Sbírka dudlíků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
7.9.11 20:03
Mijunkaa píše: :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
7.9.11 20:03

Jeeee :) tak to ja zitra tu svou zbirku taky nafotím a daam sem :D

• Citovat
  • Upravit
24016
7.9.11 20:05
Weru píše:
kamiŠ píše:
Asi 20, schovávám všechny od narození :oops: V současné době používá asi 8. Má je jen na spaní. A hodně proto, abych je nemusela v noci hledat po postýlce, sáhnu na poličku a dám další. navcí jen na usnutí musí mít 3 :roll: V puse a v každé ruce, někdy i v každé ruce 2 :evil:
jeee to mi pripomnelo me, kdyz jsem byla miminko. Musela jsem mit v puse, v ruckach a jeste me musel nekdo dobat jednim po pusince :lol:

Tak šimrat naštěstí nemusím, usíná sám, pokud má plnou pusu a ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.9.11 20:16

super :mrgreen:

starší dudal 2,5 roku :roll: takže za tu dobu bych jich měla…můj odhad je tak 20-25 ks.. jednou jsem našla dudlík po asi 1/2 roce v hračkách, jednou schovaný v tatrovce,.. pěkně hnusné. :)
dokázal si čistit zuby a cucat při tom, dokázal cucat dva dudlíky naráz, už v 6m měl dva a měnil si je v puse. ve 2 letech jim vyprávěl jako kamarádům.. :mrgreen: :mrgreen: pak ho jednou bez větších problémů odevzdal.. kupodivu :jazyk:

mladší dudá taky, zatím zlikvidoval 5 dudlíků.. momentálně je v provozu dudlíků 6 a někdy nemůžu najít ani jeden.. starší mu je schovává :jazyk: začíná konkurovat bráchovi a taky si je mění..

škoda, že jsem si je nenechala a nenafotila.. to by byla hromada,… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
7.9.11 20:18

Tyto jsem teď posbírala pod postýlkou a po obýváku (a ten s klipem sundala z dcéry). Jistě jich máme ještě několik za nábytkem… Dlouho jsme zkoušeli a dokupovali za ztracené a pak jsme jich při stěhování našli kupu zaházených za skříní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
7.9.11 20:20
Sabrine píše: :mrgreen: My máme 6 a nedudláme takže všechny k ničemu
Terezx píše:
Já mám asi 10 :mrgreen: :oops: doufám, že mi vůbec k něčemu budou…

vydrž ;) ještě se to může změnit

Já jich mám doma 8 kousků (z toho používaný jhsou jen 2). Kupovala jsem postupně jeden druh za druhým a zkoušela, který dcerka vezme.
Neuměla ho „přicucnout“, jen kousala, ale zkoušela jsem nabízet pořád - čas od času, hlavně místo prstů narvaných v puse :D
Je to tak 2 týdny, kdy začala dudlat a je to super hlavně na usnutí, přes den ho v podstatě vůbec nepotřebuje! :pankac: jo a bere jen latexový, silikon ani jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
7.9.11 20:27
Náš malej miluje to výměnu dudlíků! Ráno po probuze
Nataša píše:
super :mrgreen:

starší dudal 2,5 roku :roll: takže za tu dobu bych jich měla…můj odhad je tak 20-25 ks.. jednou jsem našla dudlík po asi 1/2 roce v hračkách, jednou schovaný v tatrovce,.. pěkně hnusné. :)
dokázal si čistit zuby a cucat při tom, dokázal cucat dva dudlíky naráz, už v 6m měl dva a měnil si je v puse. ve 2 letech jim vyprávěl jako kamarádům.. :mrgreen: :mrgreen: pak ho jednou bez větších problémů odevzdal.. kupodivu :jazyk:

mladší dudá taky, zatím zlikvidoval 5 dudlíků.. momentálně je v provozu dudlíků 6 a někdy nemůžu najít ani jeden.. starší mu je schovává :jazyk: začíná konkurovat bráchovi a taky si je mění..

škoda, že jsem si je nenechala a nenafotila.. to by byla hromada,… :mrgreen:

Náš malej miluje tu výměnu dudlíků! Ráno po probuzení sedí v postýlce poté v posteli a střídá je. Všechny co tam má (většinou 3 - 4 kousky) musí ochutnat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
7.9.11 20:28
Aknyt píše:
Tyto jsem teď posbírala pod postýlkou a po obýváku (a ten s klipem sundala z dcéry). Jistě jich máme ještě několik za nábytkem… Dlouho jsme zkoušeli a dokupovali za ztracené a pak jsme jich při stěhování našli kupu zaházených za skříní :wink:

Taky dobrý :palec: . A to jsem si myslela, že je to jen u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.9.11 20:30

Mijunkaa :tak to jsme na tom stejně malej taky mění jak večer tak ráno a usíná snima v rukách a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
7.9.11 20:34

holky nečetla jsem vás,ale mrkněte sem http://foto.dama.cz/foto.php?…

maminka má taky sbírku dudlíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
7.9.11 20:57

Tak já to spočítala a máme 18 dudlíků 8-o snad každej, kdo nám nesl něco pro malýho přidal i dudlík.. a ten náš rozmazlenec chce jen ty placatý :zed: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.9.11 21:03

Za dob největšího dudlání jsem jich napočítala 12 a věčně jsem měla k dispozici jen jeden a zbytek byl bůh ví kde. Teď jich máme 5 (vím jen o dvou, zbytek nevím kde jsou). :nevim:

• Citovat
  • Upravit
238
7.9.11 21:10
Mijunkaa píše: :mrgreen:

To je hustý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
7.9.11 21:59
kamiŠ píše:
Asi 20, schovávám všechny od narození :oops: V současné době používá asi 8. Má je jen na spaní. A hodně proto, abych je nemusela v noci hledat po postýlce, sáhnu na poličku a dám další. navcí jen na usnutí musí mít 3 :roll: V puse a v každé ruce, někdy i v každé ruce 2 :evil:

Jezisi,to je presne nas malej 8-o ,dudlika v puse,v kazde ruce dva,nebo si narve do jedne ruky tri a tim jednim se smrdla po obliceji a to jeste dokaze drzet hadrovou plenu,bez ni taky neusne :roll: ,no horor.
Jinak jich ma cca 20.Pres den teda vubec,ale na noc porad :roll: .

• Citovat
  • Upravit
50134
7.9.11 22:19

Ted jich máme 7, o víkendu jsem našla 4 pod naší postelí :-D Od narození jich tak 10 ztratil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák