Sedačka na kolo vs. vozík za kolo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
13.4.14 21:36
@AnnaF píše:
@Nataša : To je dobrej napad pouzivat to pak na bezky, ale nebori se to? Nebo bruslite?

Maly bude ted deset mesicu, takze bychom to meli zvladnout i bez vlozky, nad deset mesicu je to uz jedno (pises ze je to do dvaceti…)? Nechce se mi do toho davat autosedacku, mala vajicko nesnasi, takze to reseni nebude, uz se nemuzeme dockat, az se nam doroste do sedacky po smeru jizdy.

mate nekdo zkusenost, jak dlouho vam v tom maly dite do roku veku vydrzi? Jasne, ze zalezi na diteti, ale orientacne…

no, manžel běhal klasiku a s croozerem přešel na bruslení, ono se to lepší tahá. neboří se, má lyžičky :wink: máme ski set od Velo Fiala. jsou to 120cm běžky místo kol.
jak dlouho záleží na dítěti. náš starší ho dostal až ve dvou letech a dal v něm i celodenní výlet na JIzerky, ale mladší, to byl úkaz, max. 3 hodiny, pak ječel.. a už ve 2 letech v zimě to moc nedával, a ve třech začal běhat na běžkách sám.. :D normálně jede za ruku chvílema jde, chvílema se veze a ujede třeba i 13 km, pravda, po šumavě,.. :D takže on fakt není měrka.. :)
jinak crozzer set od fialy je o dost lepší, než originál k chariotovi, hlavně v tyči (má jednu teleskopickou na vzpěračském pásu na kloubu), což je lepší jak dvě tyče..

@Lama Lama hlavně zpočátku. pak už bohužel moc ne.. ale můj manžel je trochu úkaz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
13.4.14 21:37

Holky cyklistky a odkud jste?

Mame kolem sebe malo cyklorodin.
Porad hledam dalsi rodiny co maji stejny konicek, male deti atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.4.14 21:38
@sovička píše:
Asi bych místo chariota volila raději ten Burley, zkušenost nemám. A taky bych se asi raději místo emimina radila třeba na nakole.cz Kamarádka, co má dvoumístný chariot, tak právě volila model s bočním odvětráváním, prý to má jen jeden model. Kamínky do vozíku do žádného létat nebudou, zepředu je síťka, přes ni se volitelně dává pláštěnka. V případě pěkného počasí, všichni jezdí jen se síťkou. Ale jak je to hodně u země, tak se do vozíku dost práší, do jakéhokoliv. Někteří si kvůli tomu dokupují ještě vymakanější síťku, snad dokonce antialergickou, přes ni se nepráší. Tu nemám, nemohu posoudit.

A proč? Jsme rádi za názory :kytka:

Ad rady na emiminu - za a) má emimino mnohem širší záběr, za b) jde mi hodně o praxi rodičů, za c) vím, že jsou tu maminky velmi znalé kočárků, autosedaček i vozíků, tak proč ne? Co na tom vadí? :think: Určitě pro nás není emimino zásadní a směrodatné, ale hodně nás tato diskuse utvrdila o nastudovaných věcech, pomohla utříbit názor. A od toho tu diskuse jsou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.4.14 21:38
@slunicko100 píše:
Holky cyklistky a odkud jste?Mame kolem sebe malo cyklorodin.
Porad hledam dalsi rodiny co maji stejny konicek, male deti atd

Praha - Letňany :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
13.4.14 21:40

@slunicko100 Ahoj tak mi z Prahy 9 a taky hledáme neb z okolí nikdo nejezdí. My jezdíme i na víkendy po celé ČR. Ted jedeme za týden na Třeboňsko neb i rybaříme a tam najezdíme hodně. Tam je to ráj vozíků a pěkně se tam jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.4.14 21:42
@hanča74 píše:
@slunicko100 Ahoj tak mi z Prahy 9 a taky hledáme neb z okolí nikdo nejezdí. My jezdíme i na víkendy po celé ČR. Ted jedeme za týden na Třeboňsko neb i rybařímea tam najezdíme hodně. Tam je to ráj vozíků a pěkně se tam jezdí.

Oba? U nás jen muž :mrgreen: :mrgreen: (já tomu moc na chuť nepřišla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
13.4.14 21:42

@želvice Tak to jste kousek, my jsme P9 Újezd nad Lesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.4.14 21:44
@hanča74 píše:
@želvice Tak to jste kousek, my jsme P9 Újezd nad Lesy.

Jojo, ta devítka ve mně vyvolala úsměv :lol: A jak se v Újezdě bydlí? Moc jsme to tam zvažovali… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@želvice píše:
A proč? Jsme rádi za názory :kytka:Ad rady na emiminu - za a) má emimino mnohem širší záběr, za b) jde mi hodně o praxi rodičů, za c) vím, že jsou tu maminky velmi znalé kočárků, autosedaček i vozíků, tak proč ne? Co na tom vadí? :think: Určitě pro nás není emimino zásadní a směrodatné, ale hodně nás tato diskuse utvrdila o nastudovaných věcech, pomohla utříbit názor. A od toho tu diskuse jsou, ne?

jistě..stejně se každý musí pak rozhodnout podle toho co od daného výrobku požaduje a pročíst si parametry od výrobce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675

@želvice k čemu jsi na chuť nepřišla? k rybaření nebo kolu? já na kole jezdím 5 let co jsme spolu, jinak jsem jezdila tak akorát na rotopedu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.4.14 21:46
@hanča74 píše:
@želvice k čemu jsi na chuť nepřišla? k rybaření nebo kolu? já na kole jezdím 5 let co jsme spolu, jinak jsem jezdila tak akorát na rotopedu. :mrgreen:

Jo, já zvýraznila to rybaření, celé ta reakce byla k němu :mrgreen: Ale to už jsme OT :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
13.4.14 21:46

@hanča74 jo trebonsko, tam to miluji. My jedeme 23.5 na vikend.
My jezdime dost, ale pro kazdeho je hodne jiny pojem.
Ja loni s vozikem v zadech naslapala 1000km. Muj muz, jelikoz jezdi 3× tydne do prace na kole, tak 7000km.

A jsme od Plzne.

Co jizni moravu, zkouseli jste? Tu bychom chteli zkusit v lete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
13.4.14 21:47

@želvice ale jde to, to víš všude je něco. do centra bych nikdy nešla tady je to taková větší vesnice a hlavně tady mám celou rodinu, mamku, ségru atd. Já tady jsem 7 let, bydlela jsem v Mladé Boleslavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
13.4.14 21:48

@hanča74 rotoped take super :lol:

Moje laska v zime se jmenuje schwinncycling. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.4.14 21:48
@hanča74 píše:
@želvice ale jde to, to víš všude je něco. do centra bych nikdy nešla tady je to taková větší vesnice a hlavně tady mám celou rodinu, mamku, ségru atd. Já tady jsem 7 let, bydlela jsem v Mladé Boleslavi

Já se zamilovala do Letňan, proto jsme se nakonec rozhodli pro blízké okolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí