Sbírka na Maxíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
7.3.20 01:17

Lidský život má cenu přibližně takovou, jakou dostanete, když vám blízkého někdo zabije při nehodě, třeba v opilosti.
Dávají tak 3 miliony maximálně.
Když vám nemocnice zmrzačí dítě, tak jsem slyšela o 20 milionech maximálně.

Proto nebudou nikdy platit 50 nebo více milionů, nemá to pro ně logiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.20 01:50

Ale pojišťovny proplácí i nákladnější léčbu než 3 mil., a to i s mnohem, mnohem menším efektem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 10:47

@Konvalinka08 Tento lék nebyl schválený v ČR je hrozné co rodiče musí zažívat.

• Citovat
  • Upravit
4595
7.3.20 19:50

2× 52 milionu, jestli dobre pocitam, to je cca deset korun na jednoho Cecha, to by slo. Sice jsem sama prispela vlastne symbolickou castkou, ale je to vlastne za vsechny cleny moji rodiny. Krasne shrnute o lecbe zde:

http://smaci.cz/…ko-pacie/n41

Vzhledem k tomu, ze Maxik je vsude, tak pro pripomenuti Oliver:

https://www.nadejeprooliho.cz/…zete-pomoci/

Tak snad se jeste nekdo prida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.20 22:42
@Anonymní píše:
@Konvalinka08 Tento lék nebyl schválený v ČR je hrozné co rodiče musí zažívat.

Vím, že není schválený v ČR.
Ale to není ani na Slovensku a tam premiér podepsal výjimku, aby lék mohl být aplikovaný na Slovensku a mohl být proplacen pojišťovnou (třem dětem, jednomu se již na lék poskládali lidé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
9.3.20 14:16

Tak Maxík už má přes 44 milionů :dance: a Olí něco přes 440 tisíc.
Tak snad se stihne vybrat na oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
9.3.20 15:32

@kavenka u Oliho není vůbec aktualizace, na transparentním účtu je přes 7 milionů, předpokládám že drtivá většina bude pro Oliho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.3.20 15:39
@nesssinka píše:
@kavenka u Oliho není vůbec aktualizace, na transparentním účtu je přes 7 milionů, předpokládám že drtivá většina bude pro Oliho.
čím to je, že je takový nepoměr ve vybraných částkách u těchto chlapečků? Maxík je, pokud vím, víc medializován, tak že by proto? Nicméně věřím, že se to stihne vybrat na oba chlapce, oba si zaslouží žít a být zdraví.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.3.20 15:47
@nesssinka píše:
@kavenka u Oliho není vůbec aktualizace, na transparentním účtu je přes 7 milionů, předpokládám že drtivá většina bude pro Oliho.

Odhadem tak polovina, v patek vecer, kdyz se aktualizovala stranka Oliho, tak na uctu byly cca 4 mio, pres vikend pribyly asi 3 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.20 15:49
@nesssinka píše:

Wow! Skvělé, jenom doufat, že to nezačne stagnovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
9.3.20 15:50

@nesssinka tak ještě tedy neproběhla aktualizace u Olího, tak to je dobře. Já jsem si říkala, že má vybráno strašně málo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
9.3.20 15:55

@pe-terka mně přijde, že ten Maxík byl hodně medializovaný a možná i o nějaký ten den dřív :think:
My jsme s mužem nejprve poslali 2000 na Maxíka a pak 2000 Olíkovi. Ale o tom jsem se dozvěděla až já tady na emiminu. Na Facebooku jsem to neviděla. Ale teď už to taky lidé sdílejí, tak doufám, že se vybere na oba chlapečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.3.20 16:06
@kavenka píše:
@pe-terka mně přijde, že ten Maxík byl hodně medializovaný a možná i o nějaký ten den dřív :think:
My jsme s mužem nejprve poslali 2000 na Maxíka a pak 2000 Olíkovi. Ale o tom jsem se dozvěděla až já tady na emiminu. Na Facebooku jsem to neviděla. Ale teď už to taky lidé sdílejí, tak doufám, že se vybere na oba chlapečky.

pošleš mi, prosím, odkaz na Olíka, který jde sdílet na fcb? Zatím jsem na takový nenarazila…Máte :srdce: na pravém místě, 4000 je dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
9.3.20 16:18

@pe-terka na FB je stránka Oliverkovy cesty s SMA

https://www.facebook.com/…79987728925/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
9.3.20 16:19
@uživatel2 píše:
Odhadem tak polovina, v patek vecer, kdyz se aktualizovala stranka Oliho, tak na uctu byly cca 4 mio, pres vikend pribyly asi 3 :(

Aha :think: tak snad se to rozjede víc, jako u Maxíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!