Second hand

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
21.12.16 13:10
@Havran007 píše:
Kdyby tam měli nějaké pěkné kožené pánské tanga na kšandy, tak bych asi neodolal :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.23 20:14

Na mateřské jsem hodne šetřila, že jsem kupovala i spodní prádlo v sekáči (pro sebe, ne pro dítě). Podprsenku mám G, tudíž v řetězcích nic nekoupím a ve speciálním obchodě s prádlem dám litr minimálně, spíš víc. V netovem sekáči nebo outletu jsem sehnala nenošenou za stovku :oops: a kvalitní. Kalhotky totéž, za 40 Kč už dávno neseženete ani u Vietnamců. U nás chtějí klidně přes kilo. V netovem outletu nenošené Marks and Spencer za 10 :oops: vše jsem pořádně vyprala a použila dezinfekci na prádlo a v pohodě. Hezké prádlo za pár šupu a ušetřené peníze jsem použila pro dítě. :oops: dokonce mi jedna maminka na bazaru poslala 2 krásné podprsenky jen za poštovné, prý přibrala a nemůže je nosit, ale byly jak nové. Totéž kojící podprsenky a těhotenské kalhotky, použila jsem chvíli, tak jsem byla ráda, že jsem investovala jen pár korun. Ať mě klidně každý odsoudí, je mi to putna, vyhovovalo mi to a přežila jsem a ušetřila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák