Screening 1. trimestru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.4.18 15:59
@vertunka píše:
Asi budes dlouho cekat, tak abys nemela zizen.
OT: ty mas jako v nicku cele datum narozeni?? 8o :zed:

No, to je divné. Sestra byla před rokem a bylo to uplně jiné než co říkali mě :lol: Jo je to mé datum narození. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.18 16:01
@smurfka píše:
@Deniska13.8.1998 já když šla na screnning tak mi řekli abych měla plný močák, protože pak jde dítě lépe vidět ( plný močák posune dítě blíž k břišní stěně, tak je lepší obraz na utz )
probíhá to normálně - je to jen UTZ hodně podrobný..bude to dýl trvat dítě se měří, a tak..je možné že pokud ti nebrali krev, tak ti budou brát
první screnning je kombinace krve a utz..

No, já jdu ještě teďka 18.4 na kontrolu na gyndu. A tam mám přinést sebou moč a bude mi brát krev a pak s výsledkama jít do nemocnice toho 2.května na ten 1.screening :) Super, děkuji za vysvětlení :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.18 16:06

@Kukacka123
To co jsem si zjistila tak nějak, tak utz bude stát 900,– a pak fotka pokud budu chtít tak 1ks za 100,– a nebo video na flashku za 600,– :nevim: Tak sama netušíím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.4.18 19:02

@Deniska13.8.1998 my meli fotku za 180,– normalni 2D…video nam delali tusim za 440,– nejak :think: vsak uvidis, clovek nevi, do ceho jde ;) ale je to pekny :srdce: tak at je vse v poradku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
12.4.18 19:06

Tak mě naopak na screeningu poslala na záchod, protože viděla jen plnej močák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.4.18 19:18
@Laurie píše:
Tak mě naopak na screeningu poslala na záchod, protože viděla jen plnej močák :mrgreen:

to my pak řekli na genetice ve 20 tt..že tam plný močák ne..ale ve 13 jo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12.4.18 20:21

@Kukacka123 nic méně nechám se tedy překvapit. Už se těším na 2.května :dance: :oops: děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí