat, to je pravda :D Ale za zkoušku určitě nic nedáš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová