Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě jestli některá nemáte tip jak vybrat podprsenku když mám pravé prso cca o číslo větší?Velikost mám asi 70D nikdy jsem to neměřila, beru to podle podprsenek co kupuju. Měla jsem to už před porodem ale po tom co jsem skončila s kojením je to o to viditelnější.
Levá strana mi je dobře, ale z pravé prso vypadává, musím víc utahovat ramínko, tím pádem mi leze podprsenka nahoru a škrtí
Bohužel nemůžu dát 1000-, za podprsenku, na to nemám, kupuju u Vietnamců.
Jednou asi půjdu na plastiku až našetřím ale teď je to i vidět přes tričko že mi jedno prso leze ven a dělá hrbol
Děkuji za rady a prosím anonym je to pro mě citlivé téma.
Kup si podprsenku podle toho většího prsa ![]()
Tak pokud leze ven a dělá hrbol, máš ten košíček malý. Asi bych koupila podprdu s vyndavacíma vycpávkama, na větší prso aby pasovala bez vycpávky a to druhé si docpala ![]()
Ja mam od narozeni taky… jedno 70B a druhe 70C. Kupuju dle vetsiho a prave je dulezite utahnout vice raminko u toho vetsiho PARADOXNE protoze jinak budes mit kazde jinak vysoko
Ja kupuji pouze podprsenky ve znackovych prodejnach, nevycpane a jeden kosicek mam poloprazdny. Pokud si do nej dam vycpavku, vypada to blbe…
Mam jen 2 podprdy, ktere mi sedi a ty obmenuji… vyplati se zainvestovat.
Koupila bych velikostně podle toho většího prsa a košíček s menším prsem vycpala. Ty dovycpávky jsou levné a můžeš je přehazovat z podprsenky do podprsenky,dle potřeby.
holky, kde kupujete podprdy s obvodem 70? Dcera má taky úzký hrudník, ale prý viděla až od 75cm. Což se mi nezdá, určitě některé značky mají i užší.
Podprsenka s vyndavacima vycpavkama a jak píši holky, jednu stranu dovycpeš do velikosti druhého prsu
podprsenky s obvodem 70 kupuju na astratexu
a mají tam i dost vycpavacich podprd
ale kde sháníte plavky? ![]()
@pe-terka píše:
holky, kde kupujete podprdy s obvodem 70? Dcera má taky úzký hrudník, ale prý viděla až od 75cm. Což se mi nezdá, určitě některé značky mají i užší.
Na astratexu kupuju 65 ![]()
@pe-terka píše:
@Gepardice @a12 @PupuP Díky, info předám.
A ted naposledy jsem kupovala i na rajpradla taky maj od 65
Ahoj, zajímalo by mě jestli některá nemáte tip jak vybrat podprsenku když mám pravé prso cca o číslo větší?
Velikost mám asi 70D nikdy jsem to neměřila, beru to podle podprsenek co kupuju. Měla jsem to už před porodem ale po tom co jsem skončila s kojením je to o to viditelnější.
Levá strana mi je dobře, ale z pravé prso vypadává, musím víc utahovat ramínko, tím pádem mi leze podprsenka nahoru a škrtí
Bohužel nemůžu dát 1000-, za podprsenku, na to nemám, kupuju u Vietnamců.
Jednou asi půjdu na plastiku až našetřím ale teď je to i vidět přes tričko že mi jedno prso leze ven a dělá hrbol
Děkuji za rady a prosím anonym je to pro mě citlivé téma.