Velikost podprsenky-jedno prso větší

Anonymní
25.6.18 21:16

Velikost podprsenky-jedno prso větší

Ahoj, zajímalo by mě jestli některá nemáte tip jak vybrat podprsenku když mám pravé prso cca o číslo větší? :( Velikost mám asi 70D nikdy jsem to neměřila, beru to podle podprsenek co kupuju. Měla jsem to už před porodem ale po tom co jsem skončila s kojením je to o to viditelnější. :( Levá strana mi je dobře, ale z pravé prso vypadává, musím víc utahovat ramínko, tím pádem mi leze podprsenka nahoru a škrtí :roll: Bohužel nemůžu dát 1000-, za podprsenku, na to nemám, kupuju u Vietnamců. :zed: Jednou asi půjdu na plastiku až našetřím ale teď je to i vidět přes tričko že mi jedno prso leze ven a dělá hrbol :( Děkuji za rady a prosím anonym je to pro mě citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Soňa Zacharová
25.6.18 21:21
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě jestli některá nemáte tip jak vybrat podprsenku když mám pravé prso cca o číslo větší? :( Velikost mám asi 70D nikdy jsem to neměřila, beru to podle podprsenek co kupuju. Měla jsem to už před porodem ale po tom co jsem skončila s kojením je to o to viditelnější. :( Levá strana mi je dobře, ale z pravé prso vypadává, musím víc utahovat ramínko, tím pádem mi leze podprsenka nahoru a škrtí :roll: Bohužel nemůžu dát 1000-, za podprsenku, na to nemám, kupuju u Vietnamců. :zed: Jednou asi půjdu na plastiku až našetřím ale teď je to i vidět přes tričko že mi jedno prso leze ven a dělá hrbol :( Děkuji za rady a prosím anonym je to pro mě citlivé téma.

Kup si podprsenku podle toho většího prsa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
24798
25.6.18 21:22

Tak pokud leze ven a dělá hrbol, máš ten košíček malý. Asi bych koupila podprdu s vyndavacíma vycpávkama, na větší prso aby pasovala bez vycpávky a to druhé si docpala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 21:26

Ja mam od narozeni taky… jedno 70B a druhe 70C. Kupuju dle vetsiho a prave je dulezite utahnout vice raminko u toho vetsiho PARADOXNE protoze jinak budes mit kazde jinak vysoko
Ja kupuji pouze podprsenky ve znackovych prodejnach, nevycpane a jeden kosicek mam poloprazdny. Pokud si do nej dam vycpavku, vypada to blbe…
Mam jen 2 podprdy, ktere mi sedi a ty obmenuji… vyplati se zainvestovat.

• Citovat
  • Upravit
2258
25.6.18 21:38

Koupila bych velikostně podle toho většího prsa a košíček s menším prsem vycpala. Ty dovycpávky jsou levné a můžeš je přehazovat z podprsenky do podprsenky,dle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.6.18 22:13

holky, kde kupujete podprdy s obvodem 70? Dcera má taky úzký hrudník, ale prý viděla až od 75cm. Což se mi nezdá, určitě některé značky mají i užší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9060
25.6.18 22:17

Podprsenka s vyndavacima vycpavkama a jak píši holky, jednu stranu dovycpeš do velikosti druhého prsu 8) podprsenky s obvodem 70 kupuju na astratexu ;) a mají tam i dost vycpavacich podprd :lol: ale kde sháníte plavky? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
25.6.18 22:21

@pe-terka já sehnala 70 v HM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
25.6.18 22:30

@pe-terka : jedine triumph, i plavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
25.6.18 22:33
@pe-terka píše:
holky, kde kupujete podprdy s obvodem 70? Dcera má taky úzký hrudník, ale prý viděla až od 75cm. Což se mi nezdá, určitě některé značky mají i užší.

Na astratexu kupuju 65 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.6.18 22:33

@Gepardice @a12 @PupuP Díky, info předám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
25.6.18 22:35
@pe-terka píše:
@Gepardice @a12 @PupuP Díky, info předám.

A ted naposledy jsem kupovala i na rajpradla taky maj od 65

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
26.6.18 11:16

@pe-terka Timo má běžně 65

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42254
26.6.18 11:45