Secondhand Brit-tex Zlatníky - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
25.1.14 08:33

Ahoj, nevíte, vedou tam takové ty módní vypasované bundy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.1.14 09:25

Je to šílená hrabárna, bavíme se o nějaké třetí jakosti na kusy. Podle mě to nej vytřídí a prodávají velkým zákazníkům na balíky.. To horší vytřídí a prodávají zbytku zákazníků v balících jako nejvyšší kvalitu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.1.14 09:46
@silvija píše:
Dnes jsou do 18hod..ja tam byla pred vanocama a meli fakt vše, od ponožek do kostymi na karneval…za takovy ceny, ktery tam je nikde nenajdes jen se pohrabat je potreba, ja tam boty koupila na 16cm podpadku červeny za 60kc a nadherny lakovany…

Botičky ke kolotoči jako vyšitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.14 13:48
@Burj Chalifa píše:
Botičky ke kolotoči jako vyšitý.

Proč myslíš? že lakované? :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.14 13:51
@Osmanka píše:
Ahoj, nevíte, vedou tam takové ty módní vypasované bundy?

Asi tak: vcelku se tam da vyhrabat obleceni na deti do skoly. Obcas clovek ma stesti, obcas ne. Dziny kolem 20Kc. Mikiny nejak taky tak. Kdyz se povede tak mam pytel obleceni za 300Kc a nemrzi mne ze neco venku znici… Zadnou ultra modu bych tam nehledala, povetsinou je to takove vseljake. Ale pokud clovek ma cas a chut to projit tak urcite neco najde.

• Citovat
  • Upravit
4243
26.1.14 11:10

Aha, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.14 11:26
@Osmanka píše:
Aha, díky.

Holky tam jezdi a pak prodavaji veci na mimibazaru a tak ruzne, takze tak :mavam:

• Citovat
  • Upravit
77
26.1.14 17:00

Taky bych se tam chtěla vydat :-) Buď brit-tex, nebo Zlatníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
8.4.16 09:26

Ahoj,
máte někdo aktuální zkušenost se Second hand Zlatníky? Přemýšlím, že se tam zajedu podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.16 09:29

prosim o radu

Holky prosim je tady nejaka skupinka kde bych mohla prodat levne obleceni na mimco?? Zkousela sem do bazarku ale nic :( poradite prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.4.16 10:57

@petra havlova zkus Aukro, já tam prodávám balíky oblečení po dětech, většinou balíky tak 20-25ks a zatím se mi prodalo všehno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák