Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pěkný den! ![]()
Jmenuji se Veronika Lavičková a jsem studentkou posledního ročníku oboru psychologie na Univerzitě Palackého v Olomouci. Ve své diplomové práci se zaměřuji na téma sdílení fotografií vlastních dětí na osobních profilech na sociálních sítích. A prostřednictvím tohoto příspěvku hledám účastnice, které by byly ochotné se do studie zapojit a pomoci mi!
Pokud jste žena ve věku 20 - 30 let, máte alespoň jedno dítě ve věkovém rozmezí od narození do 3 let a zároveň sdílíte fotografie svého dítěte na sociálních sítích (Facebook, Instagram), tak jste přesně ta, kterou hledám! A budu moc ráda, když se do mého výzkumu zapojíte. 🙂
Pokud Vás téma zaujalo, chtěly byste se dozvědět více nebo byste se rády zapojily, tak se mi prosím ozvěte. Napište zprávu nebo odpovězte na
e-mail: vyzkum. sharenting@seznam.cz. Poté Vás kontaktuji, zašlu podrobnější informace k záměru diplomové práce, výzkumu a průběhu rozhovoru. 😊
Já teda nejsem cílovka, fotky dítěte nikam veřejné nedávám, příčí se mi to. Ale nechceš oslovit spíše někoho konkrétního?
Tiez nepatrim do cielovej skupiny, ale vysledky by ma zaujimali. Napises, az bude zverejena? ![]()
Inak odporucam tiez skusit nejake FB skupiny. Napr v mojej „Narozeni 2019“ s takym dotazom uspejes.