Sbírka pro Sofinku

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75351
3.12.19 23:04
@Ennny píše:
Ja jsem takhle nedávno kupovala boty a stála za mnou paní které jedny boty chyběli do akce 3+ nejlevnější kus zdarma, tak jsem ji tam prisoupla ty moje a botičky pro vnučku měla zdarma, zírala na mě teda chvíli že jsem spadla z višně ale mě bylo jedno jestli ty peníze dám pokladní nebo jí, ještě jsme se v obchoďáku 3 x potkaly a pořád děkovala :lol:

Ježiš, to je hezkýýý… :hug:
Já vím, že tý paní dneska to taky bylo jedno, prostě vytáhla kartičku a čipla si.
Ale nemusela. Člověčina.
Mám na tohle úchylku: někdo si spíš všímá, když jsou na sebe lidi hnusní, a já mám opačnou optiku. Takže se co chvíli v nějaké pesimistické diskusi zhádám, že lidi jsou strašně fajn. :srdce: :andel: :srdce:

Kdo řekl "zasrrr… sluníčkáři ven! " 8o?? :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5707
4.12.19 00:14

@sirikit Taky mám zkušenosti s tím, že co kdo vysílá, to se mu vrací, a taky mám pocit, že těch fajn lidí je víc než těch druhých.
Jinak stav sbírky je pořád stejný, každopádně zítra zase napíšu. Dobrou noc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15453
4.12.19 10:58

@sirikit Jsi hodná, že jsi nakoupila takové dárky. To bude radosti. K té kartičce - tu vydají na požádání a ani k tomu není nic potřeba (aspoň myslím, popř. mě někdo opravte). Prodavačky to většinou nabízí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.12.19 11:02
@Sára 1 píše:
@sirikit Jsi hodná, že jsi nakoupila takové dárky. To bude radosti. K té kartičce - tu vydají na požádání a ani k tomu není nic potřeba (aspoň myslím, popř. mě někdo opravte). Prodavačky to většinou nabízí. :nevim:

Ahoj, kartu ti na požádáni udělají, ale když jsem si ji dělala já, tak platila až na další nákup ;) nevím, jestli se od te doby něco nezměnilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
4.12.19 11:14

@Sára 1 Já jsem si ji nedávno nechala udělat. Nechají si ji udělat k nákup nad 250 Kč a platí až na další nákup. Tak to bylo aspoň u nás ve Zlíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15453
4.12.19 11:21

@lucinkax09 @xjuliax Díky za info. Já už ji mám delší dobu. Vím, že mi to udělali hned. Nepamatuju si, jestli jsem měla třeba dvě věci. Předpokládám, že se tam nic nenačítá - dají se jen využít slevy? A jak je to s kartičkou v Pompu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.12.19 11:27
@Sára 1 píše:
@lucinkax09 @xjuliax Díky za info. Já už ji mám delší dobu. Vím, že mi to udělali hned. Nepamatuju si, jestli jsem měla třeba dvě věci. Předpokládám, že se tam nic nenačítá - dají se jen využít slevy? A jak je to s kartičkou v Pompu?

V Draciku mas levnější hračky, jak je to v Pompu nevím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
4.12.19 11:31

@Sára 1 @lucinkax09 Taky tak. Od té doby, co jsem objevila Dráčik, tak do Pompa jdu jen když je to nevyhnutelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75351
4.12.19 11:47
@Sára 1 píše:
@sirikit Jsi hodná, že jsi nakoupila takové dárky. To bude radosti. K té kartičce - tu vydají na požádání a ani k tomu není nic potřeba (aspoň myslím, popř. mě někdo opravte). Prodavačky to většinou nabízí. :nevim:

Já v tom Dračikovi nakupovala poprvní v životě a spíš náhodou - protože jsem sebou měla mámu, která chtěla pomoct vybrat nějaký dárek pro pravnučku.(babyborn se všema proprietama to jistí).
Já normálně nakupuju přes internet, ale teď jsem fakt neměla ponětí, co chci. :oops:
Každopádně měli tam super výběr, tak na věrnostní kartičku dost možná ještě dojde. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
4.12.19 11:53
@xjuliax píše:
@Sára 1 Já jsem si ji nedávno nechala udělat. Nechají si ji udělat k nákup nad 250 Kč a platí až na další nákup. Tak to bylo aspoň u nás ve Zlíně.

měla jsem to stejně…nákup nad 250 kč a při dalším nákupu sleva…může se využít i při nákupu přes net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5707
4.12.19 15:09

Ahoj všem, na účtu žádné změny, ale pravidelně tam koukám, a jakmile něco přibude, hodím to sem. ;)
@sirikit S tou paní a sušenkou je to úsměvný, taky si myslím, že to byla jenom pozornost. Ale člověka straší celý život, nejdřív straší rodiče a pak televize. :lol: Pamatuju, že když mi bylo 11 a šla jsem s kamarádkou ze školy, potkaly jsme nějakou slečnu, co nabízela takové velké jakoby brambůrky, na košíčku byl napsaný nějaký název rádia. Tak jsme si vzaly, já trochu nedůvěřivě, ale viděla jsem, že kamarádka si bere, tak jsem se tolik nebála. No a když jsme měly půlku v sobě a zašly za roh, kamarádka začala zbytek plivat do keře a říkala, že si uvědomila, že prý drogoví dealeři shání takhle nové lidi a že je to možná napuštěný nějakou drogou, tak jsme to tam do těch keřů plivaly obě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
4.12.19 15:37

@Sára 1 v pompu jsou taky slevy na hračky a na narozeniny myslím 10% sleva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.19 15:38

Omyl, patří do jiné diskuze.

• Citovat
  • Upravit
148168
4.12.19 16:50
@Anonymní píše:

Jestli je to do vánočního kolotoče, tak chválím, máš to moc pěkné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.12.19 16:51
@Anonymní píše:

Nádherné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!